תגיד לי אביתר + מחדל
Re: מחדל
חיזרו בבקשה לטופיק הקודם שלי, וראו שציינתי שבשנה הבאה נזדקק לשני מגנים ימניים (פותח ומחליף). עמדה זו כרגע יותר בעייתית מעמדת המגן השמאלי. אביתר יהיה גם מחליף לא ראוי.
בהתחשב בכך שהשילוב בין מליקסון לכבדה בקישור לא עושה נפלאות, הייתי הופך את כבדה
למגן ימני במידה ובמועדון לא מצליחים להביא מגן טבעי עם יכולת. כבדה מהיר, עושה הגנה מצוין
ויכול לפרוץ ולהגביה נהדר מהאגף, נקודה למחשבה.
למגן ימני במידה ובמועדון לא מצליחים להביא מגן טבעי עם יכולת. כבדה מהיר, עושה הגנה מצוין
תגיד לי אריק אתה בסדר? מרגיש טוב?אריק כתב:בהתחשב בכך שהשילוב בין מליקסון לכבדה בקישור לא עושה נפלאות, הייתי הופך את כבדה

כבדה מגן ימני? אולי קדוסי בלם אחורי? ופדלון חלוץ ימני?

יש מספיק זמן וכסף מזומן בכדי להביא שחקנים מתאימים לכל עמדה, דיי נמאס לנו מהנסיונות של כל מאמני האגו הללו, שיביאו מאמן כדורגל והוא כבר יביא לכל עמדה שחקן מתאים, היום כבר יש שחקנים שעומדים בתור אצל אלונה לקבלת עבודה.
- ליאור עזרא
- Title: CrazyRed
Re: תגיד לי אביתר + מחדל
כמי שראה את כבדה היום כמגן ימני, אני חושב שזה רעיון גרוע לשחק איתו בעמדה הזאת.
או שהוא לא התאמץ מספיק, או שהוא פשוט לא יודע מה עליו לעשות.
או שהוא לא התאמץ מספיק, או שהוא פשוט לא יודע מה עליו לעשות.
רוצים אצטדיון חדש!
טוב אתה צודק עדיף את דני אלבס...המאירי כתב:תגיד לי אריק אתה בסדר? מרגיש טוב?![]()
כבדה מגן ימני? אולי קדוסי בלם אחורי? ופדלון חלוץ ימני?![]()
יש מספיק זמן וכסף מזומן בכדי להביא שחקנים מתאימים לכל עמדה, דיי נמאס לנו מהנסיונות של כל מאמני האגו הללו, שיביאו מאמן כדורגל והוא כבר יביא לכל עמדה שחקן מתאים, היום כבר יש שחקנים שעומדים בתור אצל אלונה לקבלת עבודה.
אריק,דני אלבס בירידה וחוץ מזה הרי אנחנו חייבים שחקני בית אז גם את אילוז להעיף??? מה יישאר פה? קבוצה מקצוענית רחמנא ליצלן? קבוצה תחרותית השם יירחם?? קבוצה הישגית לדראון עולם??
רק שחקני בית יובילו אותנו קדימה, רבויי הישגים אנו ולכן אין לנו כל עניין להתקדם ולהצליח, רוצים אנו את נציגי שכונה א',ב',ג',ד' וכן הלאה,אותנו לא מעניין תארים, אנחנו תמיד משחקים התקפי כל כך שלנו פחות חשוב לנצח, חשוב 'לשחק יפה' כי הרי גם בתקופת אילוז ודוידי כבשנו הכי הרבה שערים בליגה (18 בלבד, אגב) ומאז שאני זוכר את עצמי אנחנו עם שחקני הבית לוקחים גביעים, אליפויות למכביר, וכובשים הכי הרבה שערים, אז באמת אריק...איך אתה יכול להציע את דני אלבס?? ועוד על חבר שלנו 'אביה'? מה זו התסרוקת הזו? שמישהו יעיר לבן אדם, אשכרה מפריע לו לשחק.
