איפה אתה מעדיף לבנות תבמה, בעירייה או בביג?הפועלעולה כתב: כמו שאמרתי, בהיסטוריה הממש לא רחוקה, עשינו תיקו נגד מכבי חיפה והתחלנו רצף של 9 ניצחונות. לפני כן תיקו נגד בני יהודה ורצף של 5 ניצחונות.
כרגע לפחות, בתקווה שלא נמעד, זאת אינדקציה יותר אמינה וטובה ממה שקרה בקבוצות אחרות בעולם.
המירוץ לאליפות במספרים - 20 נק' לצלחת!
Re: המירוץ לאליפות במספרים - 20 נק' לצלחת!
- red ultras
עם יד על הלב..היית אומר אותם דברים במידה והיינו מנצחים את סכנין איזה 2-0 משכנע? אני די בטוח שלא. וגם אם היינו מנצחים, התיקו היה מגיע שבוע או שבועיים אחרי. אם ברצלונה הגדולה מאבדת נקודות לפעמים גם להפועל באר שבע מותר. לעצם העניין, צברנו 21 נק נגד קבוצות הפליאוף העליון ואני מאמין שנוכל לשחזר את הנתון הזה שוב, גם אם יהיו סטיות לפה ולשם.ForeverRed כתב:אתם ממשיכים להתעלם מהעובדה שמדובר בפאקינג פלייאוף.
יריבות אחרות, לחץ אחר. כל מה שהיה עד עכשיו לא מעניין ולא רלוונטי.
הפסיכולוגיה תשחק פה תפקיד חזק. בדיוק כפי שהיא שיחקה תפקיד חזק בהפסד הנקודות שלנו אתמול.
זאת בדיוק הסיבה לייאוש של האוהדים שלנו.
הלוואי שנעשה 20+ נקודות. בהנחה שחלקן יהיו נגד מכבי זה בהחלט אמור להספיק.
- red ultras
למען האמת התגובה שלי לא הייתה מכוונת אליך. הסכמתי עם מה שאמרת, ולעצם העניין - עוד שבועיים יש מפגש ישיר בין 2 הקבוצות ואז נבחן את המומנטום הזה שאתה מדבר עליו. לדעתי אתה נותן להם יותר מדי קרדיט. לפני החמישייה על כפר סבא החבולה ששיחקה עם סגל קצר,עייף ופצוע 3 משחקים בשישה ימים מכבי שיחקה נגד בני יהודה וניצחה בקושי 1-0 משער 30 מטר ובלי לסכן את השער. גם לפני כן מול הפועל חיפה היה להם מזל שסויסה לא הכניס את הוולה. בוא נראה אותם בכמה משחקים הקרובים ונדבראדום זקן כתב: גבר,תן לי קצת קרדיט,אני טיפה לא יותר מדי אבל טיפה יותר מבוגר ממך וראיתי כמה דברים בספורט.
זה ממש לא התיקו שמלחיץ אותי.
אתה מדבר על סטטיסטיקה שמבוססת על נתונים מהעבר,אני מדבר איתך על דברים מהעבר שלא רשומים בסטטיסטיקה.
שאני מדבר על מומנטום תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר.
צלסי לקחו את פאקן צמפיונס על מומנטום אחרי שהחליפו מאמן באמצע העונה.
בני יהודה נשארו בליגה על מומנטום,הפועל תא לקחו אליפות על מומנטום בפלייאוף.
אם יש משהו שהרוח המכביסטית חיה עליה לאורך ההיסטוריה זה "כל העולם נגדנו".
שוב,הלוואי שאני טועה.
- red ultras
אני מעדיף לא להגרר אחרי התגובה הילדותית והפופוליסטית הזו שלך. אחרי הכל, מה רע להיות פסימי? מקסימום טעית? אתה תשיר ותרקוד עם שאר האוהדים בבימות בעיר או בעירייה.. אבל אם צדקת אז כמובן שאתה תהיה כאן לתת בראש לאנשים שמאמינים.Noam98 כתב: איפה אתה מעדיף לבנות תבמה, בעירייה או בביג?
אם עכשיו לא נאמין אז מתי?
מדויק. מאתמול בשעה 23:00 התחילה עונה חדשה.ForeverRed כתב:אתם ממשיכים להתעלם מהעובדה שמדובר בפאקינג פלייאוף.
יריבות אחרות, לחץ אחר. כל מה שהיה עד עכשיו לא מעניין ולא רלוונטי.
הפסיכולוגיה תשחק פה תפקיד חזק. בדיוק כפי שהיא שיחקה תפקיד חזק בהפסד הנקודות שלנו אתמול.
זאת בדיוק הסיבה לייאוש של האוהדים שלנו.
הלוואי שנעשה 20+ נקודות. בהנחה שחלקן יהיו נגד מכבי זה בהחלט אמור להספיק.
עונה שבה אנחנו עם 2.5 נקודות יתרון על מכבי.
כל מה שהיה עד עכשיו פשוט לא רלוונטי.
לא יודע איך מעבירים את הזמן בין משחק למשחק ובמיוחד בין רעננה למכבי.
המשחק מול מכבי יושב חזק בראש וזו בעיה,בגלל זה איבדנו נקודות מול סכנין בגלל הלחץ להגיע עם 5 פור . נקווה שכולם מבינים שיש רק רעננה בעולם וזהו מעבר לזה אין כלום
- ForeverRed
זאת לא אינדיקציה לכלום.הפועלעולה כתב: כמו שאמרתי, בהיסטוריה הממש לא רחוקה, עשינו תיקו נגד מכבי חיפה והתחלנו רצף של 9 ניצחונות. לפני כן תיקו נגד בני יהודה ורצף של 5 ניצחונות.
כרגע לפחות, בתקווה שלא נמעד, זאת אינדקציה יותר אמינה וטובה ממה שקרה בקבוצות אחרות בעולם.
- The red one
למה לא?ForeverRed כתב: זאת לא אינדיקציה לכלום.
אחרי כל איבוד נקודות (אולי חוץ מנגד מכבי ת"א במחזור השלישי) הייתה היסטריה רבתי גם כאן בפורום ובעיקר בפייסבוק. כולם אמרו הנה עכשיו הלך לעינו, חרב עולמנו ונאבקים בפלייאוף התחתון. בכל הפעמים האלה הקבוצה לא נגררה לכלום, התעלמה מהכל והמשיכה לנצח.
- ForeverRed
שוב, זה לא התיקו שמדאיג אותי כמו הדרך.red ultras כתב: עם יד על הלב..היית אומר אותם דברים במידה והיינו מנצחים את סכנין איזה 2-0 משכנע? אני די בטוח שלא. וגם אם היינו מנצחים, התיקו היה מגיע שבוע או שבועיים אחרי. אם ברצלונה הגדולה מאבדת נקודות לפעמים גם להפועל באר שבע מותר. לעצם העניין, צברנו 21 נק נגד קבוצות הפליאוף העליון ואני מאמין שנוכל לשחזר את הנתון הזה שוב, גם אם יהיו סטיות לפה ולשם.
עצם העובדה שהמערך התפרק והשחקנים ובעיקר המאמן איבדו את הראש מלמדת הרבה על מה שאולי צפוי בהמשך.
אני מאוד מקווה שיפיקו את הלקחים. הלוואי.
- ForeverRed
תסתכל כמה הודעות למעלה.אדום בלב בנשמהההה כתב: למה לא?
אחרי כל איבוד נקודות (אולי חוץ מנגד מכבי ת"א במחזור השלישי) הייתה היסטריה רבתי גם כאן בפורום ובעיקר בפייסבוק. כולם אמרו הנה עכשיו הלך לעינו, חרב עולמנו ונאבקים בפלייאוף התחתון. בכל הפעמים האלה הקבוצה לא נגררה לכלום, התעלמה מהכל והמשיכה לנצח.
לחץ אחר, יריבות אחרות.
ליגה חדשה של 10 משחקים.
- The red one
לא קונה את זה משום שהיריבות הן לא אחרות והלחץ הוא לא אחר. אבל נחיה ונראה.ForeverRed כתב: תסתכל כמה הודעות למעלה.
לחץ אחר, יריבות אחרות.
ליגה חדשה של 10 משחקים.
זה לא בדיוק אותן יריבות.אדום בלב בנשמהההה כתב: לא קונה את זה משום שהיריבות הן לא אחרות והלחץ הוא לא אחר. אבל נחיה ונראה.
אם בעונה הסדירה היה לך משחקים נוחים בין משחקים קשים, אז פה אין וסכנין הוכיחה לנו את זה מצוין שלשום. כרטיס לאירופה הוא אופציה טובה לכל הקבוצות בהנחה ואנחנו או מכבי נזכה בגביע.
והלחץ, בכלל. אין מקום להשוות.
פסימי?
פיזית אנחנו לא נראים משהו, 5 שחקנים פצועים רגע לפני הפלייאוף זה נוראי.
אופטימי?
היה לנו משחק רע מאוד בסטנדרטים שלנו שלשום, ועדיין הוא נגמר רק בתיקו וכמעט ניצחון עם קצת יותר חדות. מכבי בבלומפילד הפסידה שני משחקים כאלה העונה.
פיזית אנחנו לא נראים משהו, 5 שחקנים פצועים רגע לפני הפלייאוף זה נוראי.
אופטימי?
היה לנו משחק רע מאוד בסטנדרטים שלנו שלשום, ועדיין הוא נגמר רק בתיקו וכמעט ניצחון עם קצת יותר חדות. מכבי בבלומפילד הפסידה שני משחקים כאלה העונה.
אם אנחנו מוציאים 20 נק' יש אליפות.
הבעיה שיהיה קשה מאוד להוציא 20 נק'
הבעיה שיהיה קשה מאוד להוציא 20 נק'
- red ultras
דווקא בגלל שאיבדנו את הראש אני אופטימי. אנחנו שווים בטרנר שני שערים לפחות מול כל קבוצה בליגה! השער הראשון של סכנין היה קומדיה של כדורגל, עבירה על ברדה ברחבה שלנו בהרחקה מהקרן - כתוצאה מהעבירה הכדור פוגע בשופט ומגיע לשחקן סכנין שנשאר חופשי 16 מטר מהשער ומשם העבירה. השער השני נטו טעות של ברק שהעלה את כולם קדימה בשלב מוקדם מדי - אין לי ספק שברק יפיק את הלקחים. הוא אדם חכם!ForeverRed כתב: שוב, זה לא התיקו שמדאיג אותי כמו הדרך.
עצם העובדה שהמערך התפרק והשחקנים ובעיקר המאמן איבדו את הראש מלמדת הרבה על מה שאולי צפוי בהמשך.
אני מאוד מקווה שיפיקו את הלקחים. הלוואי.
ביום רגיל וממוצע סכנין לא מבקיעה בטרנר,
בטח לא את השער השני