עוד שער אחד ו......

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

Re: עוד שער אחד ו......

שליחה על ידי אדומה דרומית »

יווווו ניר
קרעת אותי עכשיו, כמעט הערתי את כל הבית!

:מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק:

לא יעזור לאף אחד! קדוסי ימשיך לחורר רשתות עד תום העונה

ניר לא לזלזל בקריית אתא, היא זו שהעלתה אותך (רק רשמית) ליגה.

כולם מדברים על זה שהחלוצים בליגת העל טובים יותר, חדים יותר, מהירים יותר....
לא יודעת מה איתכם אבל בליגה אליה מועדות פנינו מלך השערים הבקיע 12, אוהד כבר עם 15....

חמסה חמסה חמסה

:יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

8red כתב:להלן תקציר האירועים:

27-10-2008 -אופיר בן שטרית המכונה "קאמאסוטראנס" והאיש שאחראי על הפקת הלהיט "כל היציע" בגרסאת הרינגטונים והרמיקס שלו, פותח נושא בפורום של האתר המקביל, שכותרתו: "חברה לא להסתנוור משער מקרי - אוהד קדוסי לא שחקן " - יוצא בהצהרה הבאה: "פחות מ 15 שערים ( וזה לא יותר מידי... ממוצע של שער בשני משחקים...) יהיה כשלון בסוף העונה..."
אורי ("אדום בנשמה") סרון ואהרוני (ידידו הטוב של אופיר) מזהים את הפוטנציאל וישר מסתערים על המטרה. אורי כהרגלו בקודש נועל וישר מדפיס את התגובה של אופיר בשני העתקים+ חתימת "נאמן למקור" מעורך דין ידוע בעיר (שמועות אומרות שהיה זה לא אחר מ-ניב כהן איתו "מיודד" אורי מזה שנים....).

14-11-2008 - קדוסי מבקיע את השני שלו, ועבדכם הנאמן מייצר הזדמנות להתערבות: אם קדוסי שם יותר מ-15 שערים - אדון אב"ש יבוא לוסרמיל עם חולצה עם כיתוב לא מחמיא ללובש אותה. בשלב הזה אופיר אפילו נשמע משועשע מהרעיון ומציע סקיצה לחולצה: "יש לי כבר גרפיקה להדפיס חולצה - :
"קדוסי סליחה - אני אוהד אהבל"
הלואי ואני אצטרך להדפיס אותה
בלי קשר אני עדיין עומד מאחורי דברי - נכון לאותם זמנים..
כרגע הוא בסך הכל מראה סימני חיים.. עוד לא שווה חולצה..."
אבל אז הכל נשכח כשמבצע "עופרת יצוקה" משתק את החיים הנורמאלים שלנו. גם ההתעסקות עם הנושא "גיא לוי - ידיד או אוייב" משכיח את הנושא אבל אז...
16-03-2009 אוהד קדוסי מתחיל לפרוח ולפרוע שטרות ואב"ש כבר מתחיל להבין שכנראה ההצהרה מתחילת העונה לא הייתה המעשה הכי חכם שעשה (הייתי מוסיף לזה גם את ההצהרות שלו על גיא לוי אבל זה בדיון אחר לגמרי...): "הגרפיקה מוכנה... בקרוב סקיצה.."
18-03-2009 - בעקבות זכרונות על התערבות אחרת, שבה המפסיד הצטלם בפוזה של דומנית עירום ואף שיגור התמונה המדוברת מצידו של אורי אל אב"ש (מה שהעלה תהיות אצל הקוראים לגבי החומרים שמוחזקים על המחשב של אורי...), עלתה ההתערבות דרגה: "אם נגיע לרגע האמת - אני מצהיר שאני שובר את השיא של המצטלם ברמת הנועזות... לגזור ולשמור....!" - מה שהוביל לעוד מפגש מרתק של אורי עם עוד עו"ד כדי להחתים על אב"ש על חוזה משפטי מחייב בעניין.
אפילו הסטנדרטים של צילום אותה תמונה נקבעו בחוזה ע"י אב"ש: "אני גם אדאג לתעד באיכות ובוידאו Hd".
21-03-2009 קדוסי נמצא רק 4 שערים מהיעד ואורי (רוצה לספר לנו משהו, ידידי?) דואג גם לנפש הרכה של כולנו ומייעץ לאופיר בעינייני אסתטיקה:"ואגב - יש מבצע הסרת שיער באמריקן לייזר...עד אז הוא יעשה הרבה אירובי ויוריד את כל הצלוליטיס חחח...בנות המין היפה יתעלפו חחח:-)"
14-04-2009 - מתעורר החשד שקדוסי שמע על ההתערבות ורוצה לחסוך מכולנו את העיוורון הזמני \ קבוע שיכול להגרם לנו מהצילום בפוזה המדוברת (שיכולה לגרות רק עצירי אל קעידה מ-2001 בכלא גוונטאנאמו ביי בקובה) ולכן החליט להשבית את ההפצצות שלו לשלושה משחקים. בתחקיר עיתונאי מקיף נמצא שככל הניראה הושתל מצידו של אב"ש קוד מיוחד בשיר "כל היציע" שגורם לקדוסי להחמיץ כדורים בטוחים ולהעלם לפרקים מהמשחק לחלוטין (אגב, הקוד שהושתל בשיר גרם שלא במתכוון לתופעה הפוכה אצל אלעד בונפלד...). בכדי להסיר את ה"שחור" של אב"ש על קדוסי, התכנסו בלילה שבין חמישי לשישי האחרונים, אורי, אהרוני והכהן הגדול חנניה בדיוק בשעה שבה מתחילה התכנית "קאמאסוטראנס" מול פתח תחנת רדיו דרום ופצחו בקריאת קדחתנית של פסוקים ומיני לחשושים, תוך כדי זה שהם משמיעים קולות של חיה מה עושה בלילה "גווורררווו גוורוווו...".
את התוצאה אתם ראיתם בשישי אחה"צ - עת שבר קדוסי את הבצורת הזמנית והוסיף עוד צמד והעלה את מאזנו ל-15 כיבושים העונה וזאת עוד כשבעוד שבועיים נפגוש את המסננת הרשמית של הליגה - הלא היא "קריעת אתא". קדוסי (בשיתוף עם מועדון האוהדים) מבטיח לממן טיפול עיניים, טיפולים פסיכולוגים ואף פסיכיאטרים לכל אוהד שיאלץ לצפות בתמונתו של אב"ש "בלבוש חוה אימנו" (כפי שהיטיב לנסח זאת אורי).
נ.ב.
ידיעה שהתקבלה זה עתה - נימסר לנו שאופיר בן שיטרית נועד בשעה זו עם המאמן גיא לוי על קפה ושש בש כדי לטהר ביניהם את האווירה ולסכם על אי שיבוצו של אוהד קדוסי למשחקים הבאים... אורי ואהרוני טרם הגיבו על הידיעה המרעישה אך צפו להתפתחויות...
שבע בבוקר ובחיים לא הצחיקו אותי בשעה הזאת
חזק!!! (-:

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב:חחח אורי.. פחדתי שמישל יעשה עלי חיסול ממוקד אם אני אביא לינק לאתר של ה-HBS....
מקווה בשבילך שתישן הלילה בממ"ד \ ממ"ק \ המנהרה של שער 6 הידועה בכינויה : "דרך הבשמים".

גם עצם איזכור שמו של אותו אתר משוקץ הוא עוון חמור בפני עצמו, אליבא דמישל בשני, אז כדאי שתערוך ומהר ואני ממש לא ציני. אפילו הודעות שרק נשאו את שם האתר המשוקץ נמחקו.

ומי שצריך להיכנס לבונקר (תרתי משמע..) - זה לא אני...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

הנה הגיע השער המיוחל (גם אם לא בנסיבות הכי משמחות...).
היכונו למראות קשים ביותר במשחק הבית נגד קריית אתא.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

שער 2 או 5?
שאני אדע לצלם ולהוסיף לסרט עליה...

:מתגלגל מצחוק:

סמל אישי של משתמש
kamasutrance
Title: This Is Terner
יצירת קשר:

שליחה על ידי kamasutrance »

8red כתב:חחח אורי.. פחדתי שמישל יעשה עלי חיסול ממוקד אם אני אביא לינק לאתר של ה-HBS....
מקווה בשבילך שתישן הלילה בממ"ד \ ממ"ק \ המנהרה של שער 6 הידועה בכינויה : "דרך הבשמים".

חחחחחחחחחחח

צל"ש על ההשקעה...

תתפלאו... אף אחד לא חוזר בו..

לא מהדברים שנכתבו בזמן שנכתבו...

ולא מההבטחות..
אני אפתיע את כולכם!!!!

אני שמח יותר מכולכם שטעיתי לגבי קדוסי!!!!!
לגבי גיא לוי - צר לי - אבל צדקתי בכל מה שכתבתי - רק עיוור לא רואה גם בסוף העונה את מה שכולם רואים כל העונה....

אי אפשר להיות צודק כל הזמן - קדוסי והטופיק ב HBS זה מקרה חריג.חחחחח
ולמי שרוצה את הסיפור המלא מלא מלא בלי קיצורים ותקצירים...
https://hbs.co.il/portal/forum/t31242.html" onclick="window.open(this.href);return false;

תבלו

וחכו להפתעות...

אני מחכה פשוט למשחק האחרון כדי לדעת לכמה שערים נגיע...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

כבר לא נשארו ציפורניים, אופיר :)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
kamasutrance
Title: This Is Terner
יצירת קשר:

שליחה על ידי kamasutrance »

אורי אדום בנשמה כתב:כבר לא נשארו ציפורניים, אופיר :)

בגלל הפתיחות בינונו בהודעות פרטיות.. ( ראה ערך דודו עזריה - פורנו רך... ) תקבל ראשון מה שיתאפשר

שלח תגובה