tamirkal כתב:פלימייקר מרכזי זה mast אני לא רואה מישהו ברמה של מליקסון אבל כשהוא נפצע אין מי שיכנס לנעליים שלו עמדה של זר חייבת להיות משוריינת לשם
חייב לתקן אותך בשני דברים קריטיים:
1. חן עזרא משחק באגפים, כמעט ולא באמצע.
2. אני משתדל לרוב לא לעשות את זה, אבל הפעם זה היה ממש מאסט. אז... כותבים must...
Noam98 כתב:
חייב לתקן אותך בשני דברים קריטיים:
1. חן עזרא משחק באגפים, כמעט ולא באמצע.
2. אני משתדל לרוב לא לעשות את זה, אבל הפעם זה היה ממש מאסט. אז... כותבים must...
לדעתי אפשר להביא את עומר אצילי.
הוא רוצה אירופה, אבל אם הוא לא ימצא קבוצה אנחנו יכולים בכיף להביא אותו (בהנחה שהקמצן לא יבקש עליו איזה מיליון וחצי יורו).
zahipan כתב:לדעתי אפשר להביא את עומר אצילי.
הוא רוצה אירופה, אבל אם הוא לא ימצא קבוצה אנחנו יכולים בכיף להביא אותו (בהנחה שהקמצן לא יבקש עליו איזה מיליון וחצי יורו).
מיליון וחצי? אתה תמים.
טביב חי בסרט שיש לו בידיים מינימום את חאצס רודריגס.
zahipan כתב:לדעתי אפשר להביא את עומר אצילי.
דר אדום בנשמה כתב:הצחקת אותי.
אפילו אני מבין שזה חלומות באספמיה...
כן אהה... אז אני חושב שעדיף לנו להשקיע הרבה כסף בזר אחד תותח שיהיה מעל הליגה וגם יעזור לנו באירופה, מאשר להביא ישראלים בינוניים כמו חן עזרא או לשלם מחירים הזויים על שחקנים כמו אצילי.
zahipan כתב:
כן אהה... אז אני חושב שעדיף לנו להשקיע הרבה כסף בזר אחד תותח שיהיה מעל הליגה וגם יעזור לנו באירופה, מאשר להביא ישראלים בינוניים כמו חן עזרא או לשלם מחירים הזויים על שחקנים כמו אצילי.