הקהל היום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

Re: הקהל היום

שליחה על ידי Tal_Hbs »

לגבי השבועיים האחרונים אתם צודקים, לא יודע מה קרה, אולי הלחץ, אבל תזכרו שרק לפני 3 שבועות ישינו לקהל זל ביתר בית ספר ולא שמעו אותם.
רוב העונה דיברו גם פה שהקהל אדיר, תעברו על הפינה האופטימית, צריך פשוט לחזור לזה, לדעתי עידן צריך לתת איזה נאום לפני המשחק בשני ובשאר המשחקים להטריף את הקהל, הרוב נותנים הרבה משמעות למה שהוא אומר

E26

שליחה על ידי E26 »

תאכלס על הנייר אנחנו אמורים להיות הכי רעבים וצמאים לעודד בטרנר. חיכינו המון שנים לאיצטדיון, אנחנו לוהטים בליגה.

זה נראה שהקהל שבע, לא יודע איך להסביר. קהל מוזר אנחנו..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ReDo כתב:אם כל הכבוד לכמויות הנכבדות שמגיעות למשחקים, המחזה של נהרות שמתחילים לזרום החוצה בדקה ה85 מטריף אותי (ואל תמכרו לי לוקשים על עבודה, פסיכומטרי ושאר ירקות, כי מדובר בעשרות לא בבודדים.).

כאחד שהיה שם גם בשישי בצהריים, אני אישית לא יכול לקחת שום דבר ממה שקורה פה כמובן מאליו.

מקום ראשון בליגה, 10 מ9 בבית, 17 משחקים ללא הפסד, ועדיין לא בכבוד של חלק יותר מדי גדול מהאוהדים שלנו לחכות עד שריקת הסיום.

אסתכן ואומר שהייתי מעדיף שלא יבואו בכלל.
איתך בכל מילה , מעצבן עד מרתיח הדבר הזה לאן אתם ממהרים שכחתם איפה ההינו לפני כמה שנים תנו להתענג על הרגע ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

זה כי יש המון שרואים את זה בתור סתם עוד מקור בידור

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

שיראו בזה מקור בידור. אין לי שום בעיה עם זה.

גם בסרט נשארים עד הכתוביות.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

ReDo כתב:שיראו בזה מקור בידור. אין לי שום בעיה עם זה.

זה בעיקר בגלל שבסרט אין פקקים

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לא רואה חיסרון באי גיוון בשירים.
זה לא אוריווזיון, המטרה היא כמה שיותר עוצמה והתלהבות. המילים פחות חשובות.
והלוואי והקהל שלנו היה מסוגל להריץ "אוהב מכל הלב" או "גם בתקופות הכי קשות" בכזו עוצמה וקצב לאורך זמן.
השתגעתי בגללה בשיא האטרף אחרי גול מחזיק במקסימום דקה וחצי ועם נפילה גדולה כבר בחזרה השלישית.

הקהל שלנו מסוגל לעשות דברים יפים, אבל הוא מושפע מדי ממה שקורה על הדשא.
אולי איזה שיחת מוטיבציה של עידן אחרי החימום עם איזה פוסט טוב לפני בני יהודה יעיר קצת אנשים.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

yossi כתב:לא רואה חיסרון באי גיוון בשירים.
זה לא אוריווזיון, המטרה היא כמה שיותר עוצמה והתלהבות. המילים פחות חשובות.
והלוואי והקהל שלנו היה מסוגל להריץ "אוהב מכל הלב" או "גם בתקופות הכי קשות" בכזו עוצמה וקצב לאורך זמן.
השתגעתי בגללה בשיא האטרף אחרי גול מחזיק במקסימום דקה וחצי ועם נפילה גדולה כבר בחזרה השלישית.

הקהל שלנו מסוגל לעשות דברים יפים, אבל הוא מושפע מדי ממה שקורה על הדשא.
אולי איזה שיחת מוטיבציה של עידן אחרי החימום עם איזה פוסט טוב לפני בני יהודה יעיר קצת אנשים.
האיש גדר קובע המון, כשהוא באטרף זה מוסיף, בעיקר עידן

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ReDo כתב:שיראו בזה מקור בידור. אין לי שום בעיה עם זה.

כתוביות = סוף הסרט = סוף משחק.

מרבית האנשים לא נשארים אחרי הכתוביות = אחרי המשחק.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אדום בלב בנשמהההה כתב: כתוביות = סוף הסרט = סוף משחק.

מרבית האנשים לא נשארים אחרי הכתוביות = אחרי המשחק.
אז שיישארו עד השריקה ולא עד דקה 85.
נערך לאחרונה על ידי ReDo ב 16 פברואר 2016, 15:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

לראות את החגיגות של האנאלפבתים אחרי המשחק ולקנא.
https://m.youtube.com/watch?v=9uMGjUnb5 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

Noam98 כתב:לראות את החגיגות של האנאלפבתים אחרי המשחק ולקנא.
https://m.youtube.com/watch?v=9uMGjUnb5 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
2 הפסדים ברצף והם עושים את אותו הדבר עם הראש של המאמן באמצע. לא דוגמא לכלום.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

Noam98 כתב:לראות את החגיגות של האנאלפבתים אחרי המשחק ולקנא.

וואו אתם מגזימים !!!

היו שבועיים פחות טובים של עידוד כשהשיא היה בסמי כשהיו המון נסיבות מקלות !!

אתה רוצה לראות סרטטונים שלנו חוגגים ?
או אפילו תקרא פה את הפינות האופטימיות אחרי רוב המשחקים..

הקהל שלנו אחלה, יש ירידה אולי בגלל הלחץ, אנחנו זה הקהל, בואו נעודד חזק יותר ויהיה בסדר.

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

ההודעה שהארגון הוציא בתחילת העונה + התמחור הגרוע של המנויים גרם לדרומי להיות הרבה פחות טוב ממה שיכל להיות .
אני מכיר לא מעט אוהדים שנבהלו מהודעת הדגלים בכל היציע 90 דקות ופשוט העדיפו לעשות מנוי במזרחי מאשר לקחת סיכון של דגל בפרצוף בדרומי, ומדובר על אוהדים שכן מעודדים לא מעט במשחקי החוץ .

מנגד בתחילת העונה התמחור של מנוי חייל/נער/סטודנט היה זול יותר למזרחי מאשר לדרומי. זה אבסורד כי המזרחי הוא יציע שתנאי הצפייה בו הם טובים ואז נוצר מצב שאתה משלם פחות על תנאי צפיה טובים יותר .
בהתבסס על כך שהחלק העיקרי של קהל המעודדים הוא סביב גילאי 16-30 ניתן להבין כי עיקר המעודדים הם נערים/חיילים/ סטודנטים.
בגלל הסיבות הללו נוצר מצב שכל המגרש היה מלא חודש לפני פתיחת העונה כשבדרומי נמכרו 1300-1500 מנויים מתוך 3200. בסופו של דבר אנשים מבוגרים שלא קשורים לעידוד קנו מנוי לדרומי כי זה היה המוצא האחרון בשבילם וזה אכן בא לידי ביטוי במשחקים כשרואים גושים שלמים שיושבים .

חוצמזה אני חושב שהגרף שלנו חיובי לפחות בטרנר , ברוב המכריע של המשחקים בבית העידוד הוא טוב ואפילו טוב מאוד .

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

pirlo21 כתב:ההודעה שהארגון הוציא בתחילת העונה + התמחור הגרוע של המנויים גרם לדרומי להיות הרבה פחות טוב ממה שיכל להיות .
אני מכיר לא מעט אוהדים שנבהלו מהודעת הדגלים בכל היציע 90 דקות ופשוט העדיפו לעשות מנוי במזרחי מאשר לקחת סיכון של דגל בפרצוף בדרומי, ומדובר על אוהדים שכן מעודדים לא מעט במשחקי החוץ .

מנגד בתחילת העונה התמחור של מנוי חייל/נער/סטודנט היה זול יותר למזרחי מאשר לדרומי. זה אבסורד כי המזרחי הוא יציע שתנאי הצפייה בו הם טובים ואז נוצר מצב שאתה משלם פחות על תנאי צפיה טובים יותר .
בהתבסס על כך שהחלק העיקרי של קהל המעודדים הוא סביב גילאי 16-30 ניתן להבין כי עיקר המעודדים הם נערים/חיילים/ סטודנטים.
בגלל הסיבות הללו נוצר מצב שכל המגרש היה מלא חודש לפני פתיחת העונה כשבדרומי נמכרו 1300-1500 מנויים מתוך 3200. בסופו של דבר אנשים מבוגרים שלא קשורים לעידוד קנו מנוי לדרומי כי זה היה המוצא האחרון בשבילם וזה אכן בא לידי ביטוי במשחקים כשרואים גושים שלמים שיושבים .

חוצמזה אני חושב שהגרף שלנו חיובי לפחות בטרנר , ברוב המכריע של המשחקים בבית העידוד הוא טוב ואפילו טוב מאוד .
דנו בזה די הרבה העונה,
מניח שנראה הרבה תחלופת יציעים בעונה הבאה..

שלח תגובה