"מאבדים גובה"- סיקור מקצועי של המשחק בשבת באתר 7 בום
"מאבדים גובה"- סיקור מקצועי של המשחק בשבת באתר 7 בום
https://7-boom.co.il/games-summary.php?article=7" onclick="window.open(this.href);return false;
נשמח לפידבקים.
עריכה: יש טעות במסירות של ביטון, מדובר על 26/29
נשמח לפידבקים.
עריכה: יש טעות במסירות של ביטון, מדובר על 26/29
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: "מאבדים גובה"- סיקור מקצועי של המשחק בשבת באתר 7 בום
כיף לקרוא.
סחטיין על הפירגון לבן ביטון. הפתעת לטובה.
סחטיין על הפירגון לבן ביטון. הפתעת לטובה.
תודה אחי.
אחלה ניתוח. מקצועי ומעניין.
אשמח אם תתייחסו לנקודה מעניינת במערך ה-3-5-2:
התפקוד של הובאן.
בתכלס בלם וכך גם מבינה את זה היריבה, מצד שני הוא עולה המון גם מעמדת הבלם והגנת היריבה לא יודעת איך לאכול זאת ולרוב הוא נשאר חופשי עד 20 מטר מהשער ואז או שהוא פנוי למסירה, או שיוצא אליו שחקן הגנה ונהיה בור ברחבה.
זה חתיכת נשק.
התפקוד של הובאן.
בתכלס בלם וכך גם מבינה את זה היריבה, מצד שני הוא עולה המון גם מעמדת הבלם והגנת היריבה לא יודעת איך לאכול זאת ולרוב הוא נשאר חופשי עד 20 מטר מהשער ואז או שהוא פנוי למסירה, או שיוצא אליו שחקן הגנה ונהיה בור ברחבה.
זה חתיכת נשק.
ניתוח מעניין
כל הכבוד על הזמן וההשקעה
כל הכבוד על הזמן וההשקעה
באמת מעניין.
העניין הוא האם רואה פיטר בוס את אותם הנתונים,כי בליגה אני לא רואה קבוצה שבאמת יש לה איזה פיבוט מקדימה,מה שנראה לי שהוא יעלה עם סה במשחק מולנו שהוא פיבוט אמיתי ואיך באמת אנחנו נהיה ערוכים לכך.
העניין הוא האם רואה פיטר בוס את אותם הנתונים,כי בליגה אני לא רואה קבוצה שבאמת יש לה איזה פיבוט מקדימה,מה שנראה לי שהוא יעלה עם סה במשחק מולנו שהוא פיבוט אמיתי ואיך באמת אנחנו נהיה ערוכים לכך.
הם לא משחקים על כדורים ארוכים ככה שזה חסר משמעות להתמודדות מולם.אדום זקן כתב:באמת מעניין.
פלט בפן הזה הוא הכי טוב בליגה. חבל מבחינתו שהוא תקוע עם עדר סוליסטים מהשכונה שמדברלים את עצמם למוות.
גם שוינפלד עם 2 משחקים מרשימים אבל צריך לבחון אותו לאורך יותר זמן.
הייתי רוצה לראות נתונים על בוזגלו.
הוא הולך יותר מדי למרכז המגרש בזמן האחרון (גם ב4-3-3).
מניח שזו הוראה מבכר, השאלה מה הוא רוצה להשיג בזה.
אולי את המשחק בנגיעה שכשהוא רוצה הוא יודע לעשות. כמו בבישול לטוני בגביע וההכנסה לגאדיר מול רמלה.
מאוד נהנתי לקרוא, מקווה שתמשיכו להיות פעילים.
גם אני חשבתי השבוע על החלוץ של תון. אפשר להביא אותו? אחרי שרואים את שוינפלד עושה חייל בליגה שלנו , אני בטוח שגם הוא יצליח פה.
