הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר.
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר.
אני אשמח אם התפאורה באמת תעלה, אבל אין מה לעשות כשהתפאורה כבר ידועה זה מבאס
מתרגש כמו ילד לא התרגשתי ככה לפני משחק מאז ה3-2 מול ביתר בגביע נקווה שיסתים באותה צורה
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
לוגו למשחק:שימו לב מה ה-A של ב"ש עושה ל-M של מכבי...
- קבצים מצורפים
-
- IMG-20160320-WA0001.jpg (84.69 KiB) נצפה 4916 פעמים
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
מעניין לי תקושניר אם ראו או לא ממש מזיז לי , תפסיקו להיות מושפעים , אוהדי מכבי לעולם לא מפרגנים לקהל אחר זה ידוע את הפירגונים האמיתיים נקבל במגרש ובטלוויזיה ובכל מקום אפשרי סמוך עליי, זה שי !Noam98 כתב:אני אשמח אם התפאורה באמת תעלה, אבל אין מה לעשות כשהתפאורה כבר ידועה זה מבאס

מסתבר שאלונה היא זו שנתנה מילה כי לא יהיה פירו, הודעת המועדון מהשעה האחרונה:red and white כתב:לפי 'איצטדיון טרנר',נערכה פגישה בין ראש העיר למפקד המחוז בנושא...התפאורה.
שאפו לרוביק על ההתערבות בנושא
אוהדים יקרים. החל משעות הבוקר אני והנהלת המועדון עסוקים בטיפול בנושא דגל הפריסה שהמשטרה מתנגדת נחרצות לפריסתו במגרש. המשטרה טוענת כי על פי מידע המצוי בידיה מתחת לדגל יש כוונה להדליק אבוקות ואמצעי פירוטכניקה שונים.
לאחר שהמועדון התחייב בשמכם כי לא יובערו כל אמצעי פירוטכניקה הסכימה המשטרה לאפשר את פריסת הדגל כפי שביקשתם תוך שהיא מבהירה שתתגבר כוחות בתוך המגרש לאכיפת עניין זה. עכשיו זו שאלה של אמון, אמון ביניכם לביני. אמון בו אני עושה הכל כדי שהתפאורה שיצרתם תתממש, ואתם נותנים את מילתכם שלא יודלק ולו אמצעי אחד אסור.
לפני משמעויות הענישה הישירות מהם נסבול אם דבר זה יקרה, הרי שמדובר בסיכון חיי אדם ופגיעה בגוף - ולזה אינני מוכנה בשום מחיר.
מעבר לכך, זו שאלה של אחריות, של אמון ושל מערכת יחסים הנפלאה שרקמנו יחדיו במשך שנים.
בואו לא נהרוס את הצגות העידוד שנתתם כל העונה, בואו לא נפגע באמון בינינו.
אני עושה ככל יכולתי למענכם ולמען המועדון - עכשיו תורכם לקחת אחריות ולוודא שלא ייעשה שום דבר אסור.
שלכם,
אלונה ברקת
המשטרה אכן מרגיזה אבל כשזה המצב (אלונה לקחה את העניין תחת אחריותה) אסור בתכלית האיסור שמישהו ישבור לה מילה!!
- The red one
זה לא בקטנה בשביל אנשים מהארגוןdelta7 כתב: שטויות, בקטנה.
תאמין לי שאני מבין אבל זה המצב וחבל שלא להניף פריסה יפה כל כך שהושקעה בה עבודה רבה כל כך.אדום בלב בנשמהההה כתב: זה לא בקטנה בשביל אנשים מהארגון
אני בטוח שזה יוסיף המון לאוירה.
אז הודלף, אז מה? בואו לא ניתן לאנשים קטנים לקלקל לנו.
- ForeverRed
מקווה שלא ילכו נגד אלונה.
זה יכול להיגמר רע.
זה יכול להיגמר רע.
בדיוק מה שאני מרגיש. כל השבוע אני אומר שלא הרגשתי ככה לפני משחק מאותו משחק. מה שמעניין גם המשחק נגד ביתר היה לפני פוריםhb7 כתב:מתרגש כמו ילד לא התרגשתי ככה לפני משחק מאז ה3-2 מול ביתר בגביע נקווה שיסתים באותה צורה
שמח מאוד שיש תפאורה, ואני מקווה שהארגון לא יאכזב את אלונה וידליק פירו. לא מתאים.
אבל אם באמת לא היו מאשרים את הפריסה, לשרוף תאצטדיון.
אבל אם באמת לא היו מאשרים את הפריסה, לשרוף תאצטדיון.
מתי אתם יוצאים?
לפני חצי שעה בערךהפועלעולה כתב:מתי אתם יוצאים?
לחוץץץץץץץץ
יאללה כבר שיתחיל כוסמאמקקקקק
יאללה כבר שיתחיל כוסמאמקקקקק
לפי מה שהבנתי, יש עצורים בקטטה בין אוהדי ב"ש למקקי מחוץ לטרנר

למעלה מ10 עצוריםmaor20094 כתב:לפי מה שהבנתי, יש עצורים בקטטה בין אוהדי ב"ש למקקי מחוץ לטרנר