יש לך מגינים טובים והיו כבר מיליון דיונים על הנושא הזה, כולם יודעים מה היתרונות והחסרונות שלהם, בוא נודה על האמת הם פחות מתאימים למערך כזה, אופיר עוד מחפה על האיבודי כדור שלו והמסירות הלא מדויקות בהתנפלות אחרי איבוד אבל אצל ביטון זה עוד יותר מורגש. דבר שני אתה מאבד במערך הזה את בוזי את הובאן ואת טוני ובמשחקים מסוימים את האמצע. חושב שאפשר לעבור ל 3 בלמים בדקות מסוימות במהלך המשחק, לרענן קצת, להפתיע ולבלבל את היריב אבל אני חושב שהמערך הזה מבליט המון נקודות תורפה אצלנוran כתב:אני כבר כמה פעמים פה רואה שאנשים מזלזלים במגנים שלנו.
אז חברים בואו נעשה לכם סדר, יש לנו את שני המגנים הטובים בארץ!
אולי למעט הרמות לרחבה שזה כמעט ואין לאף מגן בארץ (מצחיק שדווקא לתורג'מן כן) הם המגנים הכי משמעותיים בליגה.
בכר עובר לשחק ב-3 בלמים לא סתם, יש סיבה לכך, הוא מוריד עומס של שחקנים מהאמצע, למעשה הוא מוכן להקריב שחקן פחות באמצע כדי שיהיה שם יותר שטחים.
תוסיפו את העובדה שבמצב של 3 בלמים, המגנים שלנו עוברים לשחק כמו קשרים התקפיים בצדדים וככה קל יותר לפרוץ בונקרים.
חותם לכם שהבונקר שעשו לנו במחצית הראשונה אם הם עושים אותו דבר למכבי הם לא מקבלים גול.
לא קל לשחק ככה כל משחק כמעט העונה, אנחנו ברוך השם עוברים את זה מעל למצופה, לא האמנתי שהקבוצה תעמוד ככה מבחינת נקודות כשכל משחק בונקר.
אלוהים ישמורררר
Re: אלוהים ישמורררר
"אלוהים ישמור" זה הפינה הפסימית החדשה 

- dardasmiley
By far שם הרבה יותר טוב.שמעון א כתב:"אלוהים ישמור" זה הפינה הפסימית החדשה
מציע גם לפינה האופטימית לקרוא "אלוהים אדום"
ענקdardasmiley כתב:
By far שם הרבה יותר טוב.
מציע גם לפינה האופטימית לקרוא "אלוהים אדום"
אלוהים אדום מחזור 23
רק הפועל באר שבע קבוצה שיכולה לשיים גול ולקבל התקפה אחר כך גול קרה לנו כבר יותר מדי פעמיים ,רעננה שנה שעברה , מכבי שנה שעברה , ואתמול וזה רד מה שאני זוכר ,זה שי !

https://www.youtube.com/watch?v=BdFIENY5XUE" onclick="window.open(this.href);return false;זה שי ! כתב:רק הפועל באר שבע קבוצה שיכולה לשיים גול ולקבל התקפה אחר כך גול קרה לנו כבר יותר מדי פעמיים ,רעננה שנה שעברה , מכבי שנה שעברה , ואתמול וזה רד מה שאני זוכר ,זה שי !
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
גם הניצחון בשלושער של אליה נגד מכבי שנה שעברה...הפועלעולה כתב: https://www.youtube.com/watch?v=BdFIENY5XUE" onclick="window.open(this.href);return false;
אבל שי אוהב לבכות

שזה נגדך אתה מתעצבן ברמות אדירות במשחק 2 0 ירדתי להשתין עוד לא ירדתי 2 1 סעמק,זה שי !RedRock כתב:
גם הניצחון בשלושער של אליה נגד מכבי שנה שעברה...
אבל שי אוהב לבכות