הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שבת, 19:30, טרנר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שבת, 19:30, טרנר.

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב:
שהר הוא שחקן של עומק עם הפנים לשער. אם יתנו לו כדורים לשטח בתנועה, הוא יכבוש כאן בצרורות. אם יכפו עליו משחק עומד וכדור מול הגנה מסודרת, נקבל אקסברד לעשירים
איזה שטח? כמעט כל קבוצה שמשחקת מולנו לא משאירה שטח פנוי מאחורי ההגנה שלה.

בגלל זה קשה כל כך לנצל את היתרונות שלו. גם את של גאדיר אגב.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

bs war כתב:

יש לא מעט שטחים במשחק מעבר, גם מול בונקרים משוועים.
היו כאלו נגד כפר סבא, היו נגד סכנין, היו נגד בני יהודה, היו נגד נתניה.
כולן הסתגרו ועדיין היו שטחים.
תפסיקו לתפוס "בונקר" כ-10 שחקנים בתוך הרחבה ואין מילימטר לנשום.
שטח זה לאוו דווקא 50 מטר למרוץ סוסים, זה גם הרגע בו קבוצה יוזמת ויוצאת קדימה ומשאירה את החלק האחורי חשוף למעבר במשחק מהיר.
אנחנו לא משחקים נכון ברגעים האלו ויש לא מעט במשחק.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:

במשחק הבא תשים לב כמה פעמים בן שהר מתחנן לכדור כשהוא לבד לגמרי בצד שלו באגף ואף אחד לא מתייחס אליו.
על משחק המעבר אני אפילו לא מדבר.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

Totti כתב:הבעיה הכי גדולה של שהר היא לא שהר עצמו.
הוא מפספס ממטר וחסר ביטחון וחדות, אבל השחקנים מסביבו עושים הכל, מלבד לשחק לנקודות החוזק שלו ופה יש גם חלק לבכר.
אם שהר היה חלק מהריצה המטורפת בתחילת העונה עם טוני ומליקסון, הוא היה מעמיד מספרים לא פחותים מברדה ואולי גם גבוהים יותר.
אבל מאז משהו במשחק המעבר נתקע. טוני מחזיק המון בכדור ובמקום משחק 3 נגיעות במעבר קיבלנו כדרורי יתר מייגעים.

שהר הוא שחקן של עומק עם הפנים לשער. אם יתנו לו כדורים לשטח בתנועה, הוא יכבוש כאן בצרורות. אם יכפו עליו משחק עומד וכדור מול הגנה מסודרת, נקבל אקסברד לעשירים
שי בתור אחד שמנתח את המשחקים לעומק...
שמת.לב לזה שטוני מתעלם מאופיר? שהוא פשוט נמנע מלמסור לו? הוא מוסר לו רק כשאין ברירה

אני לא מדמיין, נכון אחי?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שמעון א כתב: שי בתור אחד שמנתח את המשחקים לעומק...
שמת.לב לזה שטוני מתעלם מאופיר? שהוא פשוט נמנע מלמסור לו? הוא מוסר לו רק כשאין ברירה

אני לא מדמיין, נכון אחי?
כן, זה קורה לא מעט אחי.
לא חושב שיש לו משהו ספציפי נגד אופיר(למרות שדי מייאש לסדר כדור לשחקן שלא יודע להגביה לרוב), הוא פשוט חולה על הכדור, לפעמים בקטע מוגזם

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב:הבעיה הכי גדולה של שהר היא לא שהר עצמו.
הוא מפספס ממטר וחסר ביטחון וחדות, אבל השחקנים מסביבו עושים הכל, מלבד לשחק לנקודות החוזק שלו ופה יש גם חלק לבכר.
אם שהר היה חלק מהריצה המטורפת בתחילת העונה עם טוני ומליקסון, הוא היה מעמיד מספרים לא פחותים מברדה ואולי גם גבוהים יותר.
אבל מאז משהו במשחק המעבר נתקע. טוני מחזיק המון בכדור ובמקום משחק 3 נגיעות במעבר קיבלנו כדרורי יתר מייגעים.

הכל עניין של חוסר ביטחון וחוסר חדות.
לא מעט פעמים שהר קיבל את הכדור כשהוא אחד על אחד עם השחקן באגף, ניצל את המהירות שלו ואת השטח שהיה לו כדי לפנות עצמו למסירה, ואז פעם אחר פעם מסר כדורים לא מדויקים שהגיעו לשחקני היריבה. למה? כי עדין אין לו ביטחון, אין לו חדות, ואז במקום לשחק פשוט, הוא מנסה תמיד להוכיח את עצמו עם מסירות מסובכות מידי, עם כדורים מתוחכמים מידי. אתה לבד באגף? אתה יכול להוציא פס פשוט לקשר שמצטרף מאחורה, אתה לא חייב לנסות לשלוח כדור לרחבה צפופה ולנסות לעבור עם כדור עומק שלושה בלמים כדי להגיע לברדה במרכז. אפשר גם להשאיר פס קצר לאוגו או חובאן ולחתוך פנימה כדי לקבל חזרה או סתם להכין להם מצב שיבעטו כדור מסף הרחבה.

קחו את מליקסון של שנה שעברה ואת מליקסון של השנה. מדובר בשחקן עם אותו סט של איכויות ותכונות. אבל בשנה שעברה עם הפציעות וחוסר הביטחון, פעולות שמליקסון מצליח השנה וגורם לכולנו להתפעל, כמו כדור העומק הגדול לאופיר שהסתיים בבישול שער חוקי לגדיר שנפסל, לא היו מצליחות למליקסון בשנה שעברה.

אני אגב מאמין ששהר מוסר כדורים מסובכים כי הוא מסוגל למסור אותם בהצלחה. אני מתאר לעצמי שכשהוא חד ועם ביטחון הכדורים האלה הופכים לבישולים. אבל כרגע כשהוא עדין לא שם, הייתי במקומו מתחיל עם משחק פשוט, עם מסירות פשוטות, ולא מנסה לקפוץ עשר מדרגות במכה אחת.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: הכל עניין של חוסר ביטחון וחוסר חדות.
לא מעט פעמים שהר קיבל את הכדור כשהוא אחד על אחד עם השחקן באגף, ניצל את המהירות שלו ואת השטח שהיה לו כדי לפנות עצמו למסירה, ואז פעם אחר פעם מסר כדורים לא מדויקים שהגיעו לשחקני היריבה. למה? כי עדין אין לו ביטחון, אין לו חדות, ואז במקום לשחק פשוט, הוא מנסה תמיד להוכיח את עצמו עם מסירות מסובכות מידי, עם כדורים מתוחכמים מידי. אתה לבד באגף? אתה יכול להוציא פס פשוט לקשר שמצטרף מאחורה, אתה לא חייב לנסות לשלוח כדור לרחבה צפופה ולנסות לעבור עם כדור עומק שלושה בלמים כדי להגיע לברדה במרכז. אפשר גם להשאיר פס קצר לאוגו או חובאן ולחתוך פנימה כדי לקבל חזרה או סתם להכין להם מצב שיבעטו כדור מסף הרחבה.

קחו את מליקסון של שנה שעברה ואת מליקסון של השנה. מדובר בשחקן עם אותו סט של איכויות ותכונות. אבל בשנה שעברה עם הפציעות וחוסר הביטחון, פעולות שמליקסון מצליח השנה וגורם לכולנו להתפעל, כמו כדור העומק הגדול לאופיר שהסתיים בבישול שער חוקי לגדיר שנפסל, לא היו מצליחות למליקסון בשנה שעברה.

אני אגב מאמין ששהר מוסר כדורים מסובכים כי הוא מסוגל למסור אותם בהצלחה. אני מתאר לעצמי שכשהוא חד ועם ביטחון הכדורים האלה הופכים לבישולים. אבל כרגע כשהוא עדין לא שם, הייתי במקומו מתחיל עם משחק פשוט, עם מסירות פשוטות, ולא מנסה לקפוץ עשר מדרגות במכה אחת.
אתה קופץ שלב אחד קדימה.
כמות הפעמים שהוא מקבל את הכדור לאותו השטח היא לא חצי מהפעמים שהוא היה פנוי ויכול היה לקבל.
משחק המעבר תקוע, חלש. אפילו סכנין עם כלים מינימאלים הוציאו מתפרצות טוב מאיתנו

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

Totti כתב: כן, זה קורה לא מעט אחי.
לא חושב שיש לו משהו ספציפי נגד אופיר(למרות שדי מייאש לסדר כדור לשחקן שלא יודע להגביה לרוב), הוא פשוט חולה על הכדור, לפעמים בקטע מוגזם
אם יצא לך מעניין לבדוק כמה מתוך המסירות של אוגו הן לטוני וכמה לכל היתר. לדעתי כחמישים אחוז הן לטוני.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אריאל2 כתב: אם יצא לך מעניין לבדוק כמה מתוך המסירות של אוגו הן לטוני וכמה לכל היתר. לדעתי כחמישים אחוז הן לטוני.
אל תתחילו עם השטות הזאת, אלה שיושבים מעליי טוחנים את השכל על זה כל משחק "אוגו חבר של טוני אז הוא מוסר רק לו"
"אוגו מחפש כל הזמן את וואקמה"
בלי שיש לי את הנתונים אומר לך שזו סטיגמה של הקהל שלנו. וגם אם כן, אוגו שמאלי והתנועה הטבעית שלו היא חכיוון אגף שמאל, כך יצא וטוני מחכה שם.
ובוא נקצין עוד קצת נניח שתמצא נתון ש80% מהמסירות שלו זה לטוני, למי אכםת? יש ביניהם הבנה עיוורת והעניין הזה לא פוגע במשחק של הקבוצה. אם לברק זה לא מפריע אין סיבה שלנו זה יפריע.

מצטער אם תקפתי, פשוט די נמאס לי לשמוע את הטענה הזו כל משחק, לא ציפיתי לקרוא את זה פה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שמעון א כתב: שי בתור אחד שמנתח את המשחקים לעומק...

אני לא מדמיין, נכון אחי?
קשה להאשים אותו

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

dardasmiley כתב:
אל תתחילו עם השטות הזאת, אלה שיושבים מעליי טוחנים את השכל על זה כל משחק "אוגו חבר של טוני אז הוא מוסר רק לו"
"אוגו מחפש כל הזמן את וואקמה"
בלי שיש לי את הנתונים אומר לך שזו סטיגמה של הקהל שלנו. וגם אם כן, אוגו שמאלי והתנועה הטבעית שלו היא חכיוון אגף שמאל, כך יצא וטוני מחכה שם.
ובוא נקצין עוד קצת נניח שתמצא נתון ש80% מהמסירות שלו זה לטוני, למי אכםת? יש ביניהם הבנה עיוורת והעניין הזה לא פוגע במשחק של הקבוצה. אם לברק זה לא מפריע אין סיבה שלנו זה יפריע.

מצטער אם תקפתי, פשוט די נמאס לי לשמוע את הטענה הזו כל משחק, לא ציפיתי לקרוא את זה פה.
לא נכנסתי למניעים. יכול להיות שזה נכון מבחינת המשחק, המערך או התוצאה הסופית. הנתון עצמו מעניין אותי.

סמל אישי של משתמש
red bend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי red bend »

לא יודע מה איתכם אבל המתפרצות אצל אלישע היו קטלניות , אני מאוד מעריך את בכר ואוהב אותו אבל במתפרצות שלנו העונה יש ירידה חדה
לעומת העונות עם אלישע.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: אתה קופץ שלב אחד קדימה.
כמות הפעמים שהוא מקבל את הכדור לאותו השטח היא לא חצי מהפעמים שהוא היה פנוי ויכול היה לקבל.
משחק המעבר תקוע, חלש. אפילו סכנין עם כלים מינימאלים הוציאו מתפרצות טוב מאיתנו
בסדר, במקום לקבל עשרה כדורים במשחק לשטח שהר מקבל חמישה. לא הגיוני שלפחות מאחד מהם הוא ייצר לעצמו או לאחרים מצבים? אין ספק שסהר עדין לא התאקלם אצלנו, מצד שני זה סוג של ביצה ותרנגולת, יש שיגידו שזה בגלל שהוא לא מקבל מספיק כדורים לשטח כמו שהוא צריך ויש כאלה שיגידו שהוא לא מקבל מספיק כדורים בגלל שהוא לא מייצר מספיק דברים עם הכדורים שהוא כן מקבל אז כשיש אופצית מסירה מחפשים קודם כל את נואקמה נניח ורק אם הוא לא פנוי אז מחפשים את שהר.
אריאל2 כתב: אם יצא לך מעניין לבדוק כמה מתוך המסירות של אוגו הן לטוני וכמה לכל היתר. לדעתי כחמישים אחוז הן לטוני.
לדעתי אם יבדקו טוני הוא השחקן שמקבל הכי הרבה כדורים בחלק הקידמי שלנו. זה לא רק אוגו, זה בערך כל שחקן אצלנו שרואה את טוני פנוי באופציית מסירה ימסור לו לאור הפיזיות הבולטת של טוני.
red bend כתב:לא יודע מה איתכם אבל המתפרצות אצל אלישע היו קטלניות , אני מאוד מעריך את בכר ואוהב אותו אבל במתפרצות שלנו העונה יש ירידה חדה
לעומת העונות עם אלישע.
אצל בכר אתה מחזיק בכדור במספרים גדולים הרבה יותר מאשר אצל אלישע, ובגלל זה כמות המתפרצות יורדת. ככל שהשליטה שלך בכדור גדולה יותר, ככה השליטה של היריבה בכדור קטנה יותר, וככה יש לך פחות מקרים שהיריב מאבד כדור/אתה חוטף כדור ויש לך הזדמנות לצאת למתפרצת.
אם כבר, נושא המתפרצות הוא העדות הכי טוב לשדרוג המקצועי אצל בכר. מקבוצה שבנויה כמו קבוצה קטנה על התקפות מעבר ומצבים נייחים עברנו למודל של קבוצה גדולה ששולטת במשחק והיא זאת שמכתיבה את הקצב במגרש.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

עלה בוואלה ספורט ראיון מעניין מאוד עם שיר צדק, ממליץ לקרוא.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

איזה מתפרצות היו אצל אלישע?
שם, שהיה הרבה יותר שטח הצגנו משחק מעבר מביך.
נטו יכולות אישיות כשרואים בקלות שאין יד מכוונת. הרבה יותר תלוי בתיאום שנבנה ממילא עם הזמן ואינטילגנציית משחק בסיסית.

אי אפשר לפתור את שהר רק בכך שלא משחקים על החוזקות שלו. דברים בסיסיים לא הולכים לו.
לא מצבים בהם רק צריך לשים רגל, לא הכנסות כדור לאמצע, לא לקיחת שחקן ב1x1. ים של איבודים.
טבעי שכמות הכדורים שתלך אליו תקטן עם הזמן כל עוד היכולת לא תשתנה.

שלח תגובה