המירוץ לאליפות במספרים - 20 נק' לצלחת!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

Re: המירוץ לאליפות במספרים - 20 נק' לצלחת!

שליחה על ידי Noam98 »

אנחנו בדרך לפלייאוף בין הקשים שהיו כאן.
על מכבי תא אין מה להרחיב, הקרב על מקום רביעי שאמור להוביל לאירופה פתוח מתמיד, רעננה קבוצה תמיד קשה לנו, סכנין במומנטום אדיר, מכבי חיפה רוצה להמתיק את העונה הזוועתית שלה עם כרטיס לאירופה, וביתר פחות או יותר סיימה את העונה שלה אבל תשמח לקלקל לנו ובהחלט יש להם את הכלים לכך.
20 נקודות זה לגמרי לא דבר של מה בכך, ואני לא כזה בטוח שזה יספיק.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

hb7 כתב:לפי החישוב שלי זה 28 אולי אצלי המחשבון מקולקל
אשמח להבין את החישוב שלך.
יש לנו 64 נקודות, 84 מספיק לאליפות (אם מאמינים ל30 שנים של היסטוריה - בדקתי עד 1980)
איך הגעת ל28 נק'?

סמל אישי של משתמש
red ultras

ForeverRed כתב:אני לא מבין, אנשים חושבים שיהיה כל כך פשוט לצבור 20 נקודות בפלייאוף העליון?
עד לרגע זה איבדנו 14 נקודות מתוך 78 אפשריות.
מול קבוצות הפליאוף העליון איבדנו 9 נק' מתוך 30 אפשריות.

אז אני לא אומר שאנחנו עם יד וחצי על הצלחת אבל זה בהחלט אפשרי

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

red ultras כתב:
אשמח להבין את החישוב שלך.
יש לנו 64 נקודות, 84 מספיק לאליפות (אם מאמינים ל30 שנים של היסטוריה - בדקתי עד 1980)
איך הגעת ל28 נק'?
אני הולך להוציא אותך קצת מגוחך
84 מספיק לאליפות אז למכבי שיש 61 צריך 23 נקודות מתוך 30. כלומר ב10 משחקים הם צריכים להפסיד 2 בלבד והם עם 85. מתחילת העונה הם הפסידו פעמיים. לפי הסטטיסטיקה שלהם הם יכולים אפילו לחרוג ממנה לרעה ולדבריך לקחת אליפות.
אז עוד סיבה למה האליפות גם השנה תהיה צהובה

סמל אישי של משתמש
red ultras

adomi כתב: אני הולך להוציא אותך קצת מגוחך
84 מספיק לאליפות אז למכבי שיש 61 צריך 23 נקודות מתוך 30. כלומר ב10 משחקים הם צריכים להפסיד 2 בלבד והם עם 85. מתחילת העונה הם הפסידו פעמיים. לפי הסטטיסטיקה שלהם הם יכולים אפילו לחרוג ממנה לרעה ולדבריך לקחת אליפות.
אז עוד סיבה למה האליפות גם השנה תהיה צהובה
אתה רק יוצא מגוחך בעצמך.

1. מכבי צריכה לנצח 8 משחקים מתוך 10, או לנצח 7 משחקים ולסיים 2 נוספים בתיקו.
קח בחשבון שהם כבר ברצף של ארבעה ניצחונות רצופים, אם הם יצליחו לנצח 12 משחקים ברצף אז מגיע להם.

2. אם הם יצליחו לנצח 8 מ10 זה יהיה על חשבונך פעמיים - מה שככל הנראה ימנע ממך להגיע ל20 הדרושות.

3. הטעות הפאטלית שלך היא שאמרת שהם הפסידו רק פעמיים. למה? א. כי הם הפסידו 3 פעמים, ב. כי יש להם גם 4 תיקו - 7 משחקים מתוך 26 (ממוצע פעם ב3.5 משחקים הם מאבדים נקודות).

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

red ultras כתב:
אתה רק יוצא מגוחך בעצמך.

1. מכבי צריכה לנצח 8 משחקים מתוך 10, או לנצח 7 משחקים ולסיים 2 נוספים בתיקו.
קח בחשבון שהם כבר ברצף של ארבעה ניצחונות רצופים, אם הם יצליחו לנצח 12 משחקים ברצף אז מגיע להם.

2. אם הם יצליחו לנצח 8 מ10 זה יהיה על חשבונך פעמיים - מה שככל הנראה ימנע ממך להגיע ל20 הדרושות.

3. הטעות הפאטלית שלך היא שאמרת שהם הפסידו רק פעמיים. למה? א. כי הם הפסידו 3 פעמים, ב. כי יש להם גם 4 תיקו - 7 משחקים מתוך 26 (ממוצע פעם ב3.5 משחקים הם מאבדים נקודות).
שכחתי שהם הפסידו גם לרעננה
בכל מקרה אחוזי ההצלחה שלהם כרגע זה 61 מתוך 78 שזה 78 אחוזי הצלחה . 23 מתוך 30 שהם צריכים ל84 נקודות זה פחות מזה

סמל אישי של משתמש
red ultras

adomi כתב: שכחתי שהם הפסידו גם לרעננה
בכל מקרה אחוזי ההצלחה שלהם כרגע זה 61 מתוך 78 שזה 78 אחוזי הצלחה . 23 מתוך 30 שהם צריכים ל84 נקודות זה פחות מזה
אם אתה מנצח אותם בטרנר ומוציא תיקו בבלומפילד אתה צברת 4 נק' אבל הם איבדו 5 נקודות ככה שיש למשחקים הישירים משמעות כפולה. אני מזכיר לך ש"מותר" להם לאבד רק 7 נקודות

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אחלה נתונים,הסטטיסטיקה אף פעם לא משקרת.
אבל יש עוד נתון אחד שלא נלקח בחשבון והוא שכשבמכבי תל אביב מרגישים שכל העולם נגדם,אז הם מתעלים על עצמם באופן מכביסטי טיפוסי ברצון להוכיח שהם הכי טובים.
זה התחיל בכדורסל ועכשיו מחלחל גם בשנים האחרונות לכדורגל,העובדה שכל אוהדי הכדורגל במדינה למעט אילו של מכבי רוצים שבש תזכה באליפות,מוציאה מהם את המיטב,הזוי,אבל אמיתי לגמרי.
זה יהיה חתיכת קרב.

