אפשר לקשור את היורו בקיץ ליכולת של חובאן
יש לו 2 משימות עיקריות בשלב הזה בקריירה
להביא את התואר ואולי גם דאבל היסטורי
וגם לייצג את הנבחרת שלו ביורו 2016
יש כאן עומס פיזי ומנטלי שחובאן עובר ויעבור.
נקודה קטנה - תחשבו שאם הנבחרת שלנו הייתה מעפילה ליורו בקיץ היינו רואים ליגה יותר טובה עם שחקנים שהיו אוכלים דשא כל משחק
להוכיח את עצמם ולהיות חלק מהנבחרת ולראות את היורו לא מהספה
בבית אלא לפחות מהספסל בפארק דה פארנס
אני מאלה שפחות אוהבים לקחת סיכון בכדורגל.
יש לנו שחקן מהחכמים ביותר שיש בליגה, שחקן שרק לפני שנה היו כאן כאלה שטענו שהוא יותר טוב מחלילוביץ', ולכן לא הייתי ממהר לוותר עליו ולהתחיל להיכנס עכשיו להרפתקאות של למצוא זר אחר במקומו רק בגלל שהוא בן 33.
מכבי חיפה עם תקציב גדול משלנו נופלת פעם אחר פעם בקשרי האמצע הזרים שהיא מביאה, כשרק בינואר היא החתימה את פירס הבינוני והמוגבל מנתניה.
הפועל ת"א שפכה ים של כסף השנה רק כדי להחתים קשר מוגבל כמו איסו לינגאנה כשגם קאווה הרכש החדש לא נראה רכש יוצא דופן.
מכבי ת"א שיחררה את מיטרוביץ' אחרי שספסלה אותו כל העונה ולאחר מכן הוציאה לא מעט כסף כדי להחזיר לארץ קשר שכבר היה כאן ונכשל, ועם כל הכישרון שלו יש סימני שאלה גדולים בקשר ליכולת שלו להשתלב בחדר ההלבשה ולאיכות ההגנתית שלו, ועדין העובדה שמכבי מביאה שחקן שכבר היה כאן ולא מחתימה קשר חדש מלמדת לא מעט על הקושי, גם של קבוצה עשירה מאיתנו, להביא קשר אמצע איכותי לליגה הישראלית.
אני הייתי מחתים את הובאן לשנתיים, כשבמעמד החתימה הייתי גם מבהיר לו שאנחנו בונים עליו גם לתפקיד מקצועי במועדון לאחר הפרישה, עם חוכמת המשחק שיש לו הוא יכול לשחק עוד שנתיים בליגה כאן בלי קושי מיוחד.
סקפטי מאוד , אם היה ישראלי היה מקבל חוזה לשנתיים.
לתת לשחקן זר חוזה לשנתיים בגיל 34 עם שכר לא נמוך בכלל יכולה להתברר כשגיאה משמעותית .
במיוחד כשעונה הבאה אני מעריך שנתקדם באירופה ונצטרך סגל מאוד רחב ורענן .
מצד שני ציינו כאן שאיבוד של אוגו והובאן בקיץ אחד יכול להיות הרסני עבורנו ואני בהחלט מסכים, דילמה רצינית.
pirlo21 כתב:סקפטי מאוד , אם היה ישראלי היה מקבל חוזה לשנתיים.
לתת לשחקן זר חוזה לשנתיים בגיל 34 עם שכר לא נמוך בכלל יכולה להתברר כשגיאה משמעותית .
במיוחד כשעונה הבאה אני מעריך שנתקדם באירופה ונצטרך סגל מאוד רחב ורענן .
מצד שני ציינו כאן שאיבוד של אוגו והובאן בקיץ אחד יכול להיות הרסני עבורנו ואני בהחלט מסכים, דילמה רצינית.
לוותר על אוגו אתה אומר....
אם אני אלונה - תג מחיר של 3 מליון יורו לפחות...כל שקל פחות זה הפסד.
מציע לו חוזה לעונה אחת.
שחקן מקצוען ששחקנים צעירים יכולים ללמוד ממנו המון. וגם כל-בויניק של בכר. כל עמדה שהוא משחק עושה את זה מצויין על הצד הטוב ביותר.
שמעון א כתב:מציע לו חוזה לעונה אחת.
שחקן מקצוען ששחקנים צעירים יכולים ללמוד ממנו המון. וגם כל-בויניק של בכר. כל עמדה שהוא משחק עושה את זה מצויין על הצד הטוב ביותר.
צודק..
אני לא אופתע אם באחד במשחקים הוא יחליף את עידן על העמדה
גם אני הייתי מעדיף שחובאן יחתום לשנה אחת ובסיומה נבדוק האם להמשיך עונה נוספת או לא. אבל, לא כל השחקנים הם אליניב ברדה, שמוכנים לבוא לקראת הקבוצה ולהאריך את החוזה בעונה אחת בלבד. שחקן זר, בטח בגיל של חובאן, רוצה להבטיח את המשכורת שלו לכמה שיותר שנים בטח בגילו המתקדם.
לכן, מבחינתי, אם זה או שנתיים או להיפרד מחובאן בקיץ, אני מחתים אותו לשנתיים.
עדיף את הסיכון של "להיתקע" עם החוזה של חובאן בקיץ הבא, על פני לאבד את אחד השחקנים הכי חשובים שלנו בקבוצה.