הקהל היום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הקהל היום

שליחה על ידי The red one »

סניור כתב:
דנו בזה די הרבה העונה,
מניח שנראה הרבה תחלופת יציעים בעונה הבאה..
מה גורם לך לחשוב כך ?

סמל אישי של משתמש
The red one

ReDo כתב: אז שיישארו עד השריקה ולא עד דקה 85.
הא, נכון :מסמיק2:

אז יש פקקים ושאטלים להספיק..ופסיכומטרי..ולימודים..ועבודה..(תגובה צינית, אני אישית פחות נגד אלה שיוצאים בדקה 85 ויותר מתבאס ומתעצבן על אלה שיושבים בדרומי וכו')

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

סניור כתב:
דנו בזה די הרבה העונה,
מניח שנראה הרבה תחלופת יציעים בעונה הבאה..
עם חידושי המנויים לא רואה איך זה קורה.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מה גורם לך לחשוב כך ?
זה שנראה שיש הרבה אנשים במזרחי/ מערבי שישמחו לעבור לדרומי ולהפך. זה הרושם שנוצר אצלי.

סמל אישי של משתמש
The red one

סניור כתב:
זה שנראה שיש הרבה אנשים במזרחי/ מערבי שישמחו לעבור לדרומי ולהפך. זה הרושם שנוצר אצלי.
אני לא חושב ש"הרבה" זו ההגדרה הנכונה. לפי הרושם שלי נוצר, רוב הקהל מאוד מרוצה מהמזרחי/מערבי וכמות האנשים שרוצה לעבור משם היא קטנה מאוד.

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

המסרים מפה הועברו לעידן

בכל מקרה, במשחק כל אחד צריך להיות באטרף ולהטריף את הסובבים אותו, אם אתם בדרומי אז לא להפסיק לעודד, אם אתה במזרחי/מערבי אז אין מצב שהדרומי משתף אתכם ואתם לא מחזירים לו או שיש שיר להיט כמו :בשבילך אהובתי, הרופאה, בוסרמיל אני גדלתי ואתם לא קמים ומצטרפים.

זה תלוי בכל אחד ואחד מאיתנו, אם נשלים עם המצב שאוהדים יוצאים לפני השריקה בגלל אין סוף סיבות ותירוצים אז נכשלנו, עברנו עם הקבוצה הזאת את הדברים הכי גרועים שיש ואינסוף אכזבות, עכשיו שקצת רואים משהו זה הזמן להנות מהרגע ולא להפסיק לשיר, לעודד ולדחוף את הקבוצה ולהפוך סוף סוף לקהל שמעודד ושומעים אותו רוב המשחק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

oran כתב:המסרים מפה הועברו לעידן

בכל מקרה, במשחק כל אחד צריך להיות באטרף ולהטריף את הסובבים אותו, אם אתם בדרומי אז לא להפסיק לעודד, אם אתה במזרחי/מערבי אז אין מצב שהדרומי משתף אתכם ואתם לא מחזירים לו או שיש שיר להיט כמו :בשבילך אהובתי, הרופאה, בוסרמיל אני גדלתי ואתם לא קמים ומצטרפים.

זה תלוי בכל אחד ואחד מאיתנו, אם נשלים עם המצב שאוהדים יוצאים לפני השריקה בגלל אין סוף סיבות ותירוצים אז נכשלנו, עברנו עם הקבוצה הזאת את הדברים הכי גרועים שיש ואינסוף אכזבות, עכשיו שקצת רואים משהו זה הזמן להנות מהרגע ולא להפסיק לשיר, לעודד ולדחוף את הקבוצה ולהפוך סוף סוף לקהל שמעודד ושומעים אותו רוב המשחק.
"עברנו"

אתה עברת, אחרים פה עברו.

אלה שיוצאים בדקה 85 לא עברו.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אדום בלב בנשמהההה כתב: "עברנו"

אתה עברת, אחרים פה עברו.

אלה שיוצאים בדקה 85 לא עברו.
לאו דווקא, לאו דווקא...

סמל אישי של משתמש
The red one

סניור כתב:
לאו דווקא, לאו דווקא...
יש לי תחושה שאנשים שעכברו עם הקבוצה רגעים קשים לא יצאו כבדרך קבע כל משחק בדקה 85-8. העניין הוא שהם לא רבים מסך האנשים שנמצאים בטרנר כיום.

ברור שזה לא מדע מדוייק. נמצא מבוגרים שהיו אז נערים וכיום קשה להם להישאר במגרש והם מעדיפים להגיע הביתה ומצד שני מבוגרים שעד לפני העלייה לצמרת לא ידעו מה זה וסרמיל ונשארים גם במזרחי ובמערבי עד הסוף של החגיגות.

אבל הרוב כזה.

סמל אישי של משתמש
red bend

שליחה על ידי red bend »

מעניין באמת למה הקהל באירופה יותר "משוגע" במיוחד בקבוצות הכדורסל ביוון ובטורקיה למה הם כן ואנחנו לא ??
אפשר רק לדמיין מה זה עושה לשחקנים לראות אולם/איצטדיון מפוצץ עם שירה עידוד ותמרות עשן כאילו אין מחר...

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: יש לי תחושה שאנשים שעכברו עם הקבוצה רגעים קשים לא יצאו כבדרך קבע כל משחק בדקה 85-8. העניין הוא שהם לא רבים מסך האנשים שנמצאים בטרנר כיום.

ברור שזה לא מדע מדוייק. נמצא מבוגרים שהיו אז נערים וכיום קשה להם להישאר במגרש והם מעדיפים להגיע הביתה ומצד שני מבוגרים שעד לפני העלייה לצמרת לא ידעו מה זה וסרמיל ונשארים גם במזרחי ובמערבי עד הסוף של החגיגות.

אבל הרוב כזה.
לא רבים זה אנדרסטייטמנט.
זוכר משחקים בשישי באצטדיון גרין / טייבה עם 40 אוהדים שלנו.
אלו רגעים קשים. לא משחקי עונה בלאומית שהיו באים 6000 איש.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הייתי בלא מעט מגרשים באירופה. אין בכלל עידוד לשחקנים בחימום. 90% מהקהל מגיע 10 דקות לפני פתיחת המשחק. בסוף המשחק זה תלוי משחק, תלוי יריבה, אבל גם שם כמויות גדולות של אוהדים עוזבים את המגרש לפני שריקת הסיום.

באופן אישי מעולם לא הבנתי את זה, ללכת לפני שריקת הסיום, מוזר לי ומרגיש לי לא טבעי. כל השבוע מחכה ל90 הדקות ורוצה להרגיש כל שנייה ושנייה, בטח העונה כשאחרי המשחק מגיעים החגיגות שהם אושר אחד טהור.
מודה שבעבר גם הייתי מגיע הרבה זמן לפני המשחק, בגלל שלרוב היינו בינונים מינוס וחלשים, והזמן לפני המשחק היה הזמן היחידי שעדין היינו ב 0 - 0, שאפשר היה לעודד בלי ההרגשה הכואבת של הפסד או פיגור. לאור היכולת השנה אני מגיע קצת יותר מוקדם, אבל עדין מגיע לפני החימום של השחקנים כי זה כיף ומכניס אותי לאווירה ולמשחק.

קצת חסר לי הטירוף אחרי משחקים ביציאה מהמגרש, כמו שהיה השנה בבלומפילד למשל. קצת מרגיש לי שאוהדים שלנו התרגלו לניצחונות ולקוחים אותם כמובן מאליו. מתגעגע לי לצאת מהמגרש אחרי ניצחון עם שירה אדירה של אני אדום...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

מישהו מוכן להסביר לי למה השיר הזה(היכן שתשחקי אני איתך) יצא?
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 07250&_rdr" onclick="window.open(this.href);return false;
בטרנר הוא יכול להישמע מדהים!
יש לנו הרבה שירים שלדעתי ממש טובים שפשוט הפסיקו לשיר אותם(כל היציע, תמיד בבית הספר ועוד המון), שווה ניסיון חוזר...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Noam98 כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה השיר הזה(היכן שתשחקי אני איתך) יצא?
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 07250&_rdr" onclick="window.open(this.href);return false;
יש לנו הרבה שירים שלדעתי ממש טובים שפשוט הפסיקו לשיר אותם(כל היציע, תמיד בבית הספר ועוד המון), שווה ניסיון חוזר...
הקהל הטיפש שלנו מיתג אותו כשיר נאחס. אני לא אתפלא אם נשמע שריקות בוז במידה וננסה לשיר אותו שוב

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

Noam98 כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה השיר הזה(היכן שתשחקי אני איתך) יצא?
כמו שדור אמר מותג כשיר נאחס.
עונה שעברה שרו אותו מתישהו בחגיגות עם השחקנים, היה ניסיון להחזיר אותו גם במשחק האחרון של העונה נגד בית"ר אבל זה הושתק מהר
קטע דבילי של הקהל שישרוק בוז ולא ישתף פעולה בגלל הצחוקים והסטיגמה שנדבקה לו.. הצעתי כבר לשיר אותו בדקות האחרונות של משחקים גמורים (2-0, 3-0 ומעלה) כדי להחזיר אותו לאט לאט לתודעה, באמת שיר מבוזבז

שלח תגובה