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

אדום זקן כתב:אחלה נתונים,הסטטיסטיקה אף פעם לא משקרת.
אבל יש עוד נתון אחד שלא נלקח בחשבון והוא שכשבמכבי תל אביב מרגישים שכל העולם נגדם,אז הם מתעלים על עצמם באופן מכביסטי טיפוסי ברצון להוכיח שהם הכי טובים.
זה התחיל בכדורסל ועכשיו מחלחל גם בשנים האחרונות לכדורגל,העובדה שכל אוהדי הכדורגל במדינה למעט אילו של מכבי רוצים שבש תזכה באליפות,מוציאה מהם את המיטב,הזוי,אבל אמיתי לגמרי.
זה יהיה חתיכת קרב.
אתה אדם חכם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב:אחלה נתונים,הסטטיסטיקה אף פעם לא משקרת.
זה יהיה חתיכת קרב.
יש להם ניסיון, יש להם חוצפה, יש להם שקט מערכתי ובעיקר יש להם את ההוא שלא נפצע לעולם

סמל אישי של משתמש
red ultras

אלוהים - מה שתיקו אחד אחרי 8 נצחונות רצופים עושה לאנשים כאן. אני מאוד מקווה שהמנטאליות של השחקנים קצת יותר חזקה משלכם..מה חשבתם שננצח לעד? עם כל הצער בתיקו הזה הוא בא בזמן. תתעוררו

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

יש פוטנציאל לנושא מרגש אבל העיתוי שלך דפוק רצח אחי. היית מחכה לאחרי מכבי בטרנר שנדע לפחות לאן מועדות פנינו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אתם ממשיכים להתעלם מהעובדה שמדובר בפאקינג פלייאוף.
יריבות אחרות, לחץ אחר. כל מה שהיה עד עכשיו לא מעניין ולא רלוונטי.

הפסיכולוגיה תשחק פה תפקיד חזק. בדיוק כפי שהיא שיחקה תפקיד חזק בהפסד הנקודות שלנו אתמול.
זאת בדיוק הסיבה לייאוש של האוהדים שלנו.

הלוואי שנעשה 20+ נקודות. בהנחה שחלקן יהיו נגד מכבי זה בהחלט אמור להספיק.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

red ultras כתב:אלוהים - מה שתיקו אחד אחרי 8 נצחונות רצופים עושה לאנשים כאן. אני מאוד מקווה שהמנטאליות של השחקנים קצת יותר חזקה משלכם..מה חשבתם שננצח לעד? עם כל הצער בתיקו הזה הוא בא בזמן. תתעוררו
גבר,תן לי קצת קרדיט,אני טיפה לא יותר מדי אבל טיפה יותר מבוגר ממך וראיתי כמה דברים בספורט.
זה ממש לא התיקו שמלחיץ אותי.
אתה מדבר על סטטיסטיקה שמבוססת על נתונים מהעבר,אני מדבר איתך על דברים מהעבר שלא רשומים בסטטיסטיקה.
שאני מדבר על מומנטום תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר.
צלסי לקחו את פאקן צמפיונס על מומנטום אחרי שהחליפו מאמן באמצע העונה.
בני יהודה נשארו בליגה על מומנטום,הפועל תא לקחו אליפות על מומנטום בפלייאוף.
אם יש משהו שהרוח המכביסטית חיה עליה לאורך ההיסטוריה זה "כל העולם נגדנו".
שוב,הלוואי שאני טועה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אדום זקן כתב: גבר,תן לי קצת קרדיט,אני טיפה לא יותר מדי אבל טיפה יותר מבוגר ממך וראיתי כמה דברים בספורט.
זה ממש לא התיקו שמלחיץ אותי.
אתה מדבר על סטטיסטיקה שמבוססת על נתונים מהעבר,אני מדבר איתך על דברים מהעבר שלא רשומים בסטטיסטיקה.
שאני מדבר על מומנטום תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר.
צלסי לקחו את פאקן צמפיונס על מומנטום אחרי שהחליפו מאמן באמצע העונה.
בני יהודה נשארו בליגה על מומנטום,הפועל תא לקחו אליפות על מומנטום בפלייאוף.
אם יש משהו שהרוח המכביסטית חיה עליה לאורך ההיסטוריה זה "כל העולם נגדנו".
שוב,הלוואי שאני טועה.
כמו שאמרתי, בהיסטוריה הממש לא רחוקה, עשינו תיקו נגד מכבי חיפה והתחלנו רצף של 9 ניצחונות. לפני כן תיקו נגד בני יהודה ורצף של 5 ניצחונות.
כרגע לפחות, בתקווה שלא נמעד, זאת אינדקציה יותר אמינה וטובה ממה שקרה בקבוצות אחרות בעולם.

שלח תגובה