מנשה משיח
- OMERREMO33
Re: מנשה משיח
https://sports.walla.co.il/item/2830312" onclick="window.open(this.href);return false;
רק שלא "ייאטם" שוב..
רק שלא "ייאטם" שוב..
דיי כבר לשופטים האלמושים האלה , חכמון = משיח = בר נתן = יפת , שופטים פחדנים שאין להם ביצים היחידים שיש להם ביצים בליגה הזאת זה רנשרייבר ,אלדר ואולי ליאני ,זה שי !
נערך לאחרונה על ידי זה שי ! ב 10 מרץ 2016, 11:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

למה אין בתקציר את הבישול של משיח לגול הראשון
חס וחלילה למה שיהיה הם מורידים מה שהם רוצים , זה שי !hb7 כתב:למה אין בתקציר את הבישול של משיח לגול הראשון

אני אולי חודשיים פה אבל יותר מ 25 שנים על הטריבונות של וסרמילאדום בלב בנשמהההה כתב:וואלה יופי, עוד לא חודשיים פה מבטיח הבטחות שווא. בואו נרגיע את העניינים הא ?
מה אתה רוצה שיעשה? פגע בו הכדור. זה קורה.hb7 כתב:למה אין בתקציר את הבישול של משיח לגול הראשון
עוד שלב במלחמה הפסיכולוגית של מכבי כנגד השופטים.
כתבה מוזמנת?
https://sports.walla.co.il/item/2942406" onclick="window.open(this.href);return false;
כתבה מוזמנת?
https://sports.walla.co.il/item/2942406" onclick="window.open(this.href);return false;
אני ראיתי שופט חמור שעומד 25 מטר מהשער ליד העיגול מחוץ לרחבה בזמן קרןizguy83 כתב: מה אתה רוצה שיעשה? פגע בו הכדור. זה קורה.
צריך לעשות תרגיל פעם הבאה להרים לו את הכדור לוולה
עזוב נו ..הוא ממש לא התאמץ לפתוח רגליים או לדלג מעל הכדור שקוף
ראבק כדור מגיע ממרחק של בערך 13 מטר
לא תגיב לזה ??
לא תגיב לזה ??
פשש אשכרה עיוור היה מדלג מעל , זה שי !red bend כתב:עזוב נו ..הוא ממש לא התאמץ לפתוח רגליים או לדלג מעל הכדור שקוף
לא תגיב לזה ??

- yanivnew91
אל תגזים. גם אני מלא בטענות כלפיו ובעיקר בגלל המיקום הנוראי שלו אבל הכדור ניתז אליו במהירות. לא היה לו סיכוי להתחמק.red bend כתב:עזוב נו ..הוא ממש לא התאמץ לפתוח רגליים או לדלג מעל הכדור שקוף
לא תגיב לזה ??
יכל להתחמק כמו גדול.yanivnew91 כתב: אל תגזים. גם אני מלא בטענות כלפיו ובעיקר בגלל המיקום הנוראי שלו אבל הכדור ניתז אליו במהירות. לא היה לו סיכוי להתחמק.
לא שאני חושב שהוא עשה בכוונה או משהו כזה.
עכשיו ראיתי שוב את המקרה וכן הוא יכל לזוז.ReDo כתב: יכל להתחמק כמו גדול.
לא שאני חושב שהוא עשה בכוונה או משהו כזה.
עשיתי טעות וראיתי את המשחק הזה שוב פעם ביוטיוב, ואין ספק שבטלוויזיה הטעויות של משיח ברורות פי 100. זה פשוט לא יאומן.
רוב הטעויות שלו, הם כביכול טעויות שקשה לשים אליהם לב בזמן משחק, למשל -חצי דקה עברה בין ההחמצה של אופיר עד הבעיטה של קנדיל ( מישהו יכול להסביר לי איך הוא לא קיבל צהוב כל המשחק?), ועוד למשיח יש אומץ לשרוק ישר אחרי זה לסיום.
אם נמשיך לסבול מתצוגות כאלה, שגורמות לעצבים אצל הקהל, כך הלחץ יגבר ואני מתקשה לראות אותנו לוקחים משהו.
רוב הטעויות שלו, הם כביכול טעויות שקשה לשים אליהם לב בזמן משחק, למשל -חצי דקה עברה בין ההחמצה של אופיר עד הבעיטה של קנדיל ( מישהו יכול להסביר לי איך הוא לא קיבל צהוב כל המשחק?), ועוד למשיח יש אומץ לשרוק ישר אחרי זה לסיום.
אם נמשיך לסבול מתצוגות כאלה, שגורמות לעצבים אצל הקהל, כך הלחץ יגבר ואני מתקשה לראות אותנו לוקחים משהו.
חוץ מהבזיון שקנדיל לא יצא עם לפחות צהוב, השיפוט היה בסדר. לא ראיתי את הפאול שהוביל לשער של בוזי, אבל כבר במגרש היה נראה שיש ספק.zivmay כתב:עשיתי טעות וראיתי את המשחק הזה שוב פעם ביוטיוב, ואין ספק שבטלוויזיה הטעויות של משיח ברורות פי 100. זה פשוט לא יאומן.
סלחו לי, אבל הבכי כאן מזכיר את הבכי של מכבי.