"10 דק' בגן עדן"- סיקור המשחק מאת 7 בום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Gilad16
Title: קרייזי-רד

Re: "10 דק' בגן עדן"- סיקור המשחק מאת 7 בום

שליחה על ידי Gilad16 »

שיש כתב:
מבחינתי לדוידזאדה יש בישול, אפילו 2...היה איזה גול מספק נבדל נדמה לי, אז הוא כבר שווה לביטון....
לגבי שינוי מערך, כשאנחנו עוברים לשחק 532 תוך כדי תנועה זה הרבה יותר אפקטיבי מאשר כשאנחנו פותחים במערך הזה. אחלה בכר שבעולם.
אחלה טור נהנתי לקרוא והופתעתי לגלות שראדי היה יעיל, מהמגרש זה היה נראה שהוא מאבד כל כדור
נראה לי הרוב המוחלט של המסירות הלא מדויקות שלו היו במחצית השנייה.
קשה לי עם הביקורת על ראדי ביציע ושמחתי שהטור התמקד גם בו בסיום.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ראדי זו תופעה בלתי ניתנת להסבר רציונלי.
יש בו את כל מה שיכול להטריף את האוהד הממוצע ביציע.
נטיה להסתבך במסירות פשוטות, חוסר דיוק בבעיטות מחוץ לרחבה, איבודי כדור שלומיאלים.
אבל לצד כל אלו, הוא השחקן שרץ הכי הרבה על המגרש(לא בדקתי סטטיסטית, סתם תחושה), הוא מנצח כמעט תמיד במאבקי כוח וגובה והכי הכי חשוב-

לא כופה את עצמו על המשחק!!!

בהתקפה שלנו זה מאסט. מליקסון ונאווקמה חולים על הכדור, כשבוזגלו מחליט לעשות פעולה אף אחד לא יניא אותו, הובאן על ע"ע בוזגלו, גם ברדה לפעמים ראש בקיר(כפרה על הקסדה הזו), היחיד בכל הבלאגן הזה שפשוט זורם עם המשחק זה ראדי.

משתדל להזיז את הכדור מהר, מחפש הרבה עומק, מרגיש לך חלש בטירוף, אבל אם הוא לא על הדשא אנחנו בבעיה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Gilad16

שליחה על ידי Gilad16 »

Totti כתב:ראדי זו תופעה בלתי ניתנת להסבר רציונלי.
נטיה להסתבך במסירות פשוטות, חוסר דיוק בבעיטות מחוץ לרחבה, איבודי כדור שלומיאלים.
אבל לצד כל אלו, הוא השחקן שרץ הכי הרבה על המגרש(לא בדקתי סטטיסטית, סתם תחושה), הוא מנצח כמעט תמיד במאבקי כוח וגובה והכי הכי חשוב-

בהתקפה שלנו זה מאסט. מליקסון ונאווקמה חולים על הכדור, כשבוזגלו מחליט לעשות פעולה אף אחד לא יניא אותו, הובאן על ע"ע בוזגלו, גם ברדה לפעמים ראש בקיר(כפרה על הקסדה הזו), היחיד בכל הבלאגן הזה שפשוט זורם עם המשחק זה ראדי.

משתדל להזיז את הכדור מהר, מחפש הרבה עומק, מרגיש לך חלש בטירוף, אבל אם הוא לא על הדשא אנחנו בבעיה
+1
הקטע של להזיז את הכדור מהר ולחפש את העומק, או לפחות מסירה שתקדם את ההתקפה גם אם בקצת, מאוד חשוב לנו העונה.
חוץ ממה שרשמת, וזה מתחבר לקילומטראז' שהוא שורף, אני חייב להוסיף שהוא כמעט תמיד מנסה להיות אופציה למסירה "ולא מתחבא" בשום שלב.

אני באמת חולה על השחקן הזה למרות כל איבודי הכדור והמסירות האלו שאתה תופס את הראש ביציע, ממש לא היה מפריע לי אם אחרים לא אוהבים אותו כמוני, אבל מרגיש לי שמגזימים קצת עם חוסר ההערכה אליו.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

Totti כתב:ראדי זו תופעה בלתי ניתנת להסבר רציונלי.

בום לתוך פרצוף שלך!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אם כבר מישהו שכופה את עצמו על המשחק, אז צריך לעשות לטוני ניעור קטן.
הוא התאהב בפיזיות ובדריבל, עד כדי כך שגם אם נצא להתקפה של 6 על 1 והוא יקבל את הכדור באגף, הוא יעצור וקודם כל יעשה איזה תרגיל למגן לפני שימסור.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

כל הכבוד על הניתוח כיף לקרוא כמו תמיד..

מה שמעצבן אצל אופיר..שהוא אצלנו אולי מבשל שער בעונה..
אבל בנבחרת, 2 משחקי בכורה רישמיים,2 בישולים(אחד לברדה אם אני לא טועה)
הפוך אופיר,הפוך!! תלמד מכל השאר, את התחמושת מבזבזים בקבוצה ולא בנבחרת הקזינו !

