הפועל ב"ש- בני סכנין, שני, 20:55, טרנר.
Re: הפועל ב"ש- בני סכנין, שני, 20:55, טרנר.
מדובר על מרכז ההגנה הכי כבד בליגה, פאס וכהן אלגנטיים, אבל רגליים זריזות זה לא הצד החזק שלהם.
התשה עם שהר, ברדה, גאדיר היא מפתח מצויין לנצחון.
להבדיל מרוב המשחקים, אין לנו יתרון מוחלט באגפים, עותמן והברזילאי(מהמעט שיצא לי להתרשם) לא פראיירים
התשה עם שהר, ברדה, גאדיר היא מפתח מצויין לנצחון.
להבדיל מרוב המשחקים, אין לנו יתרון מוחלט באגפים, עותמן והברזילאי(מהמעט שיצא לי להתרשם) לא פראיירים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לפחות ז׳ורז׳יניו יעדר בסכנין
גם הקצב מורחק (שזה טוב מבחינת סכנה, בלי קשר למשחק עצמו).
סופית?CrazyRed7 כתב:לפחות ז׳ורז׳יניו יעדר בסכנין
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הספסל שלנו מורכב היום מגאדיר וזהו בערך.
סעמק עם הפציעות האלה
סעמק עם הפציעות האלה
אין לי מושג..זה מה שמפורסם בתקשורתTotti כתב: סופית?
לשאוף לפתוח חזק ולסיים את המשחק מוקדם
ההשפעה הפסיכולוגית למשחק הבא מול סכנין בפליאוף חשובה מאוד
ההשפעה הפסיכולוגית למשחק הבא מול סכנין בפליאוף חשובה מאוד
מעדיף את מוסא על ביטון אבל בסדר.
בנוסף זריהן אמר שהמצב של מליקסון לא ברור ושהוא בספק למשחק נגד מכבי ת"א.
גם אני, אבל למוסא יש ניסיון אפסי בקבוצות בוגרים. כמה דקות מול מכבי ב׳ בגביע ואפס הופעות בליגת העל זה לא מספיק בשביל לפתוח בהרכב באחד המשחקים הכי חשובים שלנו העונה(קשה לי להאמין שאם נאבד נקודות היום נצליח לא לקרוס בפלייאוף כמו בשנתיים האחרונות), גם אם מדובר בטאלנט הכי גדול שצמח פה(וזה כנראה לא המקרה).הפועלעולה כתב:מעדיף את מוסא על ביטון אבל בסדר.
- ForeverRed
משחקן בדרך לעונת MVP הוא פשוט נשכח לחלוטין.pirlo21 כתב:בנוסף זריהן אמר שהמצב של מליקסון לא ברור ושהוא בספק למשחק נגד מכבי ת"א.
מישהו יודע להגיד מה המצב שלו?
מדאיג מאוד.
- OMERREMO33
אם נאבד נ"ק היום נקרוס בפלייאוף?? יש לך את זה ביותר מוגזם?Noam98 כתב: גם אני, אבל למוסא יש ניסיון אפסי בקבוצות בוגרים. כמה דקות מול מכבי ב׳ בגביע ואפס הופעות בליגת העל זה לא מספיק בשביל לפתוח בהרכב באחד המשחקים הכי חשובים שלנו העונה(קשה לי להאמין שאם נאבד נקודות היום נצליח לא לקרוס בפלייאוף כמו בשנתיים האחרונות), גם אם מדובר בטאלנט הכי גדול שצמח פה(וזה כנראה לא המקרה).
מוסא יותר פיזי מדן ויותר עובד על המגרש ממנו. נגד מכבי חיפה נוער הוא עשה עבודה הגנתית של 4 שחקנים. לביטון יש כמובן יתרונות שלמוסא אין אבל למשחק הזה הייתי רוצה לראות את מוסא, בטח אחרי המומנטום מהמשחק גביע.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם לנטע לביא מכבי חיפה היה נסיון אפסי והיום הוא בין השחקנים הכי מפתיעים בליגה וכנ"ל קלטינס.Noam98 כתב: גם אני, אבל למוסא יש ניסיון אפסי בקבוצות בוגרים. כמה דקות מול מכבי ב׳ בגביע ואפס הופעות בליגת העל זה לא מספיק בשביל לפתוח בהרכב באחד המשחקים הכי חשובים שלנו העונה(קשה לי להאמין שאם נאבד נקודות היום נצליח לא לקרוס בפלייאוף כמו בשנתיים האחרונות), גם אם מדובר בטאלנט הכי גדול שצמח פה(וזה כנראה לא המקרה).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!