מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים
Re: מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים
הוציאו את השיר שלו
https://youtu.be/vzdndM_q4Vc" onclick="window.open(this.href);return false;
מאוד אהבתי
https://youtu.be/vzdndM_q4Vc" onclick="window.open(this.href);return false;
מאוד אהבתי
- The red one
שיר גאדיר!
השיר הזה ושל וובה רמה גבוהה מאוד
למי שלא שם לב, על הלחן של יותר מדי שנים, רגב הוד.
ואם אפשר טיפה ביקורת, חבל שהשם שלו מופיע כל כך מעט, זה שיר שחקן אחרי הכל.
ואם אפשר טיפה ביקורת, חבל שהשם שלו מופיע כל כך מעט, זה שיר שחקן אחרי הכל.
ולגבי העניין עם הלשיר מוחמד.
מעניין אם חסוס נבאס היה מגיע אז הייתה לאנשים בעיה לשיר חסוס(ישו בספרדית).
אולי, כנראה שפחות. בעיקר בגלל שכבר מאות שנים לא שוחטים יהודים בשמו של ישו.Noam98 כתב:ולגבי העניין עם הלשיר מוחמד.
למי שהיה ספק, קיבל היום כבוד ששייך למלכים.
הרבה זמן לא זכורה לי כזו קבלת פנים...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כל הקהל רצה להוכיח שאצלנו אין דבר כזה גזענות בקבוצה.Totti כתב:למי שהיה ספק, קיבל היום כבוד ששייך למלכים.
הספורט זה הדבר היחידי שעוד נשאר נקי, גאה בקהל שהוכיח שאף אחד לא ילכלך לו גם אותו.
היה כיף ויפה!RedHell כתב:
כל הקהל רצה להוכיח שאצלנו אין דבר כזה גזענות בקבוצה.
הספורט זה הדבר היחידי שעוד נשאר נקי, גאה בקהל שהוכיח שאף אחד לא ילכלך לו גם אותו.
שמעתי כמה שריקות רקע, אבל מניח שזה כמה חבר'ה שאונה אחת שלהם נמצאת בקיוסק, ואחת עדיין ברחם של האמא, מחכה לזמן הנכון לצאת. מעבר לזה עשו לו כבוד ענק!
איזו קבלת פנים מכובדת של הארגון לגאדיר !!
שאפו ענק !
עוד רגע מיני רבים שבו אני גאה להיות אוהד של הקבוצה הזאת.
אתם ענקים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שאפו ענק !
עוד רגע מיני רבים שבו אני גאה להיות אוהד של הקבוצה הזאת.
אתם ענקים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן, זה מוקדם ולא קשור, אבל ראיתי את שני המשחקים האחרונים של מכבי והמהירות של גאדיר/שהר היא חגיגה לעניים מול ההגנה הכבדה שלהם.
לא יודע איך, לא יודע על חשבון מי, אבל אחד מהם חייב להיות על הדשא מולם. זה יכול להיגמר מאוד בצורה מאוד אכזרית אם ידעו לנצל את הכוח שלהם בצורה נכונה.
לא יודע איך, לא יודע על חשבון מי, אבל אחד מהם חייב להיות על הדשא מולם. זה יכול להיגמר מאוד בצורה מאוד אכזרית אם ידעו לנצל את הכוח שלהם בצורה נכונה.
תלוי לאיזה משחק, תהיה בטוח שבטרנר הם לא ישחקו עם קו הגנה כל כך גבוה ורוב הסיכויים שנראה משחק יותר דומה למה שהיה בטדי שאנחנו שולטים יותר, במשחק בבלומפילד אני מסכים איתך לגמרי, הם יבואו לשלוט ואז אפשר להעניש אותםTotti כתב:כן, זה מוקדם ולא קשור, אבל ראיתי את שני המשחקים האחרונים של מכבי והמהירות של גאדיר/שהר היא חגיגה לעניים מול ההגנה הכבדה שלהם.
אין להם תחת בוס, לפחות כרגע, שום אופציה של משחק עם קו הגנה נמוך.blueman כתב: תלוי לאיזה משחק, תהיה בטוח שבטרנר הם לא ישחקו עם קו הגנה כל כך גבוה ורוב הסיכויים שנראה משחק יותר דומה למה שהיה בטדי שאנחנו שולטים יותר, במשחק בבלומפילד אני מסכים איתך לגמרי, הם יבואו לשלוט ואז אפשר להעניש אותם
כל תוכנית המשחק של ההולנדי נשענת על לחץ בשליש המגרש האחרון של היריב, דבר שמכריח את ההגנה לסגור עד האמצע.
נותרים חללים מאוד גדולים במרכז השדה וחצי מגרש "להשכרה". בדיוק בשטחים האלו קבוצות עושות להם בצפר. כדורים ארוכים למעלה או מסירה קצרה למרכז והקשתה פשוטה מעבר לקו ההגנה ושחקן מהיר מוצא את עצמו מול שוער.
יש דרך להתגבר על זה מבחינתם, זה דורש או צמד בלמים מהירים או ויתור על קט הנבדל ומשחק עם בלם אחורי וקדמי, כשאחד תמיד מחפה.
בכל מקרה, גאדיר ושהר יכולים לעשות מהם קציצות במתכונת הזו
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 09 פברואר 2016, 15:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
יעשו בונקר בטרנר כמו בטדי
או הדרך העיקרית בה הם עושים שימוש- לבנות על זה שחלוצים בשקל מחרבנים במכנסיים רק מהמחשבה על להבקיע להם.Totti כתב:יש דרך להתגבר על זה מבחינתם, זה דורש או צמד בלמים מהירים או ויתור על קט הנבדל ומשחק עם בלם אחורי וקדמי, כשאחד תמיד מכפה.