אחרי שלושת המשחקים שבוע שעבר הגעתי למסקנה שאנחנו פשוט קבוצה טובה יותר בלי טאהה וראדי. על ראדי דעתי היא שהוא לא מספיק טוב בשיטת משחק. במשחקים האחרונים הוא מאבד המון ובועט בחוסר מחשבה ואחריות לשער.
עם טאהה אני טיפה יותר עדין אני חושב שפשוט וויליאם יותר טוב ממנו גם בשקט של המשחק וגם בניסיון שלו שמאוד חסר לי אצל טאהה שעושה עבירות מיותרות ולא קורא את המשחק כמו וויליאם.
פינה אופטימית מחזור 23
Re: פינה אופטימית מחזור 23
לדעתי טאהא היה מצויין.talb55 כתב:אחרי שלושת המשחקים שבוע שעבר הגעתי למסקנה שאנחנו פשוט קבוצה טובה יותר בלי טאהה וראדי. על ראדי דעתי היא שהוא לא מספיק טוב בשיטת משחק. במשחקים האחרונים הוא מאבד המון ובועט בחוסר מחשבה ואחריות לשער.
עם טאהה אני טיפה יותר עדין אני חושב שפשוט וויליאם יותר טוב ממנו גם בשקט של המשחק וגם בניסיון שלו שמאוד חסר לי אצל טאהה שעושה עבירות מיותרות ולא קורא את המשחק כמו וויליאם.
ראדי היה חלש.
דווקא אני לא חושב שראדי היה חלש , הוא היה בסדר למעט ההחמצות שלו .
מה שיאמר לזכותו זה שלא משנה מה הוא תמיד נותן הכל על המגרש , לא מפסיק לרוץ וללחוץ .
אוגו היה מדהים היום וגם טאהא היה בסדר גמור .
טוני בוזגלו אופיר וצדק היו חלשים מאוד .
טוני היה נראה כבוי , כאילו אין לו כוח להתאמץ היום . ובוזגלו פשוט נעלם מהמשחק כאילו לא שיחק היום .
בגזרת המחליפים- התנועה של בן שהר פשוט מדהימה .
גאדיר נראה טוב מאוד בפן הפיזי , היו לו קטעים שהוא קצת הסתובב סביב עצמו כאילו הוא עדיין לא "נדבק" לקבוצה אבל אני אופטימי מאוד לגביו .
שורה תחתונה - משחק לא טוב שלנו , אבל רק ככה אפשר לקחת אליפות , אני חושב שכשמליקסון יחזור אנחנו ניראה הרבה יותר טוב .
מליקסון הוא השחקן שההשפעה שלו על שטף וקצב המשחק שלנו היא הכי גבוהה , מליקסון ואוגו.
מה שיאמר לזכותו זה שלא משנה מה הוא תמיד נותן הכל על המגרש , לא מפסיק לרוץ וללחוץ .
אוגו היה מדהים היום וגם טאהא היה בסדר גמור .
טוני בוזגלו אופיר וצדק היו חלשים מאוד .
טוני היה נראה כבוי , כאילו אין לו כוח להתאמץ היום . ובוזגלו פשוט נעלם מהמשחק כאילו לא שיחק היום .
בגזרת המחליפים- התנועה של בן שהר פשוט מדהימה .
גאדיר נראה טוב מאוד בפן הפיזי , היו לו קטעים שהוא קצת הסתובב סביב עצמו כאילו הוא עדיין לא "נדבק" לקבוצה אבל אני אופטימי מאוד לגביו .
שורה תחתונה - משחק לא טוב שלנו , אבל רק ככה אפשר לקחת אליפות , אני חושב שכשמליקסון יחזור אנחנו ניראה הרבה יותר טוב .
מליקסון הוא השחקן שההשפעה שלו על שטף וקצב המשחק שלנו היא הכי גבוהה , מליקסון ואוגו.
עם זה אני מסכים בהחלט.pirlo21 כתב: מה שיאמר לזכותו זה שלא משנה מה הוא תמיד נותן הכל על המגרש, לא מפסיק לרוץ וללחוץ.
לא חושב שיש מישהו שהיה מתנגד שננצח 1:0 מגעיל עד סוף העונה וניקח אליפות
הבעיה שזה כנראה לא יקרה, אם לא נעלה את הרמה, כנראה נתחיל לאבד נקודות
עכשיו זה בדיוק הזמן להרים את הרמה ולהגיע לשיא, כי הגענו למאדר פאקר של המאני טיים
עכשיו זה בדיוק הזמן להרים את הרמה ולהגיע לשיא, כי הגענו למאדר פאקר של המאני טיים
- ForeverRed
בדיוק!ns75 כתב:לא חושב שיש מישהו שהיה מתנגד שננצח 1:0 מגעיל עד סוף העונה וניקח אליפות
המאני טיים יהיה בפליאוף.
משתגע מהמשפט הזהyakar כתב:המאני טיים יהיה בפליאוף.
ואם נאבד נקודות בשלושת המחזורים האחרונים לפני הפלייאוף?
המאני טיים התחיל מהמשחק בבלומפילד נגד מכבי. מי שתמצמץ ראשונה תפסיד במירוץ.
בינתיים מצמצנו אבל לא נענשנו ע"י היריבות. אסור לנו להסתמך על מזל, חייבים להעלות את הרמה.
מסכים, אין לנו פריוולגיה לאבד נקודות. היום מכבי מנצחת בוודאות, שבוע הבא היא משחק לפנינו ואנחנו מגיעים למשחק נגד בני יהודה בפער של 2 נקודות בלבד, אם מפסידים שם נקודות זה לא נקרא מאני טיים?CrazyRed7 כתב: משתגע מהמשפט הזה
בינתיים מצמצנו אבל לא נענשנו ע"י היריבות. אסור לנו להסתמך על מזל, חייבים להעלות את הרמה.
ועדיין, יותר משמעותי להיות בכושר טוב בפליאוף בו כל המשחקים הם מול קבוצות איכותיות , מאשר היום שגם שאנחנו משחקים פחות טוב , בדרך כלל זה מספיק.CrazyRed7 כתב: משתגע מהמשפט הזה
עדיין , כל משחק חשוב מאוד.
כל משחק הוא מאני טיים תכניסו את זה טוב לראש ותבואו בטירוף לכל משחק יש לנו הזדמנות לעשות משהו גדול ,זה שי !