"תיקון אוטומטי"... וכבר בתחילת דרכם אמרתי שאני מתגעגע לנוימן(הביתרי הלא אובייקטיבי) ויורם(סנילי ועיוור)dor69 כתב: להאפיל*. וכן אחי הצמד הזה הוא מכת מדינה
מנשה משיח
- OMERREMO33
Re: מנשה משיח
להיכנס לשחקן ה12 ולראות איך הם פותחים 20 נושאים על השיפוט במשחק שלנו , לא יאמן ,זה שי !

מתגעגע ליורם ארבל בקטע פסיכיOMERREMO33 כתב: "תיקון אוטומטי"... וכבר בתחילת דרכם אמרתי שאני מתגעגע לנוימן(הביתרי הלא אובייקטיבי) ויורם(סנילי ועיוור)
+1אריאל2 כתב:משיח שופט גרוע וצהוב.
אתמול הוא היה רק גרוע.
אני רק שם את זה פה, תעשו עם זה מה שבאלכם.
את התמונות מצאתי בפייסבוק.
את התמונות מצאתי בפייסבוק.
- קבצים מצורפים
-
- נבדל בגול השני של סכנין
- FB_IMG_1457472780607.jpg (27.61 KiB) נצפה 3492 פעמים
-
- תפיסה של דוידזאדה ברחבה, דקה 94
- FB_IMG_1457472786202.jpg (47.75 KiB) נצפה 3466 פעמים
כמה קשים הם חייו של שופט.
מסכן משיח,איפה ישים את הראש,בבש אומרים ששפט גרוע,בסכנין מאשימים אותו בשריקה לעבירה שלא הייתה והובילה לגול,מה נקרא הפסיד בכל מצב.
אז עדיף להיות מאנייק וזהו,בכל מקרה יקטלו אותו.
לא היה שום דבר יוצא דופן בשיפוט,אנחנו פאריירים וזהו והגול של סכנין לא היה באןפסייד וזה על פי כל החוקים.
מסכן משיח,איפה ישים את הראש,בבש אומרים ששפט גרוע,בסכנין מאשימים אותו בשריקה לעבירה שלא הייתה והובילה לגול,מה נקרא הפסיד בכל מצב.
לא היה שום דבר יוצא דופן בשיפוט,אנחנו פאריירים וזהו והגול של סכנין לא היה באןפסייד וזה על פי כל החוקים.
- The red one
נועם שמת ויופי מה יש לנו לעשות עם זה?
לגבי התמונה הראשונה רואים בבירור שזה לא הרגע שהוא הוציא את הכדור מהרגל ואם היו עוצרים את זה שנייה אחת לפניי היו רואים בבירור שאין שם שום נבדל..
לגבי התמונה הראשונה רואים בבירור שזה לא הרגע שהוא הוציא את הכדור מהרגל ואם היו עוצרים את זה שנייה אחת לפניי היו רואים בבירור שאין שם שום נבדל..
היה שיפוט נוראי לשני הצדדים, חמור מי שנתן לבנאדם הזה משרוקית.אדום זקן כתב:כמה קשים הם חייו של שופט.
לא באתי לטעון משהו עם התמונות האלה, רק להביא לידיעתכם.
צודק, לא שמתי לב.אדום בלב בנשמהההה כתב:נועם שמת ויופי מה יש לנו לעשות עם זה?
וגם בתמונה שהוא שם אין נבדל.אדום בלב בנשמהההה כתב:נועם שמת ויופי מה יש לנו לעשות עם זה?
מה שקובע זה הכדור והוא באותו קו עם אזולאי.
עזבו נבדל או לא
תראו איפה הקוון עומד..בחיים הוא לא יכול לדעת משם אם זה נבדל או לא, סתם הימר
תראו איפה הקוון עומד..בחיים הוא לא יכול לדעת משם אם זה נבדל או לא, סתם הימר
אפילו לא קרוב לנבדל.
ולגבי המקוון , אל תשכחו שהייתה מתפרצת מאוד מהירה. אל תצפו המקוון להיות במהירות של השחקנים.
ולגבי המקוון , אל תשכחו שהייתה מתפרצת מאוד מהירה. אל תצפו המקוון להיות במהירות של השחקנים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יקיר, גם אני לא הייתי מרים את הדגל לנבדל, אבל המיקום של הקוון מרתיח. מה כבר התפקיד של הקוון במהלך המשחק? בניגוד לשופט הוא לא נאלץ לקבל החלטה כל כמה שניות וגם לא נאלץ לרוץ לכל אורך המגרש, שכן לרוב הקוונים מחלקים ביניהם את המגרש כשכל אחד מקבל חצי אחר, אז מה כבר נשאר לקוון לעשות? לסמן של מי החוץ/האם הכדור יצא לקרן או לבעיטת שוער כל כמה דקות? להרים כמה פעמים במשחק את הדגל כשיש נבדל/להשאיר אותו למטה ולרוץ עם ההתקפה? איך אנחנו מגיעים למצב שאפילו את המינימום שבמינימום שזה להיות עם קו הכדור/קו ההגנה הקוון לא יכול לעשות. פשוט חובבנות.
בנוגע לתפיסה ברחבה של דוידזאדה, זה פנדל מארץ הפנדלים. בשביל מה יש שופט אם לא בשביל לשרוק בדיוק על מקרים כאלה? אחרי זה אנשים בוכים שיש צלילות והצגות אם גם אחרי תפיסה בחולצה צריך ששחקן יפול כאילו ירו בו כדי שהוא יקבל שריקה.
בנוגע לתפיסה ברחבה של דוידזאדה, זה פנדל מארץ הפנדלים. בשביל מה יש שופט אם לא בשביל לשרוק בדיוק על מקרים כאלה? אחרי זה אנשים בוכים שיש צלילות והצגות אם גם אחרי תפיסה בחולצה צריך ששחקן יפול כאילו ירו בו כדי שהוא יקבל שריקה.
- The red one
וואלה משהו שמפתיע אותי פה, משה, זה שלא שמענו בכלל על הדבר הזה אחרי שהגיעה התמונה. השחקנים לא רצו למשיח או בר נתן באמוק, דודזאדה לא התפתל על דשא כאחד שלא מבין איך לא שרקו.
פתאום יום אחרי המשחק מישהו תפס תמונה מיוטיוב ופתאום השחקנים נזכרו לדבר. דבר כזה הייתי מצפה שתתפתח מהומת אלוהים על הדשא ומאוד מוזר לי איך זה לא קרה, לפחות מהכיוון של אופיר.
פתאום יום אחרי המשחק מישהו תפס תמונה מיוטיוב ופתאום השחקנים נזכרו לדבר. דבר כזה הייתי מצפה שתתפתח מהומת אלוהים על הדשא ומאוד מוזר לי איך זה לא קרה, לפחות מהכיוון של אופיר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים.אדום בלב בנשמהההה כתב:וואלה משהו שמפתיע אותי פה, משה, זה שלא שמענו בכלל על הדבר הזה אחרי שהגיעה התמונה. השחקנים לא רצו למשיח או בר נתן באמוק, דודזאדה לא התפתל על דשא כאחד שלא מבין איך לא שרקו.
אופיר יכול לבוא בטענות רק לעצמו ולא לשופט.
אם הוא היה נופל ולא רץ אחוז תזזית אולי היה פנדל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!