הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר.
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר.
קצת מוזר לי שאומרים שהוא לא התאמן עם השחקנים, בזמן לפני רעננה הטא עשה כמה אימונים מלאים.
עוד דבר, מקווה שבראון בסוף יפתח על חשבון ראדי העייף. אנחנו צריכים איזו פצצת אנרגיה באמצע שגם יודע לבעוט לא רע בכלל מרחוק.
עוד דבר, מקווה שבראון בסוף יפתח על חשבון ראדי העייף. אנחנו צריכים איזו פצצת אנרגיה באמצע שגם יודע לבעוט לא רע בכלל מרחוק.
נערך לאחרונה על ידי zivmay ב 19 מרץ 2016, 11:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
השקט הזה סביב התפאורה..
מה בתכנון?
מה בתכנון?

- The red one
לא סתם יש שקט, לא תשמע על זה ציוץ בשום מקום במרשתת עד המשחק.CrazyRed7 כתב:השקט הזה סביב התפאורה..
מה בתכנון?
- The red one
דורון ברוש מתקפל:
https://www.facebook.com/vasermilya/pos ... 8349839264" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/vasermilya/pos ... 8349839264" onclick="window.open(this.href);return false;
- dardasmiley
עוד רגע הקאתי בפה. גם הגיגי החוכמה השוביניסטיים שאלונה מבזבזת לבעלה את הכסף היו בהומור? בנאדם סחל'ה, מקווה שהקראמה תעניש אותו...אדום בלב בנשמהההה כתב:דורון ברוש מתקפל:
- The red one
גם בהתנצלות אפשר לזהות עקיצה, אבל עצם זה שזה גרם לו להתקפל (ואפילו אם לו לא - אפילו אם זה גרם לבוסים שלו להתהפך עליו) רק בגלל הלחץ שעשינו באינטרנט זה מעל ומעבר מבחינתי.dardasmiley כתב:
עוד רגע הקאתי בפה. גם הגיגי החוכמה השוביניסטיים שאלונה מבזבזת לבעלה את הכסף היו בהומור? בנאדם סחל'ה, מקווה שהקראמה תעניש אותו...
שכולם יחשבו פעמיים בפעם הבאה שבא להם לצחוק עלינו.
- yanivnew91
הרגשה שלי שזריהן גם מת לאליפות שלנו והוא שותף למלחמה הפסיכולוגית.zivmay כתב:קצת מוזר לי שאומרים שהוא לא התאמן עם השחקנים, בזמן לפני רעננה הטא עשה כמה אימונים מלאים.
עוד דבר, מקווה שבראון בסוף יפתח על חשבון ראדי העייף. אנחנו צריכים איזו פצצת אנרגיה באמצע שגם יודע לבעוט לא רע בגלל מרחוק.
אחרת, קשה לי להבין בדיוק מה קורה עם הפציעה של מאור
זה לא מספיקאדום בלב בנשמהההה כתב: גם בהתנצלות אפשר לזהות עקיצה, אבל עצם זה שזה גרם לו להתקפל (ואפילו אם לו לא - אפילו אם זה גרם לבוסים שלו להתהפך עליו) רק בגלל הלחץ שעשינו באינטרנט זה מעל ומעבר מבחינתי.
שכולם יחשבו פעמיים בפעם הבאה שבא להם לצחוק עלינו.
- The red one
אז מה אתה רוצה? לתלות אותו על מזרקה?
לגבי מאור - גם לי העמימות הזאת מוזרה מדיי. יש לי תחושה שמתחת לפני השטח קורים דברים טובים.
לגבי מאור - גם לי העמימות הזאת מוזרה מדיי. יש לי תחושה שמתחת לפני השטח קורים דברים טובים.
שיש כתב: זה לא מספיק
ממש לא לתלות, הוא לא מעניין אותי.אדום בלב בנשמהההה כתב:אז מה אתה רוצה? לתלות אותו על מזרקה?
ההתנצלות צריכה לבוא מהעיתון שנתן לו במה.
הרי ברור שכל הצהובים אותו דבר ואין בעיה שיגיד מה שהוא חושב בסלון שלו או בפייסבוק שלו מצידי. אבל על גבי עיתון ארצי זה כבר מוגזם
- The red one
העיתון התנצל בפייסבוק ואמרו גם שיתנצלו במהדורה הכתובה בראשון, שגם ככה לאף אחד אין מושג מאיפה מביאים ..
- The red one
בהדלפה דיי רצינית מחדר ההלבשה, בוואלה מדווחים שברק בכר פירסם לשחקנים את ההרכב והודיע להם שגאדיר הולך לפתוח על חשבון בן שהר.
אני מודאג מאוד מאגף שמאל שלנו. אם אכן נמשיך במערך הרגיל שלנו, ואם דסה לא יפחד לעלות, דוידזאדה יישאר שם לבד מולו ומול מיכה ואני לא רואה אותו מתמודד עם זה.
לא מתאים בכלל ההדלפות האלה.אדום בלב בנשמהההה כתב:בהדלפה דיי רצינית מחדר ההלבשה, בוואלה מדווחים שברק בכר פירסם לשחקנים את ההרכב והודיע להם שגאדיר הולך לפתוח על חשבון בן שהר.
- The red one
וואלה תמיד נמצאים בתוך חדר ההלבשה שלנו, למרות שעל הכתבה הזאת חתום יניב טוכמן ולא איציק יצחקי.