מבין את מה שאתה אומר אבל זה לא הייתה הכוונה שלי. לא התכוונתי שתתחיל לנתח את המערכים של הקבוצה, או משהו כזה. הכוונה שלי הייתה בכמה מישורים ואני אפרט:Totti כתב:בהחלט מקבל את הביקורת ויש מקום לשדרג קצת בפן של המאצפים, אבל חייב להבהיר משהו:
פה בפורום אנחנו מעלים הצעות למערכים והרכבים וזה מצויין ונחמד. אם אעשה זאת בתפוצה גדולה יותר ופחות מבינה עניין, אתפס מהר מאוד כיהיר וקשקשן ומטור ניתוחי, אעבור לקורא תיגר על בכר בעניי חלק מהקוראים.
זו לא המטרה.
אני לא מנסה להכנס לראש של המאמן, אלא לנתח לאחר הפעולות שלו. אם הייתי צריך להמליץ לו על גבי המרשתת, כנראה שמצבו היה רע מאוד (כמו אלישע) וכרגע נראה שהוא מסתדר מצויין.
בכל מקרה, הוספתי שורה בהשראתך- אנחנו צפויים להמשיך ולראות מעבר גמיש בין 3-5-2 ל- 4-3-3(על שלל גווניו), זה הכיוון של בכר העונה
1. בקבוצות קטנות אני אישית ואני מאמין שעוד המון אוהדים פחות מכירים את רוב השחקנים, אז יהיה מעניין לדעת על חולשות מיוחדות שצריך לשים לב כדי שאני במגרש בתור אוהד שפחות מכיר את היריבה אוכל לשים לב, אני אתן דוגמא קצת קיצונית, אבל כמו שהופענו לפני שנתיים בבלומפילד והדגש של כולם היה טל בן חיים אל מול אילוז, חולשה מובהקת שלנו באגף ימין, אל מול המהירות המשוגעת של טבח שמכריעה משחקים.
2. דבר נחמד שאפשר לצרף זה נניח שחקני מפתח כמו שעושים לפעמים בוואלה. ואז בניתוח של אחרי המשחק לראות את ההשפעה של שחקני המפתח בשתי הקבוצות, זה גם מעניין ומפרה לגבי השחקן באופן ספציפי ונותן גם תחושה יותר טובה שאתה קורא את הכתבת סיכום משחק וגם מוסיף צבע.