אתה מלך. אתה עברת את כל מדורי הגיהנום עם הקבוצה הזאת ולכן אתה יודע להעריך את המציאות החלומית הזו.שמעון א כתב:או שאני כוסית שיורדים לי דמעות מכל פיפס או שזה באמת מרגש..
איזו כתבה מרגשת בחיי. אביב, אלכס וניב שיחקם אותה!
תדליקו חדשות הספורט
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: תדליקו חדשות הספורט
היה שווה כל שנייה שברחתי מהבסיס כדי לעמוד בעייריה בתקופת חוזה המכירה של הקבוצה ההיתי עושה את זה שנה גם , אלונה מלכה והכל בזכותה ,זה שי !אביאל כתב: אתה מלך. אתה עברת את כל מדורי הגיהנום עם הקבוצה הזאת ולכן אתה יודע להעריך את המציאות החלומית הזו.

אפשר לחשוב שנטשת מוצב על גבול הרצועה כמו גדוד 51.זה שי ! כתב:היה שווה כל שנייה שברחתי מהבסיס כדי לעמוד בעייריה בתקופת חוזה המכירה של הקבוצה ההיתי עושה את זה שנה גם , אלונה מלכה והכל בזכותה ,זה שי !
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חחחחTotti כתב: אפשר לחשוב שנטשת מוצב על גבול הרצועה כמו גדוד 51.
הלו,תרגיע עם 51Totti כתב: אפשר לחשוב שנטשת מוצב על גבול הרצועה כמו גדוד 51.
גבר עלית כמה משפטים על הבריחות האלה ,זה שאח שלך קומבינטור זה משהו אחר , דרך אגב תנו לטוטי במזל טוב הרבן שם שייבה !!זה שי !Totti כתב: אפשר לחשוב שנטשת מוצב על גבול הרצועה כמו גדוד 51.

לחשוב שהייינו יכולים להיות במקום אחר לגמרי אם לא היינו מנצחים בנתניה אז וברדה אולי לא היה מגיע.
בטח היינו נתקעים בלאומית 4 שנים עם המזל שלנו.
אני חושב שבזכות התוצאות האחרות במחזור, היינו נשארים בלי קשר למשחק.zahipan כתב:לחשוב שהייינו יכולים להיות במקום אחר לגמרי אם לא היינו מנצחים בנתניה אז וברדה אולי לא היה מגיע.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ממש לא נכון.Noam98 כתב: אני חושב שבזכות התוצאות האחרות במחזור, היינו נשארים בלי קשר למשחק.
הפסד לנתניה היה מוריד אותנו ליגה כאשר בשאר המשחקים כל קבוצה הייתה צריכה תיקו בשביל להשאר בליגה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יכול להיותדר אדום בנשמה כתב:ממש לא נכון.
הפסד לנתניה היה מוריד אותנו ליגה כאשר בשאר המשחקים כל קבוצה הייתה צריכה תיקו בשביל להשאר בליגה...
דר צודק.
אז...שמעון א כתב:דר צודק.
תודה לך דובב תודה לך סיראז׳ ותודה לך אלישע...?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא צריך להגיד תודה לאלישע, הוא זה שקיבל קבוצה עם תקציב החמישי בגודלו בליגה וכמעט הוריד אותנו...Noam98 כתב: אז...
וכן הייתי אומר תודה לדובב ולסיראז' נסאר.
אם כי גם תיקו באותו משחק היה מספיק לנו.
בקיצור הפסד במשחק הזה והיינו היום או בקרבות צמרת בלאומית או אולי באמצע טבלה בליגת העל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לפי מה שזכור לי אלישע לא הבקיע גול במשחק הזה.Noam98 כתב: אז...
והוא זה שהחתים שחקנים כמו אוגו הובאן , הוא זה שהביא את בן ביטון והעביר את סוארס להיות בלם , נכון עשה המון טעויות והוא היה המאמן שלא כזה פיללנו אליו אבל עשה גם דברים טובים ,זה שי !דר אדום בנשמה כתב: לא צריך להגיד תודה לאלישע, הוא זה שקיבל קבוצה עם תקציב החמישי בגודלו בליגה וכמעט הוריד אותנו...
וכן הייתי אומר תודה לדובב ולסיראז' נסאר.
אם כי גם תיקו באותו משחק היה מספיק לנו.
בקיצור הפסד במשחק הזה והיינו היום או בקרבות צמרת בלאומית או אולי באמצע טבלה בליגת העל.