רק שחקני בית יובילו אותנו קדימה, רבויי הישגים אנו ולכן אין לנו כל עניין להתקדם ולהצליח, רוצים אנו את נציגי שכונה א',ב',ג',ד' וכן הלאה,אותנו לא מעניין תארים, אנחנו תמיד משחקים התקפי כל כך שלנו פחות חשוב לנצח, חשוב 'לשחק יפה' כי הרי גם בתקופת אילוז ודוידי כבשנו הכי הרבה שערים בליגה (18 בלבד, אגב) ומאז שאני זוכר את עצמי אנחנו עם שחקני הבית לוקחים גביעים, אליפויות למכביר, וכובשים הכי הרבה שערים, אז באמת אריק...איך אתה יכול להציע את דני אלבס?? ועוד על חבר שלנו 'אביה'? מה זו התסרוקת הזו? שמישהו יעיר לבן אדם, אשכרה מפריע לו לשחק.
זהו, נרקם לו עכשיו פרויקט בין ארגון הסורוקאים לבין ההנהלה. הפרויקט דן בשיטת השריונים לשחקני הבית.sumsum כתב:אריק,דני אלבס בירידה וחוץ מזה הרי אנחנו חייבים שחקני בית אז גם את אילוז להעיף??? מה יישאר פה? קבוצה מקצוענית רחמנא ליצלן? קבוצה תחרותית השם יירחם?? קבוצה הישגית לדראון עולם??
אולי שיטת השביעיות של הליכוד, אולי באמת נציג מכל שכונה, אולי נציג בכל עמדה, אולי 4 שחקני הרכב קבועים,
יש גם הצעה להמיר את החוק הרוסי מהכדורסל ולעשות לו את ההתאמות הנדרשות.
כשתענה לי ברצינות תקבל תשובה על האווילות של תשובתך.אריק כתב:
טוב אתה צודק עדיף את דני אלבס...
ממך אני מצפה להרבה יותר מ"דני אלבס"
אריק , מהתגובות שלך אתה פשוט מצדיק את מה שאני אומרת .
אתה כרב לא שופט שחקן בית כשחקן רגיל, אלא כשחקן בית- זאת אומרת שאם עד לא מזמן לשחקן בית הייתה עדיפות עכשיו לא רק שאין , שחקן בית פשוט אפס בעינייך.
אני ממש ממש לא חושבת שאם מישהו נולד בסורוקה כהגדרתך הוא חייב להיות פה , מה שאני כן חושבת שמספיק כבר עם שפיטה חסרת אובייקטיביות .
כמו שסומסום אמר, קבוצה שלא מובנת על שחקני בית היא לא קבוצה, היא סתם אוסף של שחקנים.
במידה וחס וחלילה הקבוצה תתפרק
, אתה חושב שכל השחקני רכש המוכשרים ישארו פה ?! לא, הם ילכו אחרי הכסף. מי שישאר זה אך ורק שחקני הבית, מוכשרים או מוכשרים פחות !
אתה כרב לא שופט שחקן בית כשחקן רגיל, אלא כשחקן בית- זאת אומרת שאם עד לא מזמן לשחקן בית הייתה עדיפות עכשיו לא רק שאין , שחקן בית פשוט אפס בעינייך.
אני ממש ממש לא חושבת שאם מישהו נולד בסורוקה כהגדרתך הוא חייב להיות פה , מה שאני כן חושבת שמספיק כבר עם שפיטה חסרת אובייקטיביות .
כמו שסומסום אמר, קבוצה שלא מובנת על שחקני בית היא לא קבוצה, היא סתם אוסף של שחקנים.
, אתה חושב שכל השחקני רכש המוכשרים ישארו פה ?! לא, הם ילכו אחרי הכסף. מי שישאר זה אך ורק שחקני הבית, מוכשרים או מוכשרים פחות !
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
כי אנחנו זוכרים איך שחקני הבית מסרבים להצעות מפתות מבחוץ.רווית (: כתב:אריק , מהתגובות שלך אתה פשוט מצדיק את מה שאני אומרת .
לא מעט מהם חזרו לפה גם אחרי שקיבלו הצעות יותר טובות .
וגם אם לא, הרבה מהם יודעים שזה הבית ושכל עוד רוצים אותם פה הם לא יעזבו .
וגם אם לא, הרבה מהם יודעים שזה הבית ושכל עוד רוצים אותם פה הם לא יעזבו .
