עכשיו זה הזמן להחזיר את סוארס להרכב
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עכשיו זה הזמן להחזיר את סוארס להרכב
אין ספק שטאהה עשה התקדמות השנה, עם זאת, הוא לוקה מאוד בהנעת הכדור ובהתמודדות עם לחץ וזה בעייתי מאוד לקבוצה כמו שלנו.
למעט יציאה כזאת או אחרת עם הכדור קדימה, הוא לרוב מעיף את הכדור בלי כתובת, מוסר אחורה ולרוחב או מחכה עם הכדור יותר מידי ותוקע את המשחק.
זאת פריבילגיה גדולה מאוד לקבוצה כמו שלנו לשחק עם בלם שפוגע בהנעת הכדור ובשטף המשחק.
בנוסף, על כל מהלך או שני מהלכים עוצמתיים שלו במשחק, יש לטאהה טעות או שתי טעויות במשחק ששוות גול כשהוא לא מעריך נכון את השחקן מולו ונותן לו לחלוף על פניו.
אני חושב שבמאני טיים אני אהיה רגוע יותר עם סוארס, שהוא מנוסה יותר ולדעתי מתאים הרבה יותר לסגנון המשחק שלנו.
עכשיו זה הזמן להחזיר את סוארס להרכב.
למעט יציאה כזאת או אחרת עם הכדור קדימה, הוא לרוב מעיף את הכדור בלי כתובת, מוסר אחורה ולרוחב או מחכה עם הכדור יותר מידי ותוקע את המשחק.
זאת פריבילגיה גדולה מאוד לקבוצה כמו שלנו לשחק עם בלם שפוגע בהנעת הכדור ובשטף המשחק.
בנוסף, על כל מהלך או שני מהלכים עוצמתיים שלו במשחק, יש לטאהה טעות או שתי טעויות במשחק ששוות גול כשהוא לא מעריך נכון את השחקן מולו ונותן לו לחלוף על פניו.
אני חושב שבמאני טיים אני אהיה רגוע יותר עם סוארס, שהוא מנוסה יותר ולדעתי מתאים הרבה יותר לסגנון המשחק שלנו.
Re: עכשיו זה הזמן להחזיר את סוארס להרכב
תשמע שאתה ננעל על שחקן...
האחרון שאני מוציא מההרכב כרגע. אפילו צדק נראה יותר לחוץ ממנו אתמול.
האחרון שאני מוציא מההרכב כרגע. אפילו צדק נראה יותר לחוץ ממנו אתמול.
אני לא מחזיר אותו אבל כנראה לא יהיה בררה לא בטוח שטאה יהיה כשיר
טאהא היה טוב אתמול.
לא מחזיר את סוארס (אולי לשלוש בלמים)
לא מחזיר את סוארס (אולי לשלוש בלמים)
- The red one
לא חושב שטאהה הוא הבעיה שלנו. להחזיר את סוארז למשחק כזה אחרי הפציעה יהיה ריסקי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על מה אתם מדברים?
אחריי שני המשחקים האחרונים אני מוציא את צדק ולא את טאהא.
טאהא אתמול היה ביןנהבודדים שנתן משחק טוב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
איך אתה תמיד נסחףףףףףףדר אדום בנשמה כתב:על מה אתם מדברים?
בעיה בהובלת כדור? וסוארס אמור לפתור את זה? הבלם המוביל כדור הגרוע בליגה?!
נו באמת...
נו באמת...
+1RedHell כתב:בעיה בהובלת כדור? וסוארס אמור לפתור את זה? הבלם המוביל כדור הגרוע בליגה?!
נו באמת...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סוארס בעבר היה קשר אחורי, הנעת הכדור שלו שקטה הרבה יותר וטובה הרבה יותר, עם הרבה יותר ניסיון.RedHell כתב:בעיה בהובלת כדור? וסוארס אמור לפתור את זה? הבלם המוביל כדור הגרוע בליגה?!
נו באמת...
כמו עם מתן אוחיון ובן תורג'מן בזמנו, מספיק שהמחליף אצלנו מספק הופעה ראויה בשביל לשכוח את האיכויות של השחקן אותו הוא מחליף, וסוארס בשנים האחרונות היה הבלם הטוב בליגה וגם השנה שיתוף הפעולה שלו עם צדק היה נפלא.
לטעמי סוארס נכון לנו הרבה יותר לאור אופי המשחק שלנו ולאור השלב שבו אנחנו נמצאים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אוי ואבוי..
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
הזמן להריץ את סוארז היה אתמול.Sir Alex Ferguson כתב:אין ספק שטאהה עשה התקדמות השנה, עם זאת, הוא לוקה מאוד בהנעת הכדור ובהתמודדות עם לחץ וזה בעייתי מאוד לקבוצה כמו שלנו.
תפתח איתו בשבוע הבא כשלא שיחק חודשיים אחרי פציעה ותקבל מתכון לאסון.
פותח עם אוחיון לפניו.
טאהא וצדק בעונה מצוינת, למרות ששניהם פחות טובים בשני המשחקים האחרונים, אבל מבחינתי סוארס הוא הבלם המוביל שלנו.
היה לו משחק אחד חלש העונה בסמי בדקות שהספיק לשחק עד הפציעה, אבל עד אז הוא היה כמעט מושלם.
אני רוצה לראות את סוארס בהרכב גם כן, בגלל זה רציתי שהוא ישחק כבר אתמול כדי שלא יזרקו אותו ישר למשחק מול מכבי.
החלטה קשה בשביל בכר, לא יודע מה הייתי עושה.
היה לו משחק אחד חלש העונה בסמי בדקות שהספיק לשחק עד הפציעה, אבל עד אז הוא היה כמעט מושלם.
אני רוצה לראות את סוארס בהרכב גם כן, בגלל זה רציתי שהוא ישחק כבר אתמול כדי שלא יזרקו אותו ישר למשחק מול מכבי.
החלטה קשה בשביל בכר, לא יודע מה הייתי עושה.
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
לא יודע איך וילי בחוץ, עם כל הכבוד לטאהא. הבלם הכי טוב שלנו, נסיון, איום על השער במצבים נייחים. בשר מבשרו של המועדון כבר שנים. סומך עליו בעינים עצומות.