מאור מליקסון
- ForeverRed
Re: מאור מליקסון
אמרתי כבר שלא צריך לבנות עליו.
גם אם ישחק קשה לצפות ממנו לתת תפוקה משמעותית לאור מצבו.
מבחינתי שיחזור בריא אחרי פגרת הנבחרת.
כמובן שיש לקחת בחשבון שלא מספרים לנו את האמת.
גם אם ישחק קשה לצפות ממנו לתת תפוקה משמעותית לאור מצבו.
מבחינתי שיחזור בריא אחרי פגרת הנבחרת.
כמובן שיש לקחת בחשבון שלא מספרים לנו את האמת.
מת לאיזה 10 דקות של קסם, רק הוא יכול לעשות את ההבדל בין אליפות למפח נפש
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
+1שיש כתב:מת לאיזה 10 דקות של קסם, רק הוא יכול לעשות את ההבדל בין אליפות למפח נפש
חודשיים בלב היה לי חור.
חייב למצוא שחקן ראוי שיחליף אותו שנה הבאה, מת עליו, אוהב אותו באמת אבל פשוט אי אפשר לסמוך עליו.
ראיתי מרגרינות יותר עמידות ממנו.Sir Alex Ferguson כתב:https://www.one.co.il/Article/15-16/1,1,0,0/267392.html
והכי עצוב זה שהוא פוצע את עצמו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- ForeverRed
תגידו מה שאתם רוצים, מבחינתי הפציעה של מליקסון היא מחדל עצום של הצוות המקצועי.
שחקן שקורע רצועה בברך לא יכול לחזור כל כך מוקדם לאימונים ולמשחקים.
טבעי שהוא ירצה לתת ולהקריב מעצמו גם כשהוא לא במאה אחוז כשירות ובדיוק בשביל זה יש רופא, מאמן כושר ומאמן.
אסור היה להם לתת לו לחזור כל כך מוקדם.
טבעי שהוא ירצה לתת ולהקריב מעצמו גם כשהוא לא במאה אחוז כשירות ובדיוק בשביל זה יש רופא, מאמן כושר ומאמן.
פוראבר אתה צודק חבל על הזמן
*פוראבק רדazb852 כתב:פוראבר אתה צודק חבל על הזמן
אני מבקש.
הייתי קונה את הטענה הזאת אם זה היה הפעם הראשונה שזה קורה לו, או לכל שחקן אחר בקבוצה.ForeverRed כתב:תגידו מה שאתם רוצים, מבחינתי הפציעה של מליקסון היא מחדל עצום של הצוות המקצועי.
די כבר עם הדמות של "מציל המולדת" הזה.
אתה לא מרגיש ב100%, שב ביציע, שתרגיש 100% תחזור.
אי אפשר כל פעם שחקן רבע עונה יושב בחוץ.
ואני לא מדבר ספציפית על מליקסון.
- ForeverRed
זה בדיוק מה שאני אומר.doctorslayer כתב:
הייתי קונה את הטענה הזאת אם זה היה הפעם הראשונה שזה קורה לו, או לכל שחקן אחר בקבוצה.
די כבר עם הדמות של "מציל המולדת" הזה.
אתה לא מרגיש ב100%, שב ביציע, שתרגיש 100% תחזור.
אי אפשר כל פעם שחקן רבע עונה יושב בחוץ.
ואני לא מדבר ספציפית על מליקסון.
יש סגל מספיק רחב, יכלו לתת לו עוד שבוע-שבועיים לנוח ולהרוויח אותו להמשך בלי לקחת סיכונים מיותרים.
זה רק מקרה אחד מבין רבים אחרים.
על הקונספט אני מסכים.ForeverRed כתב: זה בדיוק מה שאני אומר.
יש סגל מספיק רחב, יכלו לתת לו עוד שבוע-שבועיים לנוח ולהרוויח אותו להמשך בלי לקחת סיכונים מיותרים.
זה רק מקרה אחד מבין רבים אחרים.
על זה שמליקסון הוא מרגרינה, אני עדיין עומד.
תעקוב אחרי הקריירה שלו, שים לב כמה פציעות ולכמה זמן נעדר.
מתוך הפציעות הללו כמה נגרמו משחקן יריב וכמה הוא עשה לעצמו, אתה תהיה מופתע.
לא יודע כבר אם זו תחושה או רק תקווה אבל מי שזוכר לפני שנתיים שסוארס נפצע בארובת העין לפני משחק מול מכבי בוסרמיל הוא לא היה אמור להיות אפילו בסגל וכשנכנסתי לוסרמיל גיליתי שהוא פותח בהרכב נקווה שיקרה אותו דבר עם מליקסון ביום ראשון כמובן במידה והוא 100%כשיר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מת על הזכרון הקצר של האוהדים שלנו. זוכר כאלה שגם שלחו את אליניב לפרוש בתחילת העונה.RedHell כתב:חייב למצוא שחקן ראוי שיחליף אותו שנה הבאה, מת עליו, אוהב אותו באמת אבל פשוט אי אפשר לסמוך עליו.
מליקסון השנה הוא האקסטרה שלנו, ההבדל בין אליפות לסגנות, וזה מתבטא באחוזי ההצלחה איתו ובלעדיו.
בונים סגל רחב בדיוק בשביל המטרה הזאת, שיהיה תחליף ראוי לשחקנים המשמעותים כשהם נפצעים, לא משנה אם קוראים לשחקן בן שהר, מאור בוזגלו, מאור מליקסון ועכשיו טוני נואקמה.
בכדורגל המודרני פציעות הם חלק מהמשחק וצריך לקבל את זה ולא לחפש להעיף שחקן כמו מליקסון בגלל פציעה כזאת או אחרת.
כבר אמרתי שלדעתי אצילי צריך להיות היורש של מליקסון, אבל הייתי מבצע את חילופי הדורות כשמליקסון עושה חפיפה לאצילי ולא במקום מאור שעוד שווה לפחות שנתיים של כדורגל איכותי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
נראה לי שהכוונה הייתה שחקן ראוי שיחליף אותו בתקופות שהוא פצוע ולא כשיר לשחק (ויוכל לתת לו גם תחרות בריאה על מקום בהרכב), לא נראה לי שמישהו רוצה לזרוק את מאור מהקבוצהSir Alex Ferguson כתב: מת על הזכרון הקצר של האוהדים שלנו. זוכר כאלה שגם שלחו את אליניב לפרוש בתחילת העונה.
מליקסון השנה הוא האקסטרה שלנו, ההבדל בין אליפות לסגנות, וזה מתבטא באחוזי ההצלחה איתו ובלעדיו.
בונים סגל רחב בדיוק בשביל המטרה הזאת, שיהיה תחליף ראוי לשחקנים המשמעותים כשהם נפצעים, לא משנה אם קוראים לשחקן בן שהר, מאור בוזגלו, מאור מליקסון ועכשיו טוני נואקמה.
בכדורגל המודרני פציעות הם חלק מהמשחק וצריך לקבל את זה ולא לחפש להעיף שחקן כמו מליקסון בגלל פציעה כזאת או אחרת.
כבר אמרתי שלדעתי אצילי צריך להיות היורש של מליקסון, אבל הייתי מבצע את חילופי הדורות כשמליקסון עושה חפיפה לאצילי ולא במקום מאור שעוד שווה לפחות שנתיים של כדורגל איכותי.
לפחות אני מקווה שזאת הייתה הכוונה