הפועל חיפה-הפועל ב"ש, שבת, 17:30, סמי עופר
Re: הפועל חיפה-הפועל ב"ש, שבת, 17:30, סמי עופר
אני קורא את התגובות שלכם ומרגיש כאילו אנחנו יוצאים למשחק חוץ מול מילאן בסאן סירו
תכלס אנחנו הולכים לשחק מול אחת הקבוצות החלשות והמוגבלות בליגה, ועוד אצלהם בבית, כשהם מרגישים שיש להם סיכוי לנצח ויצאו קדימה
אמרו שאנחנו לא דורסים? מחר תראו אירוע דריסה המוני עם הרבה נפגעים, כולם לבושים אדום-שחור
תכלס אנחנו הולכים לשחק מול אחת הקבוצות החלשות והמוגבלות בליגה, ועוד אצלהם בבית, כשהם מרגישים שיש להם סיכוי לנצח ויצאו קדימה
אמרו שאנחנו לא דורסים? מחר תראו אירוע דריסה המוני עם הרבה נפגעים, כולם לבושים אדום-שחור
שמע, בינתיים אתה עם 0 ומ4 נראה לי, עם נבואות הדריסה.ns75 כתב:אני קורא את התגובות שלכם ומרגיש כאילו אנחנו יוצאים למשחק חוץ מול מילאן בסאן סירו
עם המצב של מילאן, הפועל חיפה בחוץ משחק יותר קשהns75 כתב:אני קורא את התגובות שלכם ומרגיש כאילו אנחנו יוצאים למשחק חוץ מול מילאן בסאן סירו
למה סוארס על חשבון טאהא ? (באתר וואלה)
מישהו יכול לומר שסוארס טוב יותר ?
לא ממש מובן לי..
אני גם מקווה מאוד שבכר מתכנן להעלות את שהר יחד ברדה בהתקפה ולא לחכות 38 דק'
לא ממש מובן לי..
לפי ספורט 5 סוארס בחוץ טאהה בפנים
גם ברדה פותח לבד
הפועל חיפה תמיד פותחים חזק ונחלשים לכן כנראה בכר שומר את הקלפים למחצית השנייה
שהר וגאדיר במחצית השנייה יכול לעשות הרבה בלאגן להגנה העייפה של חיפה
גם ברדה פותח לבד
הפועל חיפה תמיד פותחים חזק ונחלשים לכן כנראה בכר שומר את הקלפים למחצית השנייה
שהר וגאדיר במחצית השנייה יכול לעשות הרבה בלאגן להגנה העייפה של חיפה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב: איזה פוטנציאל בדיוק?
היינו קבוצה בינונית מאוד שהציפייה הייתה לא להעבק בתחתית כמו עונה קודם לכן, וגם הם קבוצה בינונית מאוד.
וד"א הם רחוקים שתי נקודות מירידה ככה שלא הייתי קורה לזה עומדים בציפיות...
לא נכון.
היעד בתחילת העונה היה פלייאוף עליון, ולא היינו רחוקים מלעמוד בו (2 נק' ממקום 6, חמש מחזורים לסיום הליגה הסדירה)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
סוארז הבלם הבכיר שלך , היגיוני שיחזור להרכב.red bend כתב:למה סוארס על חשבון טאהא ? (באתר וואלה)
לא ממש מובן לי..
סמוך על ברק , יהיה טוב
לא חושב שיש מקום להחזרת סוארס. טאהא עושה את העבודה מצוין.
מה גם שקוראץ' פותח מחר, וזה בדיוק סוג השחקנים שסוארס לא ממש אוהב
מה גם שקוראץ' פותח מחר, וזה בדיוק סוג השחקנים שסוארס לא ממש אוהב
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
עם כל הכבוד לטאהא, סוארס אחד הבלמים הטובים בארץ, ומבחינתי אני הכי רגוע כשהוא שם. שלא לדבר על זה שהוא גם מאיים על השער בכדורים נייחים - וגם אם לא מבקיע הרבה בעצמו, תופס תשומת לב של ההגנה ומשחרר אחרים.
- red and white
- Title: Almog
מסכים, ולמרות שטאהא היה די טוב במשחקים האחרונים ,אני עדיין מעדיף את סוארס כשהוא בריא על פניו.אוהד בגולה כתב:עם כל הכבוד לטאהא, סוארס אחד הבלמים הטובים בארץ, ומבחינתי אני הכי רגוע כשהוא שם. שלא לדבר על זה שהוא גם מאיים על השער בכדורים נייחים - וגם אם לא מבקיע הרבה בעצמו, תופס תשומת לב של ההגנה ומשחרר אחרים.
וכנראה שביטון יהיה כשיר למשחק אז זה ההרכב שלי:
גורש/רובי
אופיר סוארס צדק ביטון
אוגו ראדי הובאן
טוני ברדה בוזגלו
סוארז וסמי עופר לא הולך ביחד.
עוד מנחוס לשבור.
עוד מנחוס לשבור.
- The red one
"מחר בחיפה, יציע העידוד יהיה יציע J תחתון.
היציעים שלנו (K+J) ייפתחו יחד מפתיחת השערים ויהיו יציע אחד לכל דבר.
כל אוהד שיחזיק כרטיס לאחד מהיציעים האלו יוכל להיכנס לאיזה יציע שירצה ויהיה מעבר חופשי בין היציעים.
אנחנו קוראים לאוהדים שמעודדים 90 דקות ורוצים לדחוף את הקבוצה ולבוא לעודד איתנו 90 דקות עם דגלים וקרנבל ביציע להגיע ל-J תחתון.
אנחנו מבינים שלא כל האוהדים רוצים דגלים מול העיניים וקפיצות 90 דקות, ויש כאלו שמעדיפים לעודד ולראות את המשחק ללא הפרעה ודגלים.
אם אתם כאלה אז אנא מכם אל תתיישבו במרכז יציע J תחתון אלא בצדדים קרוב אלינו או במפלס העליון, ככה נוכל לשמור על הטירוף ועל גוש חזק ומעודד וגם אתם תוכלו להצטרף אלינו ברוב שלבי המשחק כמו תמיד.
אנחנו רוצים 100% עידוד כל משחק והדגלים הם חלק מהטירוף שלנו, מי שזה מפריע לו, מוזמן לעודד בטירוף איתנו קומה למעלה או קצת בצד, המטרה שלנו היא לעודד ולדחוף את הקבוצה 90 דקות ביחד איתכם, אנחנו הכי חזקים כשאנחנו מאוחדים, יד אחת אגרוף אחד."
* מפייסבוק הארגון.
היציעים שלנו (K+J) ייפתחו יחד מפתיחת השערים ויהיו יציע אחד לכל דבר.
כל אוהד שיחזיק כרטיס לאחד מהיציעים האלו יוכל להיכנס לאיזה יציע שירצה ויהיה מעבר חופשי בין היציעים.
אנחנו קוראים לאוהדים שמעודדים 90 דקות ורוצים לדחוף את הקבוצה ולבוא לעודד איתנו 90 דקות עם דגלים וקרנבל ביציע להגיע ל-J תחתון.
אנחנו מבינים שלא כל האוהדים רוצים דגלים מול העיניים וקפיצות 90 דקות, ויש כאלו שמעדיפים לעודד ולראות את המשחק ללא הפרעה ודגלים.
אם אתם כאלה אז אנא מכם אל תתיישבו במרכז יציע J תחתון אלא בצדדים קרוב אלינו או במפלס העליון, ככה נוכל לשמור על הטירוף ועל גוש חזק ומעודד וגם אתם תוכלו להצטרף אלינו ברוב שלבי המשחק כמו תמיד.
אנחנו רוצים 100% עידוד כל משחק והדגלים הם חלק מהטירוף שלנו, מי שזה מפריע לו, מוזמן לעודד בטירוף איתנו קומה למעלה או קצת בצד, המטרה שלנו היא לעודד ולדחוף את הקבוצה 90 דקות ביחד איתכם, אנחנו הכי חזקים כשאנחנו מאוחדים, יד אחת אגרוף אחד."
* מפייסבוק הארגון.
- ForeverRed
בא לי ששהר יפתח במקום בוזגלו.
- red and white
- Title: Almog
כתבה מוזמנת של שלומי על היחסים שהיו בינו לבין בכר
https://sports.walla.co.il/item/2934321" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sports.walla.co.il/item/2934321" onclick="window.open(this.href);return false;
אין מצב שלא יהיו כרטיסים בקופות נכון?