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
רווית אני טוען בדיוק ההיפך לא הבנת אותי כראוי, אני טוען שה'מחלה' של הקבוצה הזו הלוזריות הטבועה בה, המשקולת שמכבידה על כתפיה, הפצע המדמם הם שחקני הבית, הם הכשל, המקצועי, הכשל המנטלי, הכשל האישיותי
לא ייתכן שכל כך הרבה שנים אנחנו אוכלים מהם 'צואה' ואנחנו לא מתפכחים, לא ייתכן שהם נותנים תרומה כה זעומה והם הראשונים להיות כל עונה בקבוצה,
לא ייתכן שהם ישחקו אותה פטריוטים ויברחו עם הצעת החוזה הראשונה שיש מבחוץ
אז עכשיו שיש לנו כסף לשמר את הכשלון? לשמר את האיכות הירודה? לשמר את הבלוף? את הלוזריות?
מבחינתי שיהיה כמו בבית"ר של לפני 4 שנים
הכל רכש
הכי טובים
בכל עמדה
תמיד ובכל תנאי, כן אני רוצה הישגים, שחקני הבית הובילו אותי לתהומות הליגה השניה ובלי אופיר חיים לא היינו יוצאים מזה גם ב2003
היה זה רק סמלי ששחקני חיזוק מהמרכז פוצצו את פרשת המכירה ושחקני הבית נלכדו בדבש...יש שיאמרו שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה וזו הפעם הראשונה שזה נתפס, אני איני יודע מבחינתי הם היו צריכים לסיים את הקריירה כאן, אבל הם קיבלו חוזים חדשים ומרשימים להרבה שנים, הרבה חום ואהבה
ומה החזירו לנו? חור? התססה של הקהל?מתי שמעת את אחד השחקני בית יוצא כנגד הקללות המזוויעות שגיא לוי עבר פה? שמרקו בלבול עבר פה? שגילי לנדאו עבר פה? אחזור שוב לסיפור של אייל שן
"אין לשחקני ב"ש דם..הם לוזרים בנשמה, בפיגור במחצית כולם יושבים עם פנים בין הרגליים אני מטריף וכלום...אין תגובה...מבט מזוגג'
אם זה מה שאתם רוצים ורואים בעיני רוחכם את הקבוצה לעתיד??? לבריאות אני אהיה הכי מאוכזב אם המצב ייוותר על כנו..
אתם אוהבים לסבול? לבריאות אני אדע לפרוש בשיא.
רווית בלשון המעטה דבריך הם פיקציה, בונפלד ברח למכבי ת"א כאילו שם הוא יקבל את סרט הקפטן, אותו דבר עוז יפרח, אותו דבר יניב אלול לבני יהודה אביתר אילוז לפתח תקווה, עשה טרור לאלי זינו עד שקיבל שחרור, אז הוא לא היה אדום בנשמה...?
הזכרון שלנו כל כך קצר? תנסי את זה על הילדים, אני זקן אבל לא סקלרוטי:)
לא ייתכן שכל כך הרבה שנים אנחנו אוכלים מהם 'צואה' ואנחנו לא מתפכחים, לא ייתכן שהם נותנים תרומה כה זעומה והם הראשונים להיות כל עונה בקבוצה,
לא ייתכן שהם ישחקו אותה פטריוטים ויברחו עם הצעת החוזה הראשונה שיש מבחוץ
אז עכשיו שיש לנו כסף לשמר את הכשלון? לשמר את האיכות הירודה? לשמר את הבלוף? את הלוזריות?
