אלוהים ישמורררר
Re: אלוהים ישמורררר
בוזגלו מחריד ולא צריך להסתיר את זה. לא משפיע בשיט על מה שנעשה במגרש.
ברור שזה גם עניין של ציפיות, הוא צריך להיות השחקן הכי רענן על המגרש ובהיעדר מליקסון גם לקחת מנהיגות. בפועל הוא לא קרוב לזה.
הגיע הזמן שיהיה גבר ויופיע כמו שחקן מוביל במאני טיים אם הוא רוצה שיתייחסו אליו ככזה (חכו לסצנות חוזה בקיץ).
ראדי אכן חלש. היום דווקא היה שיפור מסוים, אבל זה גם בגלל שנקודת הפתיחה שלו הייתה רעה מאוד.
לזכותו יאמר שהוא לא מתחבא מהכדור ובא לעבוד.
ברור שזה גם עניין של ציפיות, הוא צריך להיות השחקן הכי רענן על המגרש ובהיעדר מליקסון גם לקחת מנהיגות. בפועל הוא לא קרוב לזה.
הגיע הזמן שיהיה גבר ויופיע כמו שחקן מוביל במאני טיים אם הוא רוצה שיתייחסו אליו ככזה (חכו לסצנות חוזה בקיץ).
ראדי אכן חלש. היום דווקא היה שיפור מסוים, אבל זה גם בגלל שנקודת הפתיחה שלו הייתה רעה מאוד.
שטויות,תרגיעו על המשחק הזה היה כתוב בגדול מ ו ק ש!! ועברנו אותו וזה כרגע מה שחשוב.
שבוע הבא יחזור מליקסון,ראדי קצת ינוח בספסל,שהר יעלה במקום ווקאמה ותראו שוב קבוצה דורסנית,זה מתבקש.
שבוע הבא יחזור מליקסון,ראדי קצת ינוח בספסל,שהר יעלה במקום ווקאמה ותראו שוב קבוצה דורסנית,זה מתבקש.
- simply-red
דיי נו.. הבנו שיש לך פוסטר חתום של בוזגלו תלוי בחדר..שיש כתב: הכתובת על המפשעה.....אגב הןא בכיף יכול להחכנס דקה 60-65 ולהיות קטלני

וברצינות , את מי תרכיב במקום ווקאמה? בוזגלו בירידה מסוימת ומליקסון רק חוזר מפציעה .
- dardasmiley
!!!!!!!אדום זקן כתב:שטויות,תרגיעו על המשחק הזה היה כתוב בגדול מ ו ק ש!! ועברנו אותו וזה כרגע מה שחשוב.
- red and white
- Title: Almog
ראדי ודוידזאדה היו גרועים
נוואקמה אפילו יותר מהם.
צדק בוזגלו היו לא טובים.
וכל השאר היו סבירים - טובים.
יכולת לא טובה אבל 3 נקודות בתקווה שעד יום שני נחזור להציג יכולת טובה
נוואקמה אפילו יותר מהם.
צדק בוזגלו היו לא טובים.
וכל השאר היו סבירים - טובים.
יכולת לא טובה אבל 3 נקודות בתקווה שעד יום שני נחזור להציג יכולת טובה
- simply-red
בגלל זה אני מעריך כל כך את ראדי, הוא תמיד בא לעבוד,לא "מתחבא" ,תמיד מנסה להניע את המשחק וגם מהווה איום על השער של היריבה. הכדורים שלו יחזרו להיכנס אני בטוח.yossi כתב:בוזגלו מחריד ולא צריך להסתיר את זה. לא משפיע בשיט על מה שנעשה במגרש.
פוסטר של מליקסון....simply-red כתב:
דיי נו.. הבנו שיש לך פוסטר חתום של בוזגלו תלוי בחדר..![]()
וברצינות , את מי תרכיב במקום ווקאמה? בוזגלו בירידה מסוימת ומליקסון רק חוזר מפציעה .
