הקהל
הקהל
גועל נפש! היחיד שהיה יותר לחוץ מהשחקנים. מחכה שכל החברה ה"זקנים" משער 6 האגדי יעזבו ויתחלפו בחברה צעירים שהולכים אחרי השחקנים בכל מצב, בכל מחיר, באש ובמים וללא קשר לתוצאות. הייתי היום מוקף בחבורה של אפסים!
Re: הקהל
היו ממש רגעים שקיוויתי שחלק מהאנשים שצעקו וקיללו מסביבי יקבלו שבץ קל שיעיף אותם מהמגרשים לזמן הקרוב. חלאות.
רק הדרומי! השאר- גועל נפש!yossi כתב:היחיד שתיפקד.
- The red one
אחי אין לי מושג מה הלך ביציעים אחרים אבל בדרומי לדעתי היה עידוד טוב מאוד ביחס למצב! לא שמעתי קללות ולא שמעתי בוזעים.
לא הבנתי למה עידן נכנס ככה בקהל אחרי המשחק. "זה לא יכול להימשך ככה". בשער 5 בחיים, אבל בחיים, לא היינו מצליחים להגיע לכזאת רמה של עידוד במצב כזה.
לא הבנתי למה עידן נכנס ככה בקהל אחרי המשחק. "זה לא יכול להימשך ככה". בשער 5 בחיים, אבל בחיים, לא היינו מצליחים להגיע לכזאת רמה של עידוד במצב כזה.
כי כרגיל, אזור הגוש היה מלא בילדים מז-דיינים שבאים לערב כיתה בטרנר, יושבים, מקללים את השחקנים, צועקים על החבר'ה עם הדגלים ובעיקר עושים הכל חוץ מלתרום לעידוד.נשבר הזי-ן מהם!!אדום בלב בנשמהההה כתב:אחי אין לי מושג מה הלך ביציעים אחרים אבל בדרומי לדעתי היה עידוד טוב מאוד ביחס למצב! לא שמעתי קללות ולא שמעתי בוזעים.
- The red one
מעניין הייתי דיי קרוב לגוש ולא שמתי לב להתחרשויות האלה, הדגלים התנופפו כמעט במשך 90 דקות - הכי הרבה שהיה באיזשהוא משחק, והייתה גם כמות של דגלים ולא רק 1.
כי אנשים באמצע הדרומי יושבים, וכל אחד שיושב עוד אחת יושב איתו וזה היה נראה לא טוב.אדום בלב בנשמהההה כתב:אחי אין לי מושג מה הלך ביציעים אחרים אבל בדרומי לדעתי היה עידוד טוב מאוד ביחס למצב! לא שמעתי קללות ולא שמעתי בוזעים.

- The red one
אנשים לפעמים נשענים על הכיסאות כשהמשחק מופסק. לגיטימי, לא כולם יכולים לעמוד 90 דקות, אבל מצידי שישבו על המשענות ויוציאו קול וזה מה שהרוב מסביבי לפחות עשו, כן שרו.
אפשר להיות יותר טובים, ונגד מכבי נצטרך להיות יותר טובים.אדום בלב בנשמהההה כתב:אנשים לפעמים נשענים על הכיסאות כשהמשחק מופסק. לגיטימי, לא כולם יכולים לעמוד 90 דקות, אבל מצידי שישבו על המשענות ויוציאו קול וזה מה שהרוב מסביבי לפחות עשו, כן שרו.

- The red one
אפשר להיות יותר טובים תמיד אבל זה ממש לא מזכיר תצוגות רעות שהיו העונה.
הדרומי תיפקד מצוין. בטח ביחס לסיטואציה.
מה הלך בשאר?
באמת שלא יודע.
שריקות הבוז אחרי כל פאול לגמרי במקום, השתפרנו מאוד בקטע הזה.
משדרים לחץ למגרש?
הם משדרים לחץ אלינו.
מה הלך בשאר?
באמת שלא יודע.
שריקות הבוז אחרי כל פאול לגמרי במקום, השתפרנו מאוד בקטע הזה.
משדרים לחץ למגרש?
הם משדרים לחץ אלינו.
גם אני לא ממש הבנתי את עידן, יכול להיות שזה כי ישבתי בגוש למטה והרגשתי עידוד מצויין, אבל אני בדרך כלל יושב שם ולא הרגשתי משהו שונה.
כנראה מסביב וביציעים האחרים היו עצבים, אבל גם השירים מיציע ליציע עבדו מצויין חוץ מבאר שבע מלחמה שלא שמענו הרבה זמן.
היו משחקים עם אווירה הרבה יותר גרועה, והיו גם עם אווירה יותר טובה.
אבל אני חייב להגיד שציפיתי שכשנכנס לפלייאוף הקהל ייכנס לאמוק בכל היציעים וייתן את הגרון 90 דקות, כי זה באמת שלב השיא של אחת העונות הכי חשובות שהמועדון הזה ראה ב40 השנים האחרונות.
בשבוע הבא נגד מכבי, רק רעל בעיניים וחדירות למטרה.
זה הזמן שלנו, בואו נעשה את זה ביחד.
באר שבע לא תרד.
כנראה מסביב וביציעים האחרים היו עצבים, אבל גם השירים מיציע ליציע עבדו מצויין חוץ מבאר שבע מלחמה שלא שמענו הרבה זמן.
היו משחקים עם אווירה הרבה יותר גרועה, והיו גם עם אווירה יותר טובה.
אבל אני חייב להגיד שציפיתי שכשנכנס לפלייאוף הקהל ייכנס לאמוק בכל היציעים וייתן את הגרון 90 דקות, כי זה באמת שלב השיא של אחת העונות הכי חשובות שהמועדון הזה ראה ב40 השנים האחרונות.
בשבוע הבא נגד מכבי, רק רעל בעיניים וחדירות למטרה.
זה הזמן שלנו, בואו נעשה את זה ביחד.
באר שבע לא תרד.
נערך לאחרונה על ידי Noam98 ב 13 מרץ 2016, 00:59, נערך פעם 1 בסך הכל.