"מאבדים גובה"- סיקור מקצועי של המשחק בשבת באתר 7 בום
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: "מאבדים גובה"- סיקור מקצועי של המשחק בשבת באתר 7 בום
הנתונים על כדורי גובה מפתיעים, בכל מקרה נראה שהפועל חיפה הצליחה לבצע רק את החלק הראשון של התוכנית.
זכתה בכדורי גובה אבל לא הייתה הצטרפות מספיק טובה בגל השני.
זכתה בכדורי גובה אבל לא הייתה הצטרפות מספיק טובה בגל השני.
אני חושב שהשיפור בכדורי גובה בסוף המשחק לא נבע מכניסתו של סוארס אלא מיציאתו של קוראץ'.
טוטי סחטיין, אני רואה ההשעייה עשתה לך טוב...

מעניין ,סתם שאלה לא קשורה מי השחקן עם הכי הרבה איבודים במשחק ? לדעתי ראדי אבל זה רק ניחוש ,זה שי !

יותר נכון לשאול מי השחקן בעל האחוז הנמוך במסירות המוצלחותזה שי ! כתב:מעניין ,סתם שאלה לא קשורה מי השחקן עם הכי הרבה איבודים במשחק ? לדעתי ראדי אבל זה רק ניחוש ,זה שי !
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתה ממשיך לא לתת קרדיט לסוארס.yedidel כתב:אני חושב שהשיפור בכדורי גובה בסוף המשחק לא נבע מכניסתו של סוארס אלא מיציאתו של קוראץ'.
לדעתי היה מצוין מאז שנכנס ואני חושב שבמשחק הקרוב הוא צריך לפתוח במקום טאהה.
חוכמת המשחק של סוארס מאוד חסרה לי ואני מרגיש שאנחנו הרבה יותר שקטים ורגועים כשהוא בהרכב.
אני חושב שאנחנו פחות מתורגלים במערך של 3-5-2, ולדעתי אנחנו גם מאבדים את היתרון הגדול באגפים, במיוחד באגף של טוני שהולך הרבה פעמים לאיבוד במערך הזה.
במערך של 4-5-1 אפשר לתת את הכדור לטוני באגף כשיש לו שטח לפרוץ ולעשות קסמים, וזה משהו שאסור לנו לוותר עליו.
ואם כבר מערך של 3-5-2, אני נגד ההסטה של חובאן לעמדת הבלם כשאנחנו משחקים עם שלושה בלמים. לדעתי הרבה יותר הגיוני לפתוח עם סוארס, צדק וטאהה כשלושה בלמים, הבעיה כמובן היא שבכר הרבה פעמים אוהב לחזור ל4-5-1 תוך כדי משחק ואז אנחנו בבעיה כי בניגוד להובאן שעובר לקישור בטבעיות מעבר של סוארס לקישור (למרות שכבר שיחק שם בעבר) מרגישה לי הרבה פחות טבעית.
בכל מקרה, נהנתי מאוד לקרוא את הטור, והייתי שמח לעוד נתונים סטטיסטים (אם הדבר אפשרי) בסיכומי המשחק הבאים.
זה הזמן לפרוש בשיאTotti כתב:הישג קטן מהבוקר...בערך כמו שזמר קריוקי יקבל לייק משלמה ארצי
משה, ידידאל, קודם כל תודה.
יהיו עוד נתונים סטטיסטיים בטורים הבאים כחלק מהגדלת הצוות.
בכל מקרה, לדעתי זו לא הכניסה של סוארס ספציפית, אלא היתרון המספרי שנוצר מאז שהוא הצטרף. לכל כדור היו לפחות ארבעה קופצים גבוהים(אוגו,סוארס,צדק וטאהה).
הכדורים הארוכים זו אחת משתי המחלות הגדולות שלנו, כשהמחלה הלא פחות גדולה היא עבירות סתמיות באיזור הרחבה וחוסר ריכוז במצבים נייחים שעלו לנו בלא מעט שערים העונה( ביתר בית וחוץ, מכבי בבלומפילד, פתח תקווה בטרנר) ולא היינו רחוקים לספוג משם גם במשחק הזה
יהיו עוד נתונים סטטיסטיים בטורים הבאים כחלק מהגדלת הצוות.
בכל מקרה, לדעתי זו לא הכניסה של סוארס ספציפית, אלא היתרון המספרי שנוצר מאז שהוא הצטרף. לכל כדור היו לפחות ארבעה קופצים גבוהים(אוגו,סוארס,צדק וטאהה).
הכדורים הארוכים זו אחת משתי המחלות הגדולות שלנו, כשהמחלה הלא פחות גדולה היא עבירות סתמיות באיזור הרחבה וחוסר ריכוז במצבים נייחים שעלו לנו בלא מעט שערים העונה( ביתר בית וחוץ, מכבי בבלומפילד, פתח תקווה בטרנר) ולא היינו רחוקים לספוג משם גם במשחק הזה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
סחטיין....מושקע, מנומק ומאפשר הסתכלות מעמיקה יותר על הנעשה במשחק הקבוצה.Totti כתב:https://7-boom.co.il/games-summary.php?article=7
נשמח לפידבקים.
עריכה: יש טעות במסירות של ביטון, מדובר על 26/29
אהבתי.