מבחינתי שיהיה כמו בבית"ר של לפני 4 שנים
הכל רכש
הכי טובים
בכל עמדה
תמיד ובכל תנאי, כן אני רוצה הישגים, שחקני הבית הובילו אותי לתהומות הליגה השניה ובלי אופיר חיים לא היינו יוצאים מזה גם ב2003
היה זה רק סמלי ששחקני חיזוק מהמרכז פוצצו את פרשת המכירה ושחקני הבית נלכדו בדבש...יש שיאמרו שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה וזו הפעם הראשונה שזה נתפס, אני איני יודע מבחינתי הם היו צריכים לסיים את הקריירה כאן, אבל הם קיבלו חוזים חדשים ומרשימים להרבה שנים, הרבה חום ואהבה
ומה החזירו לנו? חור? התססה של הקהל?מתי שמעת את אחד השחקני בית יוצא כנגד הקללות המזוויעות שגיא לוי עבר פה? שמרקו בלבול עבר פה? שגילי לנדאו עבר פה? אחזור שוב לסיפור של אייל שן
"אין לשחקני ב"ש דם..הם לוזרים בנשמה, בפיגור במחצית כולם יושבים עם פנים בין הרגליים אני מטריף וכלום...אין תגובה...מבט מזוגג'
אם זה מה שאתם רוצים ורואים בעיני רוחכם את הקבוצה לעתיד??? לבריאות אני אהיה הכי מאוכזב אם המצב ייוותר על כנו..
אתם אוהבים לסבול? לבריאות אני אדע לפרוש בשיא.
רווית בלשון המעטה דבריך הם פיקציה, בונפלד ברח למכבי ת"א כאילו שם הוא יקבל את סרט הקפטן, אותו דבר עוז יפרח, אותו דבר יניב אלול לבני יהודה אביתר אילוז לפתח תקווה, עשה טרור לאלי זינו עד שקיבל שחרור, אז הוא לא היה אדום בנשמה...?
הזכרון שלנו כל כך קצר? תנסי את זה על הילדים, אני זקן אבל לא סקלרוטי:)
אני שופט שחקן אם הוא טוב או לא ומבחינתי טוב זה לא רק ברגליים אלא מכלול של דברים.רווית (: כתב:אריק , מהתגובות שלך אתה פשוט מצדיק את מה שאני אומרת .
אתם באמת צודקים, אילוז,בונפלד,חוגג,עמוס ועוד באמת לא נופלים מאף שחקן במרכז מבחינת כשרון
ויכולת. ההבדל הוא שהם נחותים מבחינה אישיותית ומנטלית, דבר שגורם להם להיראות רע במגרש
ולהדביק את יתר חבריהם בלוזריות עליה גדלו במשך שנים. עוד 4-5 שנים אני אהיה גאה לראות גם
5 שחקני בית בהרכב, אבל כאלה שחונכו להישגיות, לווינריות ולהצלחה.
אני מסכימה איתכם שרוב שחקני הבית כרגע איכזבו ומאכזבים,
אבל כמו שאמרתי, אתם לוקחים את זה רחוק, תתיחסו אליהם כשחקן רגיל אל תצפו לווינריות שמאפיינת שחקי בית, כי זה כבר לא קיים מלבד אסי ואפיר .
בע"ה יצמח פה דור של שחקני בית טובים, בינתיים חבל סתם לפסול את אלה שקיימים,
אולי הם די ראויים .
אבל כמו שאמרתי, אתם לוקחים את זה רחוק, תתיחסו אליהם כשחקן רגיל אל תצפו לווינריות שמאפיינת שחקי בית, כי זה כבר לא קיים מלבד אסי ואפיר .
בע"ה יצמח פה דור של שחקני בית טובים, בינתיים חבל סתם לפסול את אלה שקיימים,
אולי הם די ראויים .
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
ליאור - כבדה הוסט לתפקד בתור מגן ימני, רק אחרי שכבר שרף שלושת רבעי משחק בקישור.
השחקנים ברמת כושר ירודה מאוד. כנראה שברגע שהבטיחו את העליה - הופסקו להם אימוני הכושר (הדלים מלכתחילה).
ובואו לא נשכח שהיה חם בצורה זוועתית במגרש - ושאפילו אנחנו לא הצלחנו לתת עידוד כמו שצריך והרמנו ידיים כבר אחרי הגול השני של ערן לוי בדקה השבעים.
השחקנים ברמת כושר ירודה מאוד. כנראה שברגע שהבטיחו את העליה - הופסקו להם אימוני הכושר (הדלים מלכתחילה).
ובואו לא נשכח שהיה חם בצורה זוועתית במגרש - ושאפילו אנחנו לא הצלחנו לתת עידוד כמו שצריך והרמנו ידיים כבר אחרי הגול השני של ערן לוי בדקה השבעים.
הפועל אני כבר משתגע