שהר במקום וואקמה בקלות
מליקסון מתגלה כשחקן חיוני מעיין כמותו. הירידה ביכולת החלה כששיחק פחות! בוזגלו אכן מעט מאכזב אבל להגנתו אפשר לומר שהוא עושה יותר הגנה ממה שהתרגלנו. נווקמה חייב לנוח פשוט כי צריך רענון להמשך. בן סהר נכנס לעיניינים. ברדה לא נגמר... אוגו, ללא מילים..
אבל מעבר לכל ה"ציונים" הללו יש שני דברים שמפריעים לי הכי הרבה:
1) קצב- משחקים מאוד!!!!!! לאט, רבאק איך אפשר להפתיע ככה?
2)נחישות- במחצית השניה שחקני חיפה היו ראשונים לכל כדור!
אבל מעבר לכל ה"ציונים" הללו יש שני דברים שמפריעים לי הכי הרבה:
1) קצב- משחקים מאוד!!!!!! לאט, רבאק איך אפשר להפתיע ככה?
2)נחישות- במחצית השניה שחקני חיפה היו ראשונים לכל כדור!
- simply-red
ובוזגלו נשאר בהרכב??? נו שוין...שיש כתב: פוסטר של מליקסון....
שהר במקום וואקמה בקלות
עד שמליקסון חוזר...simply-red כתב: ובוזגלו נשאר בהרכב??? נו שוין...
- ForeverRed
זה מה שאתם לא מבינים, הבעיה היא לא עם הכדורים שנכנסים או לא נכנסים.simply-red כתב:
בגלל זה אני מעריך כל כך את ראדי, הוא תמיד בא לעבוד,לא "מתחבא" ,תמיד מנסה להניע את המשחק וגם מהווה איום על השער של היריבה. הכדורים שלו יחזרו להיכנס אני בטוח.
הבעיה היא ביכולת, בניהול המשחק, באיבודי הכדור. במאבקים שאתה מצפה ממנו לנצח והוא מפסיד.
משהו רע מאוד עובר עליו וזה ככה כבר תקופה.
הגיע הזמן להתעורר.
- simply-red
מבינים...מבינים.. רשמתי שהוא תמיד בא לעבודה מהבחינה של להניע את המשחק ,טבעי שיש ירידה כמו לחצי מהקבוצה וטבעי שהוא גם יאבד כדורים,הרי זה בלתי אפשרי למסור ב100% הצלחה,עיקר המסירות שלו הם קדימה ולא לרוחב ואחורה. בהעדר מליקסון (ובוזגלו)הוא "הרכז" שלנו,הוא מקשר בין הגנה להתקפה.ForeverRed כתב: זה מה שאתם לא מבינים, הבעיה היא לא עם הכדורים שנכנסים או לא נכנסים.
הבעיה היא ביכולת, בניהול המשחק, באיבודי הכדור. במאבקים שאתה מצפה ממנו לנצח והוא מפסיד.
משהו רע מאוד עובר עליו וזה ככה כבר תקופה.
הגיע הזמן להתעורר.
לגבי הבעיטות שלו שכרדע לא פוגעות בכלום,אני מציין שהוא לפחות אלטרנטיבה לאיומים על השער(ביחד עם הובאן) מה שחסר לי מעוד שחקנים כדוגמת בוזגלו,מליקסון וגם ווקאמה,רוצה לראות אותם בועטים יותר לשער.
בלי להוריד מהאחריות האישית של בוזגלו ו-וואקמה על היכולת שלהם, אני חושב שמערך שלושת הבלמים ששיחקנו איתו לא מעט בתקופה האחרונה מדכא את היתרונות שלהם על הקווים וצריך להגיד גם את זה.
לדעתי בכר צריך לחשוב על נוסחה אחרת לפריצת דרך במשחקים, המערך הזה לא עושה טוב ליותר מדי שחקנים.
לדעתי בכר צריך לחשוב על נוסחה אחרת לפריצת דרך במשחקים, המערך הזה לא עושה טוב ליותר מדי שחקנים.
