לדבר רק על המגרש
Re: לדבר רק על המגרש
מסכים.
כל הציטוטים מהאימון יכלו לחכות לאחרי יום שני
כל הציטוטים מהאימון יכלו לחכות לאחרי יום שני
- The red one
כן לא הבנתי מה כולם פתאום קופצים מעל הפופיק
מתחילה מלחמה פסיכולוגית חברים תפנימו
הצהובים מתחילים להילחץ ומשחררים כותרות לכל מיקרופון פתוח.
זה יהיה כך עד הסוף באמת חשוב לתת לשחקנים את השקט לעשות את העבודה ולדבר רק על המגרש סומך על בכר והצוות המקצועי השנה יותר מתמיד.
הצהובים מתחילים להילחץ ומשחררים כותרות לכל מיקרופון פתוח.
זה יהיה כך עד הסוף באמת חשוב לתת לשחקנים את השקט לעשות את העבודה ולדבר רק על המגרש סומך על בכר והצוות המקצועי השנה יותר מתמיד.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
תראו אותו, מי זה שנזכר לעשות רעש?? 

אליק, כבר מזמן הייתי צריך להגיב בפורום המכובד, אולם כפי שאתה מדמיין אני קצר בזמן.
לענייננו, לי נראה שמישהו כאן לחוץ... שנית, אליניב ברדה שחקן ואדם חכם. כל מי שקשור במועדון ראוי שיקשיב לו.
לענייננו, לי נראה שמישהו כאן לחוץ... שנית, אליניב ברדה שחקן ואדם חכם. כל מי שקשור במועדון ראוי שיקשיב לו.
ארז היקר. כל כך כיף לראות אותך פה. תשמיע מידי פעם קולך, גם אם בקצרה, גם אם לעיתים פחות קרובות. אתה חסר
לדעתי זה בהחלט שם אותנו ברמה מעל , מכבי בלחץ , מכבי מדברים ומדברים ובאר שבע של שנים קודמות היתה שותקת לא עוד .. יש לנו קבוצה טובה שבטוחה ביכולת שלה וזה מה ששומעים בכלי התקשורת לדעתי ענו בהחלט כמו שצריך ,שכל הליגה התרפסו בפני מכבי אנחנו לאאאא,זה שי !

לא יודע על מה אתה מדבר..גם בעונות קודמות היו זיוני שכל של שחקנים ומקורבים בתקשורת(לקראת גמר הגביע היה השיא)זה שי ! כתב:לדעתי זה בהחלט שם אותנו ברמה מעל , מכבי בלחץ , מכבי מדברים ומדברים ובאר שבע של שנים קודמות היתה שותקת לא עוד .. יש לנו קבוצה טובה שבטוחה ביכולת שלה וזה מה ששומעים בכלי התקשורת לדעתי ענו בהחלט כמו שצריך ,שכל הליגה התרפסו בפני מכבי אנחנו לאאאא,זה שי !
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
eitam כתב:ארז היקר. כל כך כיף לראות אותך פה. תשמיע מידי פעם קולך, גם אם בקצרה, גם אם לעיתים פחות קרובות. אתה חסר
+1
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
למרות יכולתי העדתית לנחס. מקפיץ. שקט בבקשה. מקצועי נטו.