הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר.
- dardasmiley
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר.
הטור הזה הוא בדיוק דלק המעטיבציה שצריך להטריף את השחקנים. לתלות בחדר ההלבשה ולהרגיז אותם כל יום עם *רא כזה... שיתפוצצו במגרש
בסדר, זה מעריב... לביטאון מקיף ח׳ יש יותר תפוצה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
טור מדהים, הוריד מאיתנו את המטלה לכתוב נאום מוטיבציה לשחקנים ופשוט לתת להם לקרוא את זהאדום בלב בנשמהההה כתב:התעצבנתם מהטור של שכניק? חכו חכו כשתקראו את זה..
https://pbs.twimg.com/media/CdzloZ9XEAALbsh.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
בדיוק! אם אחרי זה הם לא מביאים רגליים של שחקנים הם נמושות!אדום זקן כתב:צריך לתלות לשחקנים בחדר הלבשה וזה כבר יעשה את העבודה.
בכלל מי נותן לפרסם טור כל כך מבזה ופרובוקטיבי
בן של זונה! בא לי לפוצץ לו את הפרצוף ליצור המגעיל הזה. זה למה אני שונא את מכבי תא יותר מהכל( כמעט יותר מהפועל תא)
אז איך מגישים את הטור הזה לשחקנים?
לא יאומן .הטור שכתב דורון ברוש
יכול היה להכתב כתגובה של אחד מהאאוהדים הסתומים של מכבי בדף פיסבוק פרטי .אבל כטור בעיתון מעריב שהוא עיתון ארצי זו ממש עילה לתביעה.
לאפשר בחסות העיתון לברוש הננסי הזה לכתוב שבבאר שבע יש אנשים מסכנים ,עצובים שצריך לסיד להם את הבית ביום המעשים הטובים .להקטין את אלונה ברקת המפוארת באמירה שובניסטית ועלובה על כך שהיא מבזבזת את כספו של בעלה .ועוד אמירות אלימות פוגעניות אמירות של דיבה ולשון הרע בחסות עיתון ארצי .
אמירות מהסוג הזה כמו שאמרתי הן אמירות שיכולות להיות לגיטימית ברשתות חברתיות מתוך הלהט של האדם הפרטי כאוהד אבל עיתון בתפוצה ארצית לא צריך לאפשר לפוץ הגזען והשובניסטי הזה לכתוב אצלו .בושה .
באר שבע העיר החשובה בארץ , זה שי !
יכול היה להכתב כתגובה של אחד מהאאוהדים הסתומים של מכבי בדף פיסבוק פרטי .אבל כטור בעיתון מעריב שהוא עיתון ארצי זו ממש עילה לתביעה.
לאפשר בחסות העיתון לברוש הננסי הזה לכתוב שבבאר שבע יש אנשים מסכנים ,עצובים שצריך לסיד להם את הבית ביום המעשים הטובים .להקטין את אלונה ברקת המפוארת באמירה שובניסטית ועלובה על כך שהיא מבזבזת את כספו של בעלה .ועוד אמירות אלימות פוגעניות אמירות של דיבה ולשון הרע בחסות עיתון ארצי .
אמירות מהסוג הזה כמו שאמרתי הן אמירות שיכולות להיות לגיטימית ברשתות חברתיות מתוך הלהט של האדם הפרטי כאוהד אבל עיתון בתפוצה ארצית לא צריך לאפשר לפוץ הגזען והשובניסטי הזה לכתוב אצלו .בושה .
באר שבע העיר החשובה בארץ , זה שי !

אני חושב ההפך רק יוריד אותם למטה ,זה שי !dardasmiley כתב:הטור הזה הוא בדיוק דלק המעטיבציה שצריך להטריף את השחקנים. לתלות בחדר ההלבשה ולהרגיז אותם כל יום עם *רא כזה... שיתפוצצו במגרש

- The red one
הועבר.שיש כתב:אז איך מגישים את הטור הזה לשחקנים?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הלו שוקי קצת כבוד! שכחת שהייתי עורך העיתון???אסי, דגים כתב:בסדר, זה מעריב... לביטאון מקיף ח׳ יש יותר תפוצה.

על הדרך תראו גם את זה
https://www.youtube.com/watch?v=rWGLHVocs74" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=rWGLHVocs74" onclick="window.open(this.href);return false;
גורש
תורג׳מן - צדק - סוארז - ביטון
אוגו - בראון
שהר - הובאן - בוזגלו
ברדה
מנצחים.
אוגו - בראון
שהר - הובאן - בוזגלו
ברדה
מנצחים.
- המשוגע האדום
קודם כל זה לא העמדה של הובאןCrazyRed7 כתב:גורש
אוגו - בראון
שהר - הובאן - בוזגלו
ברדה
מנצחים.
דבר שני איך תורגמן נכנס להרכב? אופיר עדיף עליו בכל פרמטר
וחייב את ראדי בהרכב. כל הדיבורים של מכבי על 2 קשרים שלהם זה חרטא
הם ראו איך בבלומפילד הם עברו ל2 קשרים במחצית השניה ואיבדו לגמרי את מרכז השדה שלהם
למה לא?הובאן יודע לשחק את הקשר הקדמי יותר(מה שראדי עשה עד עכשיו).המשוגע האדום כתב:
קודם כל זה לא העמדה של הובאן
דבר שני איך תורגמן נכנס להרכב? אופיר עדיף עליו בכל פרמטר
וחייב את ראדי בהרכב. כל הדיבורים של מכבי על 2 קשרים שלהם זה חרטא
הם ראו איך בבלומפילד הם עברו ל2 קשרים במחצית השניה ואיבדו לגמרי את מרכז השדה שלהם
כרגע אני מעדיף אותו על ראדי בעיקר בגלל ההגנה. גם בהתקפה הוא לא פראייר.
- simply-red
בגלל המחסור בשחקני קו אני הייתי פותח עם שלושה בלמים ועם בן ודן ביטון כקיצוניים על הקווים. בכל זאת אנחנו צריכים שחקנים שיודעים להכניס כדורים מדודים לרחבה והביטונים עושים את זה טוב(במיוחד דן).
למרות שכנראה ובכר לא יפתח כך ,זה ההרכב שלי:
גורש
טאהא - צדק - סוארז
דן ביטון - - בן ביטון
- אוגו-
- הובאן - ראדי-
- גדיר - ברדה-
אופציה ב' :
כותש את אגף שמאל של מכבי עם בן ביטון ובוזגלו ,כשגדיר או שהר שיפתחו בקו שמאל יחתכו לאמצע כשאנחנו תוקפים ויתמקמו ליד ברדה וישחקו כשני חלוצים.
גורש
דוידזאדה - צדק - טאהא - ביטון
- אוגו
- הובאן - ראדי
שהר/גדיר - בוזגלו
ברדה
גם אופציה של 4:4:2 "מעוין" יכולה להיות מעניינת.
למרות שכנראה ובכר לא יפתח כך ,זה ההרכב שלי:
גורש
טאהא - צדק - סוארז
דן ביטון - - בן ביטון
- אוגו-
- הובאן - ראדי-
- גדיר - ברדה-
אופציה ב' :
כותש את אגף שמאל של מכבי עם בן ביטון ובוזגלו ,כשגדיר או שהר שיפתחו בקו שמאל יחתכו לאמצע כשאנחנו תוקפים ויתמקמו ליד ברדה וישחקו כשני חלוצים.
גורש
דוידזאדה - צדק - טאהא - ביטון
- אוגו
- הובאן - ראדי
שהר/גדיר - בוזגלו
ברדה
גם אופציה של 4:4:2 "מעוין" יכולה להיות מעניינת.
ברור לכולם שפותחים באותו מערך כן?
גאדיר או שהר יחליפו את וואקמה.
אולי תוך כדי משחק נראה דברים שונים אבל לא בשחקנים או במערך
גאדיר או שהר יחליפו את וואקמה.
אולי תוך כדי משחק נראה דברים שונים אבל לא בשחקנים או במערך