מעט מפתיע שסוארז עוזר לנצח בקרבות הגובה. על הנייר טאאה גבוהה ומוצק יותר . לשיר צדק הנק' החלשה היא הגובה. נצטרך למצוא לזה פתרונות לשנים הקרובות.
הבעיה העיקרית ב3-5-2 היא שזה מצמצם את השטחים לטוני ולבוזגלו. אולי מליקסון יוכל להסתדר בשטחים האלה , אבל טוני הולך לאיבוד באמצע.
מעט מפתיע שסוארז עוזר לנצח בקרבות הגובה. על הנייר טאאה גבוהה ומוצק יותר . לשיר צדק הנק' החלשה היא הגובה. נצטרך למצוא לזה פתרונות לשנים הקרובות.
הבעיה העיקרית ב3-5-2 היא שזה מצמצם את השטחים לטוני ולבוזגלו. אולי מליקסון יוכל להסתדר בשטחים האלה , אבל טוני הולך לאיבוד באמצע.
קודם כל תודה על הפידבקים הטובים. אנחנו נמשיך לנתח מידי שבוע.
לגבי השאלה האם סוארס עוזר לנצח בכדורי הגובה, לא באופן ישיר.
החזרה לשלושה בלמים (עם חמישה שחקני הגנה) בעשר הדקות האחרונות נתנה יתרון מספרי להפועל בכל התמודדות אווירית. סוארס נכנס טרי ורעב ובזמן שטאהה וצדק היו כבר מותשים וזה בלי ספק סייע.
בעיית ההתמודדות עם פיבוט קשה לכל קבוצה בישראל וזו הדרך הכמעט יחידה להביך אותנו בקלות כל כך גדולה. מכבי פחות מאמינה בסגנון הזה, אבל עוד לא ראינו אותה משתמש בסה, אז אין לדעת.
לגבי השאלה האם סוארס עוזר לנצח בכדורי הגובה, לא באופן ישיר.
החזרה לשלושה בלמים (עם חמישה שחקני הגנה) בעשר הדקות האחרונות נתנה יתרון מספרי להפועל בכל התמודדות אווירית. סוארס נכנס טרי ורעב ובזמן שטאהה וצדק היו כבר מותשים וזה בלי ספק סייע.
בעיית ההתמודדות עם פיבוט קשה לכל קבוצה בישראל וזו הדרך הכמעט יחידה להביך אותנו בקלות כל כך גדולה. מכבי פחות מאמינה בסגנון הזה, אבל עוד לא ראינו אותה משתמש בסה, אז אין לדעת.
הראנו את זה באחת התמונות, כשהובאן מצטרף להתקפה כאילו שיחק בקישור.izguy83 כתב:אחלה ניתוח. מקצועי ומעניין.
התפקוד של הובאן.
זה חתיכת נשק.
בגדול, הובאן משחק ב-3-5-2 כשהכדור אצלנו, כקשר. בכר למעשה מהמר על האפשרות שיופתע במתפרצות ומאוד סומך על הנוכחות של טאהה וצדק מאחור בסיוע של אוגו.
כמו שכבר אמרתי פעם, הקבוצה מתורגלת מאוד במערך, אפשר לא לאהוב אותו, אבל הביצוע טוב+.
הישג קטן מהבוקר...בערך כמו שזמר קריוקי יקבל לייק משלמה ארצי
- קבצים מצורפים
-
- שם.png (65.74 KiB) נצפה 4805 פעמים
תגיד מה זה שם גיא ברקת? גם משפחת ברקה עוקבת?Totti כתב:הישג קטן מהבוקר...בערך כמו שזמר קריוקי יקבל לייק משלמה ארצי

אהבתי לקרוא!
גם גיא בתמונה (-:ONmyOWN כתב:
תגיד מה זה שם גיא ברקת? גם משפחת ברקה עוקבת?![]()
אהבתי לקרוא!
אבל אין על ברק.
תודה אחי!!