תודה גילגיל שגיב כתב:
סחטיין....מושקע, מנומק ומאפשר הסתכלות מעמיקה יותר על הנעשה במשחק הקבוצה.
אהבתי.
סליחה על טיפה אוף טופיק, אבל אם כבר ניתוחים.
בהרבה מקומות ברשת אני רואה שאוהדי מכבי, ובכלל אוהדים של קבוצות אחרות, מדברים על החיסרון היחיד של שיר צדק- מהירות. טוענים שהוא איטי וזה חיסרון שלנו שצריך לשק עליו. אני היחיד ששם לב שהוא מאוד מהיר ולרב מנצח בתחרויות ריצה חלוצים שרצים לכדורים?
בהרבה מקומות ברשת אני רואה שאוהדי מכבי, ובכלל אוהדים של קבוצות אחרות, מדברים על החיסרון היחיד של שיר צדק- מהירות. טוענים שהוא איטי וזה חיסרון שלנו שצריך לשק עליו. אני היחיד ששם לב שהוא מאוד מהיר ולרב מנצח בתחרויות ריצה חלוצים שרצים לכדורים?
צדק וטאהה מהבלמים המהירים בליגה, גם אוחיון אגב.
קשקוש בגרוש
קשקוש בגרוש
- dardasmiley
לא, גם אני שמתי לב לזה.סניור כתב:סליחה על טיפה אוף טופיק, אבל אם כבר ניתוחים.
באחד המשחקים האחרונים, נדמה לי נגד נתניה, הוא הצליח להשיג בספרינט שחקן יריב שהיה שלושה צעדים לפניו.
זהו, גם לי זה נורא מוזר. אני קורא את התגובות ההן ומקווה שגם המאמנים של היריבות חושבים ככה. אבל מצד שני תוהה, אם זה שאני מאוהב בו כמו ילדה בת 12 גורם לי לא לשים לזה לב 

סניור כתב:זהו, גם לי זה נורא מוזר. אני קורא את התגובות ההן ומקווה שגם המאמנים של היריבות חושבים ככה. אבל מצד שני תוהה, אם זה שאני מאוהב בו כמו ילדה בת 12 גורם לי לא לשים לזה לב
אתה לא לבד

חולה על שיר צדק, אל קפיטן הדור הבא
מבחינה מקצועית, אם הייתה לו מהירות הוא כבר לא היה בארץ. אינטיליגנט, הוא גם באופי שלו מנהיג.
לרמה בארץ, הוא מהיר (הכל יחסי), מה גם שספציפית לבאר שבע העונה, אוגו ובכלל שלישיית הקישור עושה עבודה טובה מאוד וגורמת לצמד הבלמים שלנו למינימום של "הפתעות", ככה שפן המהירות לא כזה מורגש (אני גם לא זוכר איזה חלוץ מהיר העונה בליגה, כולם אצלנו

עקב האכילס של שיר זה משחק הגובה.
במשחק האחרון חטפנו גול שכולו איטיות של צדק...Totti כתב:צדק וטאהה מהבלמים המהירים בליגה, גם אוחיון אגב.
קשקוש בגרוש