אני כבר כמה פעמים פה רואה שאנשים מזלזלים במגנים שלנו.
אז חברים בואו נעשה לכם סדר, יש לנו את שני המגנים הטובים בארץ!
אולי למעט הרמות לרחבה שזה כמעט ואין לאף מגן בארץ (מצחיק שדווקא לתורג'מן כן) הם המגנים הכי משמעותיים בליגה.
בכר עובר לשחק ב-3 בלמים לא סתם, יש סיבה לכך, הוא מוריד עומס של שחקנים מהאמצע, למעשה הוא מוכן להקריב שחקן פחות באמצע כדי שיהיה שם יותר שטחים.
תוסיפו את העובדה שבמצב של 3 בלמים, המגנים שלנו עוברים לשחק כמו קשרים התקפיים בצדדים וככה קל יותר לפרוץ בונקרים.
חותם לכם שהבונקר שעשו לנו במחצית הראשונה אם הם עושים אותו דבר למכבי הם לא מקבלים גול.
לא קל לשחק ככה כל משחק כמעט העונה, אנחנו ברוך השם עוברים את זה מעל למצופה, לא האמנתי שהקבוצה תעמוד ככה מבחינת נקודות כשכל משחק בונקר.
אז חברים בואו נעשה לכם סדר, יש לנו את שני המגנים הטובים בארץ!
אולי למעט הרמות לרחבה שזה כמעט ואין לאף מגן בארץ (מצחיק שדווקא לתורג'מן כן) הם המגנים הכי משמעותיים בליגה.
בכר עובר לשחק ב-3 בלמים לא סתם, יש סיבה לכך, הוא מוריד עומס של שחקנים מהאמצע, למעשה הוא מוכן להקריב שחקן פחות באמצע כדי שיהיה שם יותר שטחים.
תוסיפו את העובדה שבמצב של 3 בלמים, המגנים שלנו עוברים לשחק כמו קשרים התקפיים בצדדים וככה קל יותר לפרוץ בונקרים.
חותם לכם שהבונקר שעשו לנו במחצית הראשונה אם הם עושים אותו דבר למכבי הם לא מקבלים גול.
לא קל לשחק ככה כל משחק כמעט העונה, אנחנו ברוך השם עוברים את זה מעל למצופה, לא האמנתי שהקבוצה תעמוד ככה מבחינת נקודות כשכל משחק בונקר.
מסכים! זה בדיוק מה שאמרתי לאחי באמצע המשחק, דרך אגב מתישהו בסביבות הדקה ה 30 בכר חזר ל 433 הקלאסי שלו, מהלך שהחזיר לנו את השליטה מהר מאוד וגרם לנו להיראות טוב יותר, כמה דקות אחרי זה הגיע הגול של ברדה וגם ניראנו די טוב עד סיום המחצית. לגבי בוזי, נכון שהוא לא היה גרוע יותר מהשאר, אבל בתפקיד שלו ושל טוני יש לנו אופציות טובות מהספסל, לא בושה להוריד שחקן לספסל למשחק או שניים, לתת לו להיכנס כמחליף ולהחזיר לו את הרעב, וזה תקף גם לבוזי וגם לטוני. מעדיף להרוויח את שניהם בפלייאוףsimply-red כתב: במערך של שלושה בלמים אתה צריך מגינים תוקפים ברמה גבוהה, טכנים שיודעים להניע כדור,שיודעים להגביה תוך כדי תנועה ולעשות תנועה פנימה אל תוך הרחבה של היריב ממש כמו קיצוניים. לצערי המגנים שלנו רחוקים מכך, סה"כ הם בסדר אבל לא יותר מזה, לכן המשחק נראה תקוע מסורבל ואיטי במערל של שלושה מגינים.תוסיף לזה שווקאמה מתגלה שחקן שלא מסוגל לשחק באמצע אלה רק בקו וכך יוצא שאתה מאבד אפקטביות בהרבה עמדות.