שניהם עומדים תחת ההגדרה של שחקנים בינוניים וסבירים ,אראל אחורי נטו מחלץ הרבה כדורים אך מאבד המון ועושה הרבה שטוית. לוטם נופל בין העמדה של קשר אחורי לקשר 50/50, לוטם לא מספיק הגנתי לקשר אחורי ולא מספיק טוב בהתקפה בשביל קשר 50/50 הוא חייב לשפר לפחות פרמטר במשחק שלו כדי לבלוט יותר.dor69 כתב: גם לפי דעתי, ההשוואה הייתה בין זינו לאראל ופה אין בכלל ויכוח
יאללה תסתמו לי את הפה
Re: יאללה תסתמו לי את הפה
אבל זינו שחקן בית...ואז יקפצו האנשים ויגידו למה לא משחקים שחקני בית..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם זה שצריך שני קילרים באמצע אין לי ויכוח אבל אראל וז'ינו ראןים להיות בסגל!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מסכים מאוד עם הדעה בקשר לזינו, למרות שלאור האיכות של הליגה השנה, לא בטוח בכלל שזינו לא יכול לשחק כבר היום בהרכב של מרבית קבוצות הליגה...ForeverRed כתב:צריך להודות באמת, לוטם קיבל המון הזדמנויות העונה והתקשה מאוד לקחת. שחקן נחמד מאוד לרוטציה (בעתיד אולי ישתפר), בטח לא
כזה שהוכיח שניתן לבנות עליו לעתיד. יותר מזה, אני בספק לגבי מספר הקבוצות בליגת העל שהיו מעניקות לו מקום בהרכב. אם לא היה
מדובר בשחקן מקומי אף אחד פה לא היה אומר אחרת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
https://www.one.co.il/Article/234666.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל פ"ת מתעניינת באבו לאבן
שווה להחזירו לסגל או שמה לשלוח אותו שוב לשנה נוספת כמושאל?
לדעתי יש לו מקום כחלוץ שלישי/רביעי אבל בשביל שיוכל לשחק יותר ולקבל ניסיון ,
הייתי משאיל לעוד שנה אחת, בנוסף פ"ת לדעתי אחלה מקום להשתפשף
הפועל פ"ת מתעניינת באבו לאבן
שווה להחזירו לסגל או שמה לשלוח אותו שוב לשנה נוספת כמושאל?
לדעתי יש לו מקום כחלוץ שלישי/רביעי אבל בשביל שיוכל לשחק יותר ולקבל ניסיון ,
הייתי משאיל לעוד שנה אחת, בנוסף פ"ת לדעתי אחלה מקום להשתפשף
להשאיל. אם ארבייטמן יצטרף יהיו 4 חלוצים לפניו ברוטציה(פלט, ברדה, ארבייטמן וגבאי) וחבל לייבש אותו כשיש לו אפשרות לשחק בליגת העל.
מסכיםCrazyRed7 כתב:להשאיל. אם ארבייטמן יצטרף יהיו 4 חלוצים לפניו ברוטציה(פלט, ברדה, ארבייטמן וגבאי) וחבל לייבש אותו כשיש לו אפשרות לשחק בליגת העל.
לא מבין את השאננות מבחינת הקבוצה . שבוע הבא מתחילים האימונים לפי מה שהבנתי אלונה טסה מחר ולא מבין שעדין אין החתמה אחת אפילו.
יש אירופה באופק...
יש אירופה באופק...
מכבי תל אביב צריכה להתחזק לקראת מוקדמות ליגת האלופות וחוץ מרייכרט שום שחקן לא הגיע.taltal כתב:לא מבין את השאננות מבחינת הקבוצה . שבוע הבא מתחילים האימונים לפי מה שהבנתי אלונה טסה מחר ולא מבין שעדין אין החתמה אחת אפילו.
יש אירופה באופק...
מכבי חיפה שזקוקה לרכש מאסיבי הביאה את יוסי והחלוץ הזר.
הפועל ת"א - כלום.
בית"ר - רק 11 שחקנים חתומים.
אנחנו במצב די טוב. מאמין שעד פתיחת האימונים בארץ הדברים עם ארבייטמן ושפונגין יסגרו לכאן או לכאן.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הדר ברד ואור חביביאן הצטרפו לפוסט הזה. יאללה שחקן אותה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- red ultras
מישהו ראה הערב את המשחק של אשקלון עם סכנין? ירדן אבוחצירא השלים 90 דק והיה המצטיין על הדשא. זריז, טכניקה טובה, ראיית משחק, פס נקי בעיטה חזקה. נראה שהוא בעונת פריצה, יש לו כבר 5 שערים - כולם במחזורים האחרונים (4 שערים ב3 משחקים אחרונים). שווה לעקוב לקראת עונה הבאה.
מישהו יודע אם הוא מושאל מאיתנו או שפשוט שוחרר?
- The red one
שוחרר לגמריי ולדעתי אין לו מקום בסגל של קבוצה עם יומרות לאליפות.red ultras כתב:מישהו ראה הערב את המשחק של אשקלון עם סכנין? ירדן אבוחצירא השלים 90 דק והיה המצטיין על הדשא. זריז, טכניקה טובה, ראיית משחק, פס נקי בעיטה חזקה. נראה שהוא בעונת פריצה, יש לו כבר 5 שערים - כולם במחזורים האחרונים (4 שערים ב3 משחקים אחרונים). שווה לעקוב לקראת עונה הבאה.
- red ultras
עם יד על הלב, מתי בפעם האחרונה ראית אותו משחק? וכמה משחקים כאלו היו העונה?אדום בלב בנשמהההה כתב: שוחרר לגמריי ולדעתי אין לו מקום בסגל של קבוצה עם יומרות לאליפות.
לא אמרתי שהוא צריך להוביל אותנו או משהו כזה (למרות שיכול להתפתח לשם). אבל אתה באמת חושב שדן ביטון לצורך העניין מוכשר ממנו? הפחד שלי זה שנפספס עוד פעם שחקן שעבר אצלנו לקבוצות אחרות, לא חסרות דוגמאות - רועי קהת נגיד
ירדן אבוחצירה זה שחקן שמאוד מאוד החזקתי ממנו בנוער.
אחד הבודדים בנוער שהייתי בטוח שיצא ממנו שחקן בוגרת מוביל.
מקווה שהפריחה שלו באשקלון תוביל אותו לליגת העל לקבוצה שתתן לו את ההזדמנות.
אחד הבודדים בנוער שהייתי בטוח שיצא ממנו שחקן בוגרת מוביל.
מקווה שהפריחה שלו באשקלון תוביל אותו לליגת העל לקבוצה שתתן לו את ההזדמנות.
- The red one
אני מקפיד לראות ערוץ הקיבוץ של הלאומית בכל שבוע. לא משחקים מלאים, אבל יש חלקים לא קטנים ממשחקים כאשר אשקלון משחקת.red ultras כתב: עם יד על הלב, מתי בפעם האחרונה ראית אותו משחק? וכמה משחקים כאלו היו העונה?
לא אמרתי שהוא צריך להוביל אותנו או משהו כזה (למרות שיכול להתפתח לשם). אבל אתה באמת חושב שדן ביטון לצורך העניין מוכשר ממנו? הפחד שלי זה שנפספס עוד פעם שחקן שעבר אצלנו לקבוצות אחרות, לא חסרות דוגמאות - רועי קהת נגיד
אני לא חושב שדן ביטון יותר מוכשר ממנו, ואני גם לא חושב שלדן ביטון יש מקום בסגל של קבוצה עם שאיפות כמו שלנו.
להביא את הדוגמא של רועי קהת זה קל אבל על כל רועי קהת אחד יש לפחות 5 (אם לא יותר) "הבטחות מטורפות" מהנוער (והאשכול הזה בדיוק עד לכך) שבמקרה הטוב משחקים בליגה הלאומית, במקרה הפחות טוב מחזקים את מ.ס באר שבע ובמקרה הרע (אולי לא רע בשבילם) מייחצנים הופעות של אייל גולן בפורום.