מה זאת אומרת הנוכחות פחות קריטית, מבחינתי הוא גורם מאוד משמעותי בכך שאנחנו מגיעים למשחק העונה מהמקום הראשון אז כל רגע שלו במגרש קריטיאדום זקן כתב:למען הסר ספק,מאור מליקסון השחקן המוכשר ביותר בארץ,ביי פאר!
ואחרי שאמרנו את זה לנעלבים בשמו,נוסיף גם שכשצריך אותו הוא לא שם וזו השורה התחתונה.
בלעדיו הקבוצה נראית אובדת עצות,רק בגלל זה התסכול גדול,עכשיו במאני טיים אנחנו צריכים אותו והוא לא שם,אז מה שווה כל העניין?
הלוואי שיופיע ויפתח בשבת הוא יכול להיות שובר שיוויון במשחק הזה.
אבל כרגע,זה משול לשחקן קלפים שפותח עם 4 אסים וכולם אומרים פאס פתיחה.
דהיינו הוא היה שם שהנוכחות שלו הייתה פחות קריטית.
מאור מליקסון
Re: מאור מליקסון
זאת אולי הפעם האלף שאני אומר את זה, אבל בוואלנסיין הוא היה מדורג שלישי בליגה במסירות מפתח פר משחק. 2 מקומות מתחת לוואלבואנה, מקום 1 מעל חאמס. אני מאמין שאם הוא היה שם בקבוצה עם יותר איכות בהתקפה הוא היה נחשב לאחד השחקנים המובילים בצרפת מחוץ לפאריז.OMERREMO33 כתב:עוד נתון שלא ממש סופרים "הבישול לבישול"- מה שהיום קוראים " מסירת מפתח", ובזה, באמת אני חושב שאין שני לו.
תודהSir Alex Ferguson כתב: לא מתייפייף אלא פשוט מסתמך על מספרים ועובדות ולא על תחושות בטן.
מאור מליקסון העונה בהפועל באר שבע:
2 משחקים במסגרת האירופאית,
6 משחקים בגביע הטוטו,
2 משחקים בגביע המדינה,
21 משחקי ליגה,
סך הכל 31 משחקים.
ממש לא פצוע כרוני העונה, ממש לא נעדר לעיתים קרובות.
מאור מליקסון עומד כבר עכשיו על כמות משחקים שברוב קבוצות הליגה שחקן יכול להגיע אליהם רק אם הוא שחקן הרכב קבוע לאורך כל העונה.
לבוזגלו יש פחות משחקים, לבן סהר יש פחות משחקים, ואני מזכיר לכולם שנואקמה פתח את העונה פצוע ורק בחודש עשירי מול מכבי פתח תקווה הוא פרץ קדימה, כשעם הפציעה הנוכחית שלו, לא בטוח שהוא ומליקסון לא יסיימו את העונה עם אותה כמות דקות.
פשוט אצל מליקסון, בגלל החשיבות שלו לקבוצה, בגלל סגנון המשחק שלו, בגלל שהרבה פעמים היו פרסומים שהוא בספק למשחק גם במשחקים שהוא פתח בהרכב וסיים 90 דקות, זה מרגיש שהוא נפצע לעיתים קרובות למרות שמבחינת העובדות והמספרים, הוא כבר עומד על מעל ל - 30 הופעות העונה, כשיש לנו עוד 10 משחקים, ואולי אפילו 11 עד לסיום העונה, מה שיכול לגרום לו לסיים את העונה עם 40 הופעות ואפילו יותר, מספר מכובד וראוי לכל שחקן שהוא לא שוער, מספר של שחקן שבהחלט אפשר להסתמך עליו.
בקיצור ולעיניין מליקסון = אליפות, לא תשכנעו אותי אחרת
וואלה?שיש כתב:בקיצור ולעיניין מליקסון = אליפות, לא תשכנעו אותי אחרת
נראה לימשזה מה שכולם אומרים כאן.
מאוד מזכיר לי את ברק יצחקי,מפוצץ בכישרון ונוטה להיפצע לעיתים קרובות מדי.
אתה נהנה לאכול את הראש על ריק עם נאומים בובמסטים וחוצבי להבות הא?Sir Alex Ferguson כתב: מת על הזכרון הקצר של האוהדים שלנו. זוכר כאלה שגם שלחו את אליניב לפרוש בתחילת העונה.
מליקסון השנה הוא האקסטרה שלנו, ההבדל בין אליפות לסגנות, וזה מתבטא באחוזי ההצלחה איתו ובלעדיו.
בונים סגל רחב בדיוק בשביל המטרה הזאת, שיהיה תחליף ראוי לשחקנים המשמעותים כשהם נפצעים, לא משנה אם קוראים לשחקן בן שהר, מאור בוזגלו, מאור מליקסון ועכשיו טוני נואקמה.
בכדורגל המודרני פציעות הם חלק מהמשחק וצריך לקבל את זה ולא לחפש להעיף שחקן כמו מליקסון בגלל פציעה כזאת או אחרת.
כבר אמרתי שלדעתי אצילי צריך להיות היורש של מליקסון, אבל הייתי מבצע את חילופי הדורות כשמליקסון עושה חפיפה לאצילי ולא במקום מאור שעוד שווה לפחות שנתיים של כדורגל איכותי.
איפה הצלחת להבין שאני רוצה או טוען שצריך להעיף אותו?
כמו שns7 אמר הכוונה שיהיה שחקן נוסף על המקום של מליקסון אחד ברמה לא פחות טובה משלו כי מה לעשות שכל עונה הוא חצי ממנה פצוע?
בין השחקנים היחידים שאין לו באמת תחליף.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הדבר היחידי שאני נהנה ממנו זה להציג בפני אוהדים שהולכים עם תחושות הבטן והרבה פעמים דעות קיצוניות את העובדות בשטח מגובים במספרים.
שחקן שמגיע למעל 30 משחקים בעונה, אולי אפילו 40 (יתכן שבסוף העונה יהיו לו יותר דקות מכל שאר הקיצונים שלנו) הוא לא שחקן פציע כמו שעושים ממנו והוא בהחלט שחקן שניתן לסמוך עליו.
עם העומס שיש על הקבוצה, אין חיה כזאת, למעט עמדת השוער (למרות שגם גורש נפצע בזמנו במשחק הגביע והיה צריך לצאת בחילוף) של שחקן שמשחק את כל המשחקים בכל המסגרות ולא נפצע.
בדיוק בגלל זה בונים סגל ארוך ואיכותי, בדיוק בגלל זה היינו מתרסקים בפלייאוף עם אלישע שהיה בונה סגל קצר וסוחט תשחקנים עד שהם היו נופלים מהרגליים והיו מגיעים לסוף העונה עם הלשון בחוץ.
שחקן שמגיע למעל 30 משחקים בעונה, אולי אפילו 40 (יתכן שבסוף העונה יהיו לו יותר דקות מכל שאר הקיצונים שלנו) הוא לא שחקן פציע כמו שעושים ממנו והוא בהחלט שחקן שניתן לסמוך עליו.
עם העומס שיש על הקבוצה, אין חיה כזאת, למעט עמדת השוער (למרות שגם גורש נפצע בזמנו במשחק הגביע והיה צריך לצאת בחילוף) של שחקן שמשחק את כל המשחקים בכל המסגרות ולא נפצע.
בדיוק בגלל זה בונים סגל ארוך ואיכותי, בדיוק בגלל זה היינו מתרסקים בפלייאוף עם אלישע שהיה בונה סגל קצר וסוחט תשחקנים עד שהם היו נופלים מהרגליים והיו מגיעים לסוף העונה עם הלשון בחוץ.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 18 מרץ 2016, 02:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברק יצחקי העונה עם 24 משחקים שהוא לקח בהם חלק במכבי (והם כידוע שיחקו הרבה יותר משחקים באירופה), מהם רק 6 בהרכב כשרק פעמיים העונה הוא משלים 90 דקות.אדום זקן כתב: וואלה?
נראה לימשזה מה שכולם אומרים כאן.
מאוד מזכיר לי את ברק יצחקי,מפוצץ בכישרון ונוטה להיפצע לעיתים קרובות מדי.
בשנה שעברה ברק יצחקי לקח חלק ב11 משחקים מהם רק 3 בהרכב כשהוא לא מסיים אפילו פעם אחת 90 דקות.
לפני שנתיים יצחקי לקח חלק ב16 משחקים, 9 בהרכב, מהם רק ב4 הוא סיים 90 דקות.
במילים אחרות, אם נבדוק מבחינת דקות, אני מניח שמליקסון העונה שיחק יותר דקות מששיחק ברק יצחקי בכל שלוש העונות האחרונות גם יחד.
אבל זה בסדר, תמשיך לערוך השוואה ביננו לבין ברק יצחקי, אל תיתן לעובדות לבלבל אותך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני מכיר אחד כזהSir Alex Ferguson כתב:עם העומס שיש על הקבוצה, אין חיה כזאת, למעט עמדת השוער (למרות שגם גורש נפצע בזמנו במשחק הגביע והיה צריך לצאת בחילוף) של שחקן שמשחק את כל המשחקים בכל המסגרות ולא נפצע.

נערך לאחרונה על ידי bs war ב 18 מרץ 2016, 08:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
אגב גם טוני וואקמה פציע, סוף עונה שעברה וגם עכשיו. לא יודע מה היה לפני אבל נראה פציע
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חולה עליך שזה קשור באהבה אישית שלך לשחקן כלשהו,אתה מייד מתחיל בהתפלספות הרגילה שלך שרק כדור נגד כאב ראש ירגיע מייד.Sir Alex Ferguson כתב: ברק יצחקי העונה עם 24 משחקים שהוא לקח בהם חלק במכבי (והם כידוע שיחקו הרבה יותר משחקים באירופה), מהם רק 6 בהרכב כשרק פעמיים העונה הוא משלים 90 דקות.
בשנה שעברה ברק יצחקי לקח חלק ב11 משחקים מהם רק 3 בהרכב כשהוא לא מסיים אפילו פעם אחת 90 דקות.
לפני שנתיים יצחקי לקח חלק ב16 משחקים, 9 בהרכב, מהם רק ב4 הוא סיים 90 דקות.
במילים אחרות, אם נבדוק מבחינת דקות, אני מניח שמליקסון העונה שיחק יותר דקות מששיחק ברק יצחקי בכל שלוש העונות האחרונות גם יחד.
אבל זה בסדר, תמשיך לערוך השוואה ביננו לבין ברק יצחקי, אל תיתן לעובדות לבלבל אותך.
ע"ע אופיר דוידזאדה.
מספרים שמספרים,כמה תארים יש למליקסון ביד??? זאת השאלה,האם הוא יכול להתמודד מנטלית עם העניין הזה שכולם על הכתפיים שלו??,כי הבנו שבוזגלו לא יכול.
עד כה עושה רושם שזה כבד עליו.
גם לערן לוי יש מספרים מגובים בעובדות וחרטוטים וכולו כישרון שמנמן מהלך ולאן זה הוביל את הקבוצות ששיחק בהם?
איך הגעת למסקנה שזה כבד עליו? בגלל שהוא ניצח לנו את המשחק בבלומפילד? בגלל שהוא השחקן מס' 1 שלנו העונה ואחראי ישיר לריצה המדהימה שעשינו? בגלל החודש האחרון שהוכיח שהנוכחות שלו במגרש היא ההבדל בין קבוצה טובה לאלופה? או אולי בגלל שכבר היה חלק מאוד משמעותי בקבוצה אלופה?אדום זקן כתב: חולה עליך שזה קשור באהבה אישית שלך לשחקן כלשהו,אתה מייד מתחיל בהתפלספות הרגילה שלך שרק כדור נגד כאב ראש ירגיע מייד.
ע"ע אופיר דוידזאדה.
מספרים שמספרים,כמה תארים יש למליקסון ביד??? זאת השאלה,האם הוא יכול להתמודד מנטלית עם העניין הזה שכולם על הכתפיים שלו??,כי הבנו שבוזגלו לא יכול.
עד כה עושה רושם שזה כבד עליו.
גם לערן לוי יש מספרים מגובים בעובדות וחרטוטים וכולו כישרון שמנמן מהלך ולאן זה הוביל את הקבוצות ששיחק בהם?
פציעות קורות, למליקסון הן קורות יותר לצערנו, אבל זה לא קשור ליכולת המנטלית שלו להוביל קבוצה.
- ForeverRed
התסכול גמר פה את האנשים.
חבל.
חבל.
תקווה שננצח ביום ראשון ואז האידיליה תחזור.ForeverRed כתב:התסכול גמר פה את האנשים.
חבל.
אם לא נזכה לשבוע הסכינים הארוכות: תומכי מאור נגד תומכי מאור, וסרמיליה נגד דורון ברוש, גיל שגיב נגד בכר, דר נגד העולם, ומעריצי ירדנה ארזי נגד מעריצי עפרה חזה.