טרנר
טרנר
אוהדי מכבי תועדו משתינים על השערים זורקים ביצים וכו
המשטרה מנסה לתפוס את האוהדים.
הם מפחדים
המשטרה מנסה לתפוס את האוהדים.
הם מפחדים
Re: טרנר
חחחחחחחחחחחח העיקר שאנחנו ברברים לא מפותחים
הם זוהו כאוהדי מכבי לפי הצעיפים
זה כמובן מכוער ונקווה שהם יתפסו.
אני חייב להגיד שלצערי המשחק ביום ראשון נמצא בסיכון למעשים יוצאי דופן שקשורים לאלימות. הרימון האדום בשער 11 נחשב כהכרזת מלחמה. לא פחות במונחי אולטראס. על דברים כאלו במזרח אירופה קורים דברים איומים.
אני מקווה שה"נקמה" תהיה פעולת תגמול דומה ולא יותר מזה.
אני חייב להגיד שלצערי המשחק ביום ראשון נמצא בסיכון למעשים יוצאי דופן שקשורים לאלימות. הרימון האדום בשער 11 נחשב כהכרזת מלחמה. לא פחות במונחי אולטראס. על דברים כאלו במזרח אירופה קורים דברים איומים.
אני מקווה שה"נקמה" תהיה פעולת תגמול דומה ולא יותר מזה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
..
הפעם החולרות הצהובות עברו את הגבול.
1) דבר ראשון - הם מצולמים, נא לתבוע אותם - העיריה על השחתת רכוש ציבורי...
2)... סיפור שכך היה...:
הימים - ימי מלחמת העולם השניה- המקום - אונית מלחמה אמריקאית אי שם באוקיינוס השקט.
טבח יפני שבוי, נתון להתעללויות והקנטות נון סטופ מצד המלחים האמריקאים. שלא מפסיקים להתעלל בו ולרדת לו לחיים.
והוא.... שותק....
עד שהם מתייאשים ואחד מהם פונה אליו ושואל : ״ תגיד לי ״ ג׳אפ...( ג׳אפ- כינוי גנאי ליפני)... תגיד לי- איך אתה מחזיק מעמד?
אנחנו לא מפסיקים להציק לך ואתה כמו קרח ...איך!?
עונה הטבח היפני: אם אגלה לכם... אתם מבטיחים לא להציק לי יותר? לעולם?...
כן !!! כן!!! עונים המלחים...
אני...עונה הטבח היפני- כל בוקר- השתנתי לכם בתוך הקפה.....
ולמוסר ההשכל... רוצים להשתין?.... מקווה שהמוכרים בשער 9- ישתינו לכם בתוך הקוקה קולה.....
2)... סיפור שכך היה...:
הימים - ימי מלחמת העולם השניה- המקום - אונית מלחמה אמריקאית אי שם באוקיינוס השקט.
טבח יפני שבוי, נתון להתעללויות והקנטות נון סטופ מצד המלחים האמריקאים. שלא מפסיקים להתעלל בו ולרדת לו לחיים.
והוא.... שותק....
עד שהם מתייאשים ואחד מהם פונה אליו ושואל : ״ תגיד לי ״ ג׳אפ...( ג׳אפ- כינוי גנאי ליפני)... תגיד לי- איך אתה מחזיק מעמד?
ולמוסר ההשכל... רוצים להשתין?.... מקווה שהמוכרים בשער 9- ישתינו לכם בתוך הקוקה קולה.....
והכי חשוב - שלא יחדירו מסתנן לדרומי שישחרר שם רימון עשן צהוב.....
די כבר להיות מושפע ממשחקים של ילדים מושפעים אז יהיה רימון צהוב אפשר לחשובגיל שגיב כתב:והכי חשוב - שלא יחדירו מסתנן לדרומי שישחרר שם רימון עשן צהוב.....
ובסוף יפן קיבלה 2 פצצות אטום על הראש שלהbarakoren כתב:..
2)... סיפור שכך היה...:
והוא.... שותק....
- The red one
חחחחחחחחחחחח "אז יהיה רמון צהוב אפשר לחשוב". אנשים שלא בתוך סצינת האולטרס או לא מבינים בה חצי-דבר, כמוך, יגידו את זה.a-t כתב: די כבר להיות מושפע ממשחקים של ילדים מושפעים אז יהיה רימון צהוב אפשר לחשוב
אנשים שכן מכירים קצת מה הולך יודעים להגיד כמו גדי שיש סיכון סופר דופר גבוה במשחק הזה, ואם באמת אדם ינסה להדליק רימון צהוב בדרומי הוא גוזר על עצמו דין מוות.
אני מקווה מאוד שההנהלה מודעת לסיכון ותציב אקסטרה שומרים ותדרוש אקסטרה שוטרים סמויים, כי אם יתפסו אוהד מכבי עם רימון צהוב בדרומי, יכול להיות בלאגן שיעלה לנו המון מבחינת קהל, שלא נדבר על מה שיקרה לאוהד עצמו.
האמת שהמזרחי והמערבי יותר בעייתיים מהדרומי חחחח איפה שהוא לא ידליק אם ידליק בכלל יצטרכו זיהוי באבו כביר ,זה שי !Tal_Hbs כתב:אני מקווה מאוד שההנהלה מודעת לסיכון ותציב אקסטרה שומרים ותדרוש אקסטרה שוטרים סמויים, כי אם יתפסו אוהד מכבי עם רימון צהוב בדרומי, יכול להיות בלאגן שיעלה לנו המון מבחינת קהל, שלא נדבר על מה שיקרה לאוהד עצמו.

- The red one
הדרומי הרבה הרבה הרבה יותר גרוע מהמזרחי ומהמערבי. זה יהיה דיי פאדיחה בשביל הארגון של מכבי להדליק ביציע שהוא לא יציע האולטרס אחרי מה שהיה במשחק בבלומפילד. אם הם ינסו הם יהפכו לבדיחה, גם משם יהיה לבן אדם קשה לצאת ללא פגע אבל אין בכלל מה להשוות למה שילך בדרומי.זה שי ! כתב: האמת שהמזרחי והמערבי יותר בעייתיים מהדרומי חחחח איפה שהוא לא ידליק אם ידליק בכלל יצטרכו זיהוי באבו כביר ,זה שי !