גם אני רק ממליץ.
חוץ מזה שהם בדיוק כמו מחבלים וכל מיני הזוים למיניהם, מכסים את עצמם את הפנים במקום להיות גברים ולעמוד מאחוריי המעשים הנלוזים שלהם, ויש פה עוד כאלה שמתגאים בהם, על מה ולמה?
שיפסיקו להשוויץ כבר בפשעים שלהם וכן עד שלא יוגדר אחרת פירוטכניקה נחשב לפשע.
דר אדום בנשמה כתב:גם אני רק ממליץ.
חוץ מזה שהם בדיוק כמו מחבלים וכל מיני הזוים למיניהם, מכסים את עצמם את הפנים במקום להיות גברים ולעמוד מאחוריי המעשים הנלוזים שלהם, ויש פה עוד כאלה שמתגאים בהם, על מה ולמה?
שמע אתה מביך, אבל יותר מזה מעיק ומציק.
תחזור לראות משחקים בבית ולהעביר ביקורת בפורום כשה"מחבלים" האלה כהגדרתך ייסעו ויטוסו אלפי קילומטרים אחריי הקבוצה כדי לתת לה גב.
יאללה לך תבכה על פציעות או על זה שחסר 47584837 שחקנים כי הסגל קצר.
RedHell כתב:
שמע אתה מביך, אבל יותר מזה מעיק ומציק.
תחזור לראות משחקים בבית ולהעביר ביקורת בפורום כשה"מחבלים" האלה כהגדרתך ייסעו ויטוסו אלפי קילומטרים אחריי הקבוצה כדי לתת לה גב.
יאללה לך תבכה על פציעות או על זה שחסר 47584837 שחקנים כי הסגל קצר.
לא קראתי להם מחבלים חתיכת הזוי, אמרתי שהם מסתירים את הפנים שלהם כמו מחבלים ולא מראים את עצמם או בקיצור פחדנים.
גם הבנת הנקרא אין לך וגם כבוד לאחר.
אני אכתוב על מה שבאלי ואגיב את דעתי ולא מעניין אותי מה אתה ומיליון כמוך יחשבו.
אני רואה ש.ח. כרגע, המחצית הראשונה הייתה מעולה. קצב מצוין והיינו הרבה יותר מסוכנים ממכבי, אם כי הם היו יותר מסודרים ונינוחים במשחק שלהם.
אגב, שימו לב לתרגיל בדקה 41 (המצב נייח בו בוזגלו הקפיץ לגדיר שבעט לשמיים) - תרגיל גאוני.
הפועלעולה כתב:אני רואה ש.ח. כרגע, המחצית הראשונה הייתה מעולה. קצב מצוין והיינו הרבה יותר מסוכנים ממכבי, אם כי הם היו יותר מסודרים ונינוחים במשחק שלהם.
אגב, שימו לב לתרגיל בדקה 41 (המצב נייח בו בוזגלו הקפיץ לגדיר שבעט לשמיים) - תרגיל גאוני.
רק חבל שגאדיר במקום לעצור ולחשוב איך לכבוש בעט ישר בצורה גרועה.
אבל באמת מהלך גאוני, בהתחלה חשבתי ש3 השחקנים שנכנסו לנבדל השתגעו, אבל אחריי שראיתי את גאדיר מסתנן היה לי ברור שזה מהלך גאוני.
דר אדום בנשמה כתב:
לא קראתי להם מחבלים חתיכת הזוי, אמרתי שהם מסתירים את הפנים שלהם כמו מחבלים ולא מראים את עצמם או בקיצור פחדנים.
גם הבנת הנקרא אין לך וגם כבוד לאחר.
אני אכתוב על מה שבאלי ואגיב את דעתי ולא מעניין אותי מה אתה ומיליון כמוך יחשבו.
לעומת האחרים כאן אני לא אנהג איתך בסבלנות.
דעתך לא מעניינת אז דחוף אותה לתחת ויאללה סע.
הפועלעולה כתב:אני רואה ש.ח. כרגע, המחצית הראשונה הייתה מעולה. קצב מצוין והיינו הרבה יותר מסוכנים ממכבי, אם כי הם היו יותר מסודרים ונינוחים במשחק שלהם.
היה חסר לתרגיל דבר אחד בשביל שהוא יהיה גאוני, וזה לבוא לשחקן שמאלי.
לשחקן שרגל ימין היא החזקה שלו אין סיכוי בחיים לבעוט את זה למסגרת עם רגל שמאל.
דר אדום בנשמה כתב:גם אני רק ממליץ.
לפי התגובות שלך אתה לא פחות קיצוני מאותם "מחבלים", רק בצד השני של הסקאלה.
הבנו את הנקודה, תתקדם.
דר אדום בנשמה כתב:גם הבנת הנקרא אין לך וגם כבוד לאחר.
אני לא ממובילי העליהום עליך ואפילו בלא מעט פעמים נתתי לטוטי בראש שהוא עבר את הגבול, אבל בלא מקרים אתה מרוויח ביושר את חוסר הכבוד כלפיך. וכעת זו דוגמא קלאסית
טוב אז אחרי שראיתי את השידור החוזר קצת תובנות.
מחצית ראשונה טובה שלנו, מכבי הגיעו לשתים וחצי הזדמנויות שאחת מהם הייתה הקרן של הגול והשנייה המסירה של בן בסט לזהבי שלא הגיע לכדור. ירדנו מהמחצית הזאת עם 5 מצבים שגאדיר לא הפסיק להטריד את ההגנה של מכבי ועם קצת יותר ריכוז אנחנו מובילים בהפרש של יותר משער. אתמול מהמגרש וכמובן לפי התגובות של כולנו בפוסטים השונים המחצית השניה הייתה זוועתית ולדעתי אלו תגובות שקצת מחמירות איתנו. אומנם הייתה נפילה אדירה ביכולת במחצית השניה שנבעה בעיקר לדעתי ממשחק רע מאוד של ראדי והתