מר גיל שגיב, אם איבדנו גולש איכותי כמו טוטי רק בשביל שתבוא פעם בשבועיים עם עוד הצעת ייעול מטופשת שרק אתה לא מבין כמה היא הזויה אז תחסוך מאיתנו מראש.
באמת שמנסה להתאפק, אבל נמאס מהגנון הזה כבר.
מה הזוי בזה אה ????
למה לפסול דבר לגיטימי רק בגלל שזה לא מתחבר לדיעה שלך ?
יש כאן לפחות שניים שחושבים שזה לגיטימי אז גם הם הזויים ???
ושוב, לשרוק בוז ליריבה זה אקט לגיטימי וקורה כמעט בכל משחק ! אני רציתי שזה יהיה מתוכנן ועד כמה שיותר לאורך זמן כדי ליצור אפקט לחץ....להשוות את זה לעמידה על הראש זה טמטום מוחלט !
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 16 מרץ 2016, 15:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
מר גיל שגיב, אם איבדנו גולש איכותי כמו טוטי רק בשביל שתבוא פעם בשבועיים עם עוד הצעת ייעול מטופשת שרק אתה לא מבין כמה היא הזויה אז תחסוך מאיתנו מראש.
אני בעד שמרגע שריקת הפתיחה כל יושבי היציע הדרומי יעמדו על הראש ויצעקו מלח מים מלח מים.
זה בטוח יבלבל את מכבי.
באמת שמנסה להתאפק, אבל נמאס מהגנון הזה כבר.
ממך הייתי מצפה לגלות מעט יותר כושר אבחנה והבחנה. רוצה לומר שהשתלשלות העניינים פה די מדברת בעד עצמה, ככה שהסימטריה המלאכותית שיצרת ביננו זה שערורייה מנטלית.
ממך הייתי מצפה לגלות מעט יותר כושר אבחנה והבחנה. רוצה לומר שהשתלשלות העניינים פה די מדברת בעד עצמה, ככה שהסימטריה המלאכותית שיצרת ביננו זה שערורייה מנטלית.
אורי אדום בנשמה כתב:יניב,
שאמרת פתאטי - התכוונת לעוצמות של משהו באיזור בני סלע מטיף לסובלנות וכבוד כלפיי נשים?
בוא נעצור אחי.
זה לא מוסיף כבוד לאף אחד, מה גם שאני לא מתיימר להיכנס כאן ביניכם בריבים האלה או לקחת צד כלשהו.
צרם לי קצת לראות את התגובה שלו בהתחלה כי אולי רק לאחרונה התחלתי להגיב בפורום אבל אני עוקב מרחוק עוד מימי פורום HBS.
עוד משהו, גם לי חסרות פה ההודעות של Totti.
בואו נחזור לדבר כדורגל
yanivnew91 כתב:
בוא נעצור אחי.
זה לא מוסיף כבוד לאף אחד, מה גם שאני לא מתיימר להיכנס כאן ביניכם בריבים האלה או לקחת צד כלשהו.
צרם לי קצת לראות את התגובה שלו בהתחלה כי אולי רק לאחרונה התחלתי להגיב בפורום אבל אני עוקב מרחוק עוד מימי פורום HBS.
עוד משהו, גם לי חסרות פה ההודעות של Totti.
בואו נחזור לדבר כדורגל