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

חייב לציין שלאחרונה ראדי בכושר פחות טוב.
במשחק האחרון הוא היה טוב.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

yakov7 כתב:כל הכבוד על הניתוח כיף לקרוא כמו תמיד..

מה שמעצבן אצל אופיר..שהוא אצלנו אולי מבשל שער בעונה..
אבל בנבחרת, 2 משחקי בכורה רישמיים,2 בישולים(אחד לברדה אם אני לא טועה)
הפוך אופיר,הפוך!! תלמד מכל השאר, את התחמושת מבזבזים בקבוצה ולא בנבחרת הקזינו !
אתה טועה :/
בישל לזהבי(3:1 מול רוסיה) ושכטר(1:1 מול אזרבייג׳ן).

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

מאיר עיניים, תודה.

סמל אישי של משתמש
Shayke10

שליחה על ידי Shayke10 »

טוני - עושה דברים מדהימים אבל הדריבל הזה שהוא עושה לרוחב על איזה 40 מטר, שמבטל לחלוטין את אוגו וראדי ומרדים את המשחק, גורם לך לחשוב "לעזאזל, שישחרר כדור כבר!".
ראדי- הנדב הנפלד שלנו לדעתי. המון תכונות שלא נכנסות לסטטיסטיקה. נכון הבעיטה התורנית לשמיים מבאסת, אבל יש לו יופי של קרנות (יותר אפקטיביות מבוזי לדעתי), תמיד חושב לעומק, לא מסתבך, ולא דיברו כאן על הלחץ שהוא עושה על בלמים ב 20 דקות האחרונות. כשהוא או ברדה עושים את זה, הבלם משחרר כדור סתמי שאנחנו מרוויחים בקלות. וגם, סתם לשמוע אותו מדבר אתה מבין שזה אחלה בנאדם וספורטאי. למה זה חשוב? תסתכלו על ריאל. השחקנים הטובים בעולם, אבל ים אגו (רונאלדו, בנזמה ובייל בעיקר) ופער כזה מבארסה המלוכדת ים הפירגון ההדדי.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Shayke10 כתב:טוני - עושה דברים מדהימים אבל הדריבל הזה שהוא עושה לרוחב על איזה 40 מטר, שמבטל לחלוטין את אוגו וראדי ומרדים את המשחק, גורם לך לחשוב "לעזאזל, שישחרר כדור כבר!".
ראדי- הנדב הנפלד שלנו לדעתי. המון תכונות שלא נכנסות לסטטיסטיקה. נכון הבעיטה התורנית לשמיים מבאסת, אבל יש לו יופי של קרנות (יותר אפקטיביות מבוזי לדעתי), תמיד חושב לעומק, לא מסתבך, ולא דיברו כאן על הלחץ שהוא עושה על בלמים ב 20 דקות האחרונות. כשהוא או ברדה עושים את זה, הבלם משחרר כדור סתמי שאנחנו מרוויחים בקלות. וגם, סתם לשמוע אותו מדבר אתה מבין שזה אחלה בנאדם וספורטאי. למה זה חשוב? תסתכלו על ריאל. השחקנים הטובים בעולם, אבל ים אגו (רונאלדו, בנזמה ובייל בעיקר) ופער כזה מבארסה המלוכדת ים הפירגון ההדדי.
מסכים איתך אבל (בקטנה) ניתן להבין מדבריך כי בריאל השחקנים הטובים בעולם ובברצלונה קצת פחות ומה שמעיף אותם קדימה זה הפירגון ההדדי. נראה לי שכחת איזה כמה חברה ששמעתי שהם שחקנים לא רעים, אמרו לי שהם מברזיל, ארגנטינה ואורגוואי...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

delta7 כתב:מאיר עיניים, תודה.
תודה חבר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הזכירו פה את הנייחים, אז בעניין הזה אני חייב להוסיף תהייה.
מה קרה לבוזגלו, שהפך מבועט הנייחים הטוב בישראל לכזה שהכדורים שלו לא מסוגלים לעבור את השחקן הראשון?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב:הזכירו פה את הנייחים, אז בעניין הזה אני חייב להוסיף תהייה.
מה קרה לבוזגלו, שהפך מבועט הנייחים הטוב בישראל לכזה שהכדורים שלו לא מסוגלים לעבור את השחקן הראשון?
כשהכל הלך לו, אז הלך.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

ForeverRed כתב:הזכירו פה את הנייחים, אז בעניין הזה אני חייב להוסיף תהייה.
בניגוד לעונות קודמות, גם כמעט ואין לנו בעיטות מעמדות מסוכנות. אחת הבודדות שזכורות לי נגמרה ברשת של דני עמוס (מליקסון).
אני מניח שבתחילת העונה הפציעה בבטן השפיע מאוד על כל יכולת הבעיטה של מאור.את הקרנות לקחו לו וחופשיות באמת שכמעט ואין.
נגד הפועל חיפה בחוץ (אם אני זוכר נכון) הייתה לו חופשית מעולה שנגמרה בהצלה של השוער.

שלח תגובה