ואולי דוקא עכשיו הם יריחו דם וילכו על כל הקופהForeverRed כתב:יש רק בעיה אחת.
כל עוד הפער עמד על 5 נקודות הלחץ היה על מכבי והיה אפשר לתפוס אותה עם המכנסיים למטה.
אני מאמין שצמצום הפער שינה גם את צורת המשחק הצפויה. הם לא יבואו לשחק על כל הקופה.
הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר.
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר.
הם יבואו לשחק מאוד זהיר.
אם היה 5 הפרש היינו אונסים אותם.
אם היה 5 הפרש היינו אונסים אותם.
אני חושב שהם יבואו לתת נוק אאוט, אם נצא מהמשחק הזה בלי הפסד ניהיה שוב על הסוס וזה משו שמכבי לא תרצה
לא חושב בכלל. תיקו לא רע להם.שיש כתב:אני חושב שהם יבואו לתת נוק אאוט, אם נצא מהמשחק הזה בלי הפסד ניהיה שוב על הסוס וזה משו שמכבי לא תרצה
בא נגיד שבוודאות לא יבואו לשחק על כל הקופה כמו ב5 הפרש.
מחזור אחרי הם מארחים את רעננה ואנחנו בטדי.
וואו אתם פתטיים כל כך. שעתיים אחרי המשחק נכנסתי לכאן ולא לפייסבוק כי לא היה לי כוח לזיבולי שכל הקבועים ואני מקבל כאן את אותה מנה של עלובי נפש. להזכירכם לא הפסדנו ממחזור 5. שבו כבר בשקט יא פחדנים עלובים ואם אתם רוצים לזרוע רעל תעשו את זה בפייסבוק בבקשה.
אם הייתי בכר הייתי משנה שיטה. ה-4-3-3 לא יכול לעבוד כל עוד מליקסון ונוואקמה לא משחקים. גדיר ושהר צריכים לשחק קרוב לשער, הכי קרוב שיש. מספיק כבר עם זה.
אותו הרכב ומערך שברצלונה פתחו בקלאסיקו, המערך שכתש לריאל את הצורה.
גורש
ביטון צדק טאהא אופיר
אוגו
בראון הובאן
ראדי
גדיר/שהר ברדה
רביעיית קישור שרצה כמו חטיבת גולני, הגנה יציבה עם מגנים שעושים התקפה וחלוצים שיודעים לנצל שטחים פנויים.
אם הייתי בכר הייתי משנה שיטה. ה-4-3-3 לא יכול לעבוד כל עוד מליקסון ונוואקמה לא משחקים. גדיר ושהר צריכים לשחק קרוב לשער, הכי קרוב שיש. מספיק כבר עם זה.
אותו הרכב ומערך שברצלונה פתחו בקלאסיקו, המערך שכתש לריאל את הצורה.
גורש
ביטון צדק טאהא אופיר
אוגו
בראון הובאן
ראדי
גדיר/שהר ברדה
רביעיית קישור שרצה כמו חטיבת גולני, הגנה יציבה עם מגנים שעושים התקפה וחלוצים שיודעים לנצל שטחים פנויים.
- The red one
לא רוצה לראות את בוזגלו פותח בהרכב, אבל אם לא יהיה מליקסון ולא וואקמה לא תהיה לנו ברירה...
אין לי מה להוסיף מעבר לציטוט הזה.
- קבצים מצורפים
-
- FB_IMG_1444386406057.jpg (46.42 KiB) נצפה 3941 פעמים
צריך לשים הכל בצד ולהתרכז כרגע במשימה המרכזית וזה ניצחון ביום ראשון,אין אופצייה לשום תוצאה אחרת.
זה הרגע שבו כולם מבלי יוצא מן הכלל שמים יהבם על המטרה.
האליפות הזאת תוכרע ואמרתי את זה מהיום הראשון רק ואך ורק על המפגשים בין השתיים.
החל מהשוער ועד החלוץ כולם צריכים לנשום אוויר עמוק,לישון,לחלום,לאכול ולשתות מכבי,לא לזכור בכלל את,שתי התוצאות האחרונות,אין אחרי המשחק הזה דרך חזרה,זה מגיע לכם,עבדתם קשה כל העונה,אתם פאקן המוליכה,אז לכו וקחו את זה בכוח!!!
הקהל הקהל הקהל הוא הפקטור המרכזי במפגש הזה,החל מהכנסת הטירוף בשחקנים במהלך השבוע,המשך בתצוגת התפוארה בפתיחה וכלה בעידוד המאסיבי למשך 90 דקות,שגם אילו שנהרגים מהלחץ כמוני ולא מסוגלים לעשות כלום,יבואו לתת את הגרון 90 דקות,אין דרך אחרת.
משחק של לחיות או למות,בפעם הראשונה מזה 40 שנה האליפות בהישג יד ואנחנו לא ניתן לה לחמוק,גם אם מדובר בחבורת החזירים הצהובים שגורמת לנו לחרבן במכנסיים רק מלשמוע את השם.
זה הרגע שבו כולם מבלי יוצא מן הכלל שמים יהבם על המטרה.
האליפות הזאת תוכרע ואמרתי את זה מהיום הראשון רק ואך ורק על המפגשים בין השתיים.
החל מהשוער ועד החלוץ כולם צריכים לנשום אוויר עמוק,לישון,לחלום,לאכול ולשתות מכבי,לא לזכור בכלל את,שתי התוצאות האחרונות,אין אחרי המשחק הזה דרך חזרה,זה מגיע לכם,עבדתם קשה כל העונה,אתם פאקן המוליכה,אז לכו וקחו את זה בכוח!!!
הקהל הקהל הקהל הוא הפקטור המרכזי במפגש הזה,החל מהכנסת הטירוף בשחקנים במהלך השבוע,המשך בתצוגת התפוארה בפתיחה וכלה בעידוד המאסיבי למשך 90 דקות,שגם אילו שנהרגים מהלחץ כמוני ולא מסוגלים לעשות כלום,יבואו לתת את הגרון 90 דקות,אין דרך אחרת.
משחק של לחיות או למות,בפעם הראשונה מזה 40 שנה האליפות בהישג יד ואנחנו לא ניתן לה לחמוק,גם אם מדובר בחבורת החזירים הצהובים שגורמת לנו לחרבן במכנסיים רק מלשמוע את השם.
אם נשנה שיטה כמו שהציעו פה אז בוזגלו יהיה בחוץ, עם מליקסון כשיר אז הוא מתחת לחלוצים אם לא אז או ראדי או ברדהאדום בלב בנשמהההה כתב:לא רוצה לראות את בוזגלו פותח בהרכב, אבל אם לא יהיה מליקסון ולא וואקמה לא תהיה לנו ברירה...
- The red one
לשנות שיטה זה כבר גדול עליי..לא יודע אם זה כדאי או לא..
- ForeverRed
צאו מהסרט, מליקסון לא יהיה כשיר, בטח לא לפתוח.
אי אפשר להחזיר שחקן מפציעה כל כך ארוכה ישר להרכב במשחק כל כך אינטנסיבי.
אי אפשר להחזיר שחקן מפציעה כל כך ארוכה ישר להרכב במשחק כל כך אינטנסיבי.
אם לא נשנה משו אז ניהיה שוב צפויים, כשוואקמה בחוץ אז או שהר או גאדיר ילכו לאיבוד באגףאדום בלב בנשמהההה כתב:לשנות שיטה זה כבר גדול עליי..לא יודע אם זה כדאי או לא..
לא צריך לסכן את מאור בכח, במיוחד שאחרי המשחק יש שבועיים עד טדי.
- dardasmiley
צפו לשבוע עם לוחמה פסיכולוגית שלא תבייש את נסראללה. מהזמן הקצר של פטר בןס הבנתי דבר אחד, הבן אדם נוקט בטקטיקות הכי שפלות להוציא אותנו מאיזון ובשבועיים האחרונים הוא רואה לזה תוצאות.
אנחנו הולכים לקרוא כמה בש לחוצה, כמה אנחנו נראים רע ולא עושים את העבודה, איך זה שכל הלחץ עלינו וכמה שקבוצה שמפסידה 4 נקודות בשבועיים בבית לא ראויה לתואר.
מצפה שהמערכת שלנו תדע לתת מענה. בינתיים אנחנו מפסידים להם בל"פ בענק.
אנחנו הולכים לקרוא כמה בש לחוצה, כמה אנחנו נראים רע ולא עושים את העבודה, איך זה שכל הלחץ עלינו וכמה שקבוצה שמפסידה 4 נקודות בשבועיים בבית לא ראויה לתואר.
מצפה שהמערכת שלנו תדע לתת מענה. בינתיים אנחנו מפסידים להם בל"פ בענק.
מודה, אני פסימי ובאמת שאני לא מקנא בבכר.
אבל מטורף ככל שזה יישמע המשחק הזה בא לנו בטיימינג טוב.
נכון, ברור שעדיף משחק הרצה למליקסון ושטוני יהיה כשיר, אבל במומנטום של שני הקבוצות רק ניצחון מולם יכול לסובב שוב את הגלגל.
כל תוצאה שהיא לא ניצחון היא game over מוחלט לעונה הזו.
פשוט להתאבד על זה. עם כל המשמעויות.
או שהופכים את זה, או שאפשר לקרוא קדיש על העונה הזו.
צאו מהסרט שאפשר יהיה עוד לתקן, מכבי לא תפיל את זה.
ואנחנו לא רוצים להגיע לבלומפילד בלי מרווח של משחק.
אבל מטורף ככל שזה יישמע המשחק הזה בא לנו בטיימינג טוב.
נכון, ברור שעדיף משחק הרצה למליקסון ושטוני יהיה כשיר, אבל במומנטום של שני הקבוצות רק ניצחון מולם יכול לסובב שוב את הגלגל.
כל תוצאה שהיא לא ניצחון היא game over מוחלט לעונה הזו.
פשוט להתאבד על זה. עם כל המשמעויות.
או שהופכים את זה, או שאפשר לקרוא קדיש על העונה הזו.
צאו מהסרט שאפשר יהיה עוד לתקן, מכבי לא תפיל את זה.
ואנחנו לא רוצים להגיע לבלומפילד בלי מרווח של משחק.