הפינה הפסימית למחזור ה27
Re: הפינה הפסימית למחזור ה27
בטח בפורום בת מצווש סוייר והחברים מרטיבים בתחתון מהפסימיות שלכם. שכחתם מה זה להפסיד אז אחרי כל תיקו אנשים נכנסים לדכאון קליני.
מישהו חשב שנקבל תואר על מגש של כסף וכולם יחכו לנו בפישוק רחב?
יש רגעי משבר לאורך העונה. לכל קבוצה. פה מאבדים את הראש כאילו נגמרה העונה.
למה להוציא את צדק מההרכב?
למה שנשחק בונקר ומתפרצות מול מכבי? לתת להם לשלוט בכדור ובמשחק? בבית שלנו? אנחנו הפועל חיפה? רק חסר שתבקשו שאלישע יחזור.
צריך לשבת להם על החיים כמו בטדי. לא לתת להם לפתח משחק לרגע.
תרימו את הראש.
למה שנשחק בונקר ומתפרצות מול מכבי? לתת להם לשלוט בכדור ובמשחק? בבית שלנו? אנחנו הפועל חיפה? רק חסר שתבקשו שאלישע יחזור.
תרימו את הראש.
- ForeverRed
בכלל, שבתאי בהופעה מעולה.ReDo כתב:היום סילבס נתן נוקאאוט לבכר. הצמיד את שבתאי לאוגו ותקע לנו לגמרי את המעבר מההגנה להתקפה.
איפה הקוסם איפה.
שם שני שחקנים מול שוער, נמצא בכל מקום במגרש, מחלץ כדורים.
למה נגד מכבי הוא לא שיחק ככה?
זה לא התיקו זו היכולת, משהו תקוע ומאוד שבלוני במשחק שלנו.אריאל2 כתב:בטח בפורום בת מצווש סוייר והחברים מרטיבים בתחתון מהפסימיות שלכם. שכחתם מה זה להפסיד אז אחרי כל תיקו אנשים נכנסים לדכאון קליני.
תרימו את הראש.
שלא יגידו חלילה שהוא עוזר לבאר שבע...ForeverRed כתב: בכלל, שבתאי בהופעה מעולה.
שם שני שחקנים מול שוער, נמצא בכל מקום במגרש, מחלץ כדורים.
למה נגד מכבי הוא לא שיחק ככה?
- ForeverRed
עם איזה כלים?אריאל2 כתב: למה שנשחק בונקר ומתפרצות מול מכבי? לתת להם לשלוט בכדור ובמשחק? בבית שלנו? אנחנו הפועל חיפה? רק חסר שתבקשו שאלישע יחזור.
מסכים. למדו אותנו ובכר חייב למצוא את ההתאמות הנדרשות.שיש כתב: זה לא התיקו זו היכולת, משהו תקוע ומאוד שבלוני במשחק שלנו.
כנראה גם טוני ייעדר נגד מכבי. עם איך שגדיר וסהר נראים, לא יודע מאין יבוא עזרנו.
אותם כלים ששיתקו אותם בטדי.ForeverRed כתב: עם איזה כלים?
מרכז שדה חזק, משחק לחץ ומישהו שיצמד לטחול של זהבי.
גם גאדיר וגם שהר שחקנים טובים, צריך רק להציב אותם במקומות שבהם הם מסוכנים , באמצע כשברדה מאחוריהםReDo כתב:כנראה גם טוני ייעדר נגד מכבי. עם איך שגדיר וסהר נראים, לא יודע מאין יבוא עזרנו.
שני משחקים ברצף ללא ניצחון.
הפורום הזה
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
באתי לטרנר (מכפ'ס) אחרי הרבה זמן - רק עכשיו הגעתי הביתה.
לא נעים לומר - הכי פסימי זה הקהל. היסטרי מהדקה השניה על כל 2 שניות שרעננה לא מוציאים חוץ. משדרים לחץ מטורף לשחקנים וכל החלטה של השופט היא שערוריה, וכל האצטדיון מתעסק בהכל חוץ מכדורגל סבלני כמו שהיה לנו בעבר.
גאדיר הוא חתיכת פלופ. לא נעים לומר. ובכלל, בסופו של דבר ינואר עשה שינוי רציני - מכבי הביאו 2 אסים - מדוניאנין וסה שהפכו לשחקני הרכב בעמדות שהיו ממש חסרות אצלהם. אנחנו הבאנו את גאדיר שאין לי מושג מה הוא עושה באגף (איזה הבדל מול טוני) ואת בראון שהוא אולי אחלה אבל מי יודע כי יש לנו כבר שחקנים מספיק טובים בעמדה שלו. למעשה כמעט לא התחזקנו.
המגנים - אין מה לעשות. הם לא דסה ולא טואטחה, אבל זהו בערך חוץ מזה אין מגנים בכדורגל הישראלי. זה לא מצדיק את התגובות של הקהל כלפיהם.
העליות של טאהא וצדק: לא עוזר. בסוף הם לא יודעים לתת את הפס לגול אז מה יוצא מזה שהם מנהלים את ההתקפות? ובכלל אני מזמן מתגעגע לסוארס. עם כל הכבוד לטאהא - שגם עשה טעות קשה היום ועברו אותו כמו מים מצד שמאל ובנס לא יצא מזה גול.
שבוע הבא יש צ'אנס לשנות אבל כרגע מכבי נראים כמו הצ'יטה ואנחנו נראים כמו הגנו הפצוע של העדר. בד"כ בסרטי טבע זה נגמר לא טוב.
לא נעים לומר - הכי פסימי זה הקהל. היסטרי מהדקה השניה על כל 2 שניות שרעננה לא מוציאים חוץ. משדרים לחץ מטורף לשחקנים וכל החלטה של השופט היא שערוריה, וכל האצטדיון מתעסק בהכל חוץ מכדורגל סבלני כמו שהיה לנו בעבר.
גאדיר הוא חתיכת פלופ. לא נעים לומר. ובכלל, בסופו של דבר ינואר עשה שינוי רציני - מכבי הביאו 2 אסים - מדוניאנין וסה שהפכו לשחקני הרכב בעמדות שהיו ממש חסרות אצלהם. אנחנו הבאנו את גאדיר שאין לי מושג מה הוא עושה באגף (איזה הבדל מול טוני) ואת בראון שהוא אולי אחלה אבל מי יודע כי יש לנו כבר שחקנים מספיק טובים בעמדה שלו. למעשה כמעט לא התחזקנו.
המגנים - אין מה לעשות. הם לא דסה ולא טואטחה, אבל זהו בערך חוץ מזה אין מגנים בכדורגל הישראלי. זה לא מצדיק את התגובות של הקהל כלפיהם.
העליות של טאהא וצדק: לא עוזר. בסוף הם לא יודעים לתת את הפס לגול אז מה יוצא מזה שהם מנהלים את ההתקפות? ובכלל אני מזמן מתגעגע לסוארס. עם כל הכבוד לטאהא - שגם עשה טעות קשה היום ועברו אותו כמו מים מצד שמאל ובנס לא יצא מזה גול.
שבוע הבא יש צ'אנס לשנות אבל כרגע מכבי נראים כמו הצ'יטה ואנחנו נראים כמו הגנו הפצוע של העדר. בד"כ בסרטי טבע זה נגמר לא טוב.
- The red one
חחחחחחח אז תעשה טובה אל תכנס לפייסבוק ב3 ימים הקרובים אם אתה חושב שהפורום הזה פסימיהפועלעולה כתב:הפורום הזה

כולם היו בפסימי, בראש עומד בוזגלו וסגנו הנכבד ברק בכר שאין לי מושג למה הוא נתן הוראה לבוזגלו לקחת את הפנדל הזה. היה רשום על זה החטאה ברגע שבוזגלו ניגש לבעוט. לא נותנים לשחקן שמסריח את הדשא כבר כמה משחקים טובים לבעוט פנדל כזה מכריע.
אין לי בעיה עם פסימיות. גם אני הייתי מבואס ופסימי אחרי המשחק. הבעיה שלי היא עם פוסטים כמו "לא השתנה כלום משנה שעברה" וחרא כזה. וכן מהפורום הזה אני מצפה לטיפה יותר רמה.אדום בלב בנשמהההה כתב: חחחחחחח אז תעשה טובה אל תכנס לפייסבוק ב3 ימים הקרובים אם אתה חושב שהפורום הזה פסימי![]()
כולם היו בפסימי, בראש עומד בוזגלו וסגנו הנכבד ברק בכר שאין לי מושג למה הוא נתן הוראה לבוזגלו לקחת את הפנדל הזה. היה רשום על זה החטאה ברגע שבוזגלו ניגש לבעוט. לא נותנים לשחקן שמסריח את הדשא כבר כמה משחקים טובים לבעוט פנדל כזה מכריע.
- ForeverRed
עכשיו הבנת מה זה לחץ או שאתה עדיין חושב שליגה ופלייאוף זה אותו דבר?אדום בלב בנשמהההה כתב: חחחחחחח אז תעשה טובה אל תכנס לפייסבוק ב3 ימים הקרובים אם אתה חושב שהפורום הזה פסימי![]()