ג'ון אוגו יימכר בקיץ?
Re: ג'ון אוגו יימכר בקיץ?
לפי מה שאמר צנציפר לפני כמה שבועות, אלונה ביקשה מברוז׳ ( אם אני לא טועה, אולי קבוצה בלגית אחרת) להמתין לקיץ כי היא צריכה אותו למאבק האליפות
מדבריו השתמע שאלונה הבינה שהיא לא תוכל להחזיק אותו בסוף העונה אצלנו
מדבריו השתמע שאלונה הבינה שהיא לא תוכל להחזיק אותו בסוף העונה אצלנו
200 אלף דולר זה בין החוזים הכי נמוכים אצלנו בקבוצה (מבחינת שחקנים בכירים כמו : מליקסון , שהר , בוזי , ברדה , טוני , ראדי , שיר , וובה )
שחקן שבאמת מגיע לו יותר , מפלצת אמיתית והבורג הכי חשוב בקבוצה ביחד עם מליקסון וברדה.
שחקן שבאמת מגיע לו יותר , מפלצת אמיתית והבורג הכי חשוב בקבוצה ביחד עם מליקסון וברדה.
- המשוגע האדום
אם נלך על סמך נקודות,אוגו זה השחקן היחידי שלא הצלחנו להשלים עם החסרון שלו במגרשגיא חניה כתב:200 אלף דולר זה בין החוזים הכי נמוכים אצלנו בקבוצה (מבחינת שחקנים בכירים כמו : מליקסון , שהר , בוזי , ברדה , טוני , ראדי , שיר , וובה )
שברדה או מליקסון היו בחוץ,הצלחנו לנצח (ברוב לא ביכולת משכנעת)
במשחקים שאוגו לא שיחק לא היה לנו מרכז שדה בכלל וגם איבדנו 2 נקודות יקרות מול מכבי חיפה לדעתי אוגו זה השחקן הכי קריטי במגרש
- dardasmiley
מוזר מאוד שוובה שהגיע כסןג של מחליף לאוגו מרוויח יותר מאוגו.גיא חניה כתב:200 אלף דולר זה בין החוזים הכי נמוכים אצלנו בקבוצה (מבחינת שחקנים בכירים כמו : מליקסון , שהר , בוזי , ברדה , טוני , ראדי , שיר , וובה )
איתך.yossi כתב:350 אלף יורו לעונה והוא פה ל4 שנים בלי סעיף יציאה?
חותם בלי לחשוב בכלל.
השחקן הכי חשוב במערך שלנו.
היחיד שלא באמת יש לנו מחליף עבורו.
לא יודע אם זאת ידיעה אמיתית אבל היא נורא הגיונית.
לשחקן כזה בהחלט מגיע 200 אלף יורו בעונה, 120 אלף זאת אחת המשכורות הכי נמוכות בקבוצה לדעתי.
לשחקן כזה בהחלט מגיע 200 אלף יורו בעונה, 120 אלף זאת אחת המשכורות הכי נמוכות בקבוצה לדעתי.
בשנה שעברה השתכר ככה, בסוף עונה שעברה שידרגו לו ל200.Noam98 כתב:לא יודע אם זאת ידיעה אמיתית אבל היא נורא הגיונית.
צודק, לא קראתי נכון תכתבה. בכל זאת גם 200 אלף זאת משכורת ממוצעת והוא שחקן מעל הממוצע.RedHell כתב:
בשנה שעברה השתכר ככה, בסוף עונה שעברה שידרגו לו ל200.
- ForeverRed
אתה לא יכול להגיע למסקנות חד משמעיות על סמך משחק בודד.המשוגע האדום כתב:
אם נלך על סמך נקודות,אוגו זה השחקן היחידי שלא הצלחנו להשלים עם החסרון שלו במגרש
שברדה או מליקסון היו בחוץ,הצלחנו לנצח (ברוב לא ביכולת משכנעת)
במשחקים שאוגו לא שיחק לא היה לנו מרכז שדה בכלל וגם איבדנו 2 נקודות יקרות מול מכבי חיפה לדעתי אוגו זה השחקן הכי קריטי במגרש
אני בטוח שאם אוגו היה נעדר ממספר משחקים אז היינו נראים פחות טוב, אבל עדיין מנצחים.
בדיוק כפי שקורה עם מליקסון, שהוא לא פחות חיוני למשחק שלנו לפי דעתי.
שכחתם שהוגו טס להתחתן איבדנו נק' יקרות בסמי עופר וכולם תפסו את הראש כאילו הוא טס למסיבת fullmoon חודש בתאילנד!
אני בטוח שאיתו היינו לוקחים שם 3 נק'.
- dardasmiley
מצד שני, הוא נעדר גם מהמשחק מול רעננה שאותו ניצחנו. כמו שאמרן מעליי אי אפשר לקבוע כלום על סמך משחק בודד.red bend כתב:שכחתם שהוגו טס להתחתן איבדנו נק' יקרות בסמי עופר וכולם תפסו את הראש כאילו הוא טס למסיבת fullmoon חודש בתאילנד!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
ניצחנו במזל ושיחקנו רע...dardasmiley כתב:
מצד שני, הוא נעדר גם מהמשחק מול רעננה שאותו ניצחנו. כמו שאמרן מעליי אי אפשר לקבוע כלום על סמך משחק בודד.
- ForeverRed
אני יכול להגיד את אותו הדבר על כל המשחקים שלנו בתקופה האחרונה.YallaHapoel כתב: ניצחנו במזל ושיחקנו רע...
המחצית השנייה שלנו נגד רעננה הייתה מצוינת.
ממש לא שיחקנו כזה רע נגד רעננה, אבל נגד חיפה בחוץ אוגו לגמרי בלט בהיעדרו.
שיחקנו זוועה נגד רעננה