הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שבת, 19:30, טרנר.
Re: הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שבת, 19:30, טרנר.
היה לנו בדיוק משחק מאני טיים אמיתי אחד מאז שבוזגלו חתם כאן, וזה ההוא בסמי.
לדעתי טענה שלא מחזיקה מים.
לדעתי טענה שלא מחזיקה מים.
שופט: אוראל גרינפלד.
המנשה משיח של אוהדי מכבי חיפה במשחקים נגד מכבי.
מכביסט 2 יבוא לסיים את המלאכה שמכביסט 1 לא הצליח לעשות.
המנשה משיח של אוהדי מכבי חיפה במשחקים נגד מכבי.
מכביסט 2 יבוא לסיים את המלאכה שמכביסט 1 לא הצליח לעשות.
- The red one
המחירים לדרומי ולצפוני כבר לא אחידים, אלא 40/80. המכירה נפתחה, לצפוני כבר לא נשאר יותר מדיי ולדרומי מדי פעם אומר שאין מדי פעם נפתח איזה 1-2 כרטיסים בודדים.
אני לא רואה איך בוזגלו תורם לנו למאמץ ההגנתי והאינטסיבי, אתם מוזמנים לקרוא לי אנטי בוזגלו וכדומה אבל אני אמשיך לחזור על המנטרה הזו, אם נמשיך עם בוזגלו בהרכב גם בפלייאוף, אני חותם שאנחנו לא לוקחים את האליפות. רק משום שאנחנו בונים יותר מדי על שחקן שלא מסוגל לתת לנו את הערך מוסף שצריך.
לא ראיתי אותו לוחץ פעם אחת אחרי שהוא מאבד כדור, קבלת החלטות מזעזעת ( במיוחד בהכנסת כדורים לרחבה, הוא תמיד יבחר את האופציה המסובכת), איבודי כדור שעולים לנו במתפרצות מסוכנות, והוא פשוט לא ברמה פיזית מספיקה בשביל המאבקים האלה.
בן שהר או גאדיר חייבים לפחות במקומו, דן ביטון משלים מצויין את אוגו והובאן מבחינה יצירתית, נותן המון מסירות לא צפויות שחסרות לנו וגם בנייחים הוא נשק רציני.
לא ראיתי אותו לוחץ פעם אחת אחרי שהוא מאבד כדור, קבלת החלטות מזעזעת ( במיוחד בהכנסת כדורים לרחבה, הוא תמיד יבחר את האופציה המסובכת), איבודי כדור שעולים לנו במתפרצות מסוכנות, והוא פשוט לא ברמה פיזית מספיקה בשביל המאבקים האלה.
בן שהר או גאדיר חייבים לפחות במקומו, דן ביטון משלים מצויין את אוגו והובאן מבחינה יצירתית, נותן המון מסירות לא צפויות שחסרות לנו וגם בנייחים הוא נשק רציני.
אה אוקיי אז עכשיו אם בוזגלו יפתח בהרכב זאת תהיה הסיבה למה לא ניקח אליפות.
בחיי שאתם מאוסים
בחיי שאתם מאוסים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים.הפועלעולה כתב:אה אוקיי אז עכשיו אם בוזגלו יפתח בהרכב זאת תהיה הסיבה למה לא ניקח אליפות.
בחיי שאתם מאוסים
ושוב אני מאלו שלא התלהב מהיכולת שלו עד לפניי 3 שבועות אבל לאחרונה הוא חוזר לעצמו ואתמול הוא הציל אותנו מהפסד והיה מעורב בשני השערים בין אם באופן ישיר בשער הדני ובין אם באופן עקיף בשער הראשון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא אכנס לויכוח הרגיל שלנו...zivmay כתב:אני לא רואה איך בוזגלו תורם לנו למאמץ ההגנתי והאינטסיבי, אתם מוזמנים לקרוא לי אנטי בוזגלו וכדומה אבל אני אמשיך לחזור על המנטרה הזו, אם נמשיך עם בוזגלו בהרכב גם בפלייאוף, אני חותם שאנחנו לא לוקחים את האליפות. רק משום שאנחנו בונים יותר מדי על שחקן שלא מסוגל לתת לנו את הערך מוסף שצריך.
אבל רק שאלה קטנה, אתה מעדיף את דן ביטון על בוזגלו או שהבנתי לא נכון?
למה זה עלה ל80אדום בלב בנשמהההה כתב:המחירים לדרומי ולצפוני כבר לא אחידים, אלא 40/80. המכירה נפתחה, לצפוני כבר לא נשאר יותר מדיי ולדרומי מדי פעם אומר שאין מדי פעם נפתח איזה 1-2 כרטיסים בודדים.
כמה שטויותzivmay כתב:אני לא רואה איך בוזגלו תורם לנו למאמץ ההגנתי והאינטסיבי, אתם מוזמנים לקרוא לי אנטי בוזגלו וכדומה אבל אני אמשיך לחזור על המנטרה הזו, אם נמשיך עם בוזגלו בהרכב גם בפלייאוף, אני חותם שאנחנו לא לוקחים את האליפות. רק משום שאנחנו בונים יותר מדי על שחקן שלא מסוגל לתת לנו את הערך מוסף שצריך.
הגול שהציל אותנו מהפסד לא נחשב נכון?
אני רוצה שחקן שמסוגל לתת כזה גול במגרש בכל רגע נתון
נערך לאחרונה על ידי שיש ב 08 מרץ 2016, 17:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
הבנת לא נכון.izguy83 כתב: לא אכנס לויכוח הרגיל שלנו...
אבל רק שאלה קטנה, אתה מעדיף את דן ביטון על בוזגלו או שהבנתי לא נכון?
דן ביטון יכול בינתיים לפתוח במרכז, עם כל החיסורים האחרונים. לפחות הוא מניע את הכדור, לא נלחץ כשהוא אצלו, והמסירות שלו מאוד מאוד חדות.
- The red one
שאלה טובה. זה היה 50 כי היו הסכמים עם כמעט כל קבוצות הליגה על אחידות ולכן נתנו להם ב50, אז גם הצפוני והדרומי היו 50. אולי מול רעננה אין הסכם לקראת הפלייאוף ובגלל זה לאוהדים שלהם מוכרים ב40/80, וזה אומר שגם אנחנו נצטרך לקנות ב40/80 בנתניה...שיש כתב: למה זה עלה ל80
זו הסברה שנשמעת לי הכי הגיונית..
אז בשאר המשחקים יהיה 50? יש הסכם עם ביתר וחיפה וסכנין לא?אדום בלב בנשמהההה כתב: שאלה טובה. זה היה 50 כי היו הסכמים עם כמעט כל קבוצות הליגה על אחידות ולכן נתנו להם ב50, אז גם הצפוני והדרומי היו 50. אולי מול רעננה אין הסכם לקראת הפלייאוף ובגלל זה לאוהדים שלהם מוכרים ב40/80, וזה אומר שגם אנחנו נצטרך לקנות ב40/80 בנתניה...
זו הסברה שנשמעת לי הכי הגיונית..
- The red one
גם עם רעננה היה הסכם בשני המשחקים הקודמים...שיש כתב: אז בשאר המשחקים יהיה 50? יש הסכם עם ביתר וחיפה וסכנין לא?
עדכונים לגבי רעננה:
השוער הצעיר כנראה עומרי גלזר יפתח בשער. ינקו בספק וכרגע מקווים שהוא יהיה בסגל.
בדש בספק למשחק. כמו ינקו, יש סיכוי שייכלל בסגל.
אמבולה ובבייב יחזרו אחרי הרחקות.
בן והבה פצוע ולא התאמן, במשחקים האחרונים שיחק עם זריקות. גם עדי נמני לא התאמן בשל תנועה לא נכונה במשחק האחרון של רעננה. לא ידוע מה מצבם כרגע.
שבתאי יפתח ואמר בפני חבריו שהוא מתרגש מאוד לקראת המשחק. (יקבל עידוד?)
בן והבה פצוע ולא התאמן, במשחקים האחרונים שיחק עם זריקות. גם עדי נמני לא התאמן בשל תנועה לא נכונה במשחק האחרון של רעננה. לא ידוע מה מצבם כרגע.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אוי ואבוי, במכבי עוד עלולים לחשוב שיובל שבתאי ישחק בשבילנו...הפועלעולה כתב:עדכונים לגבי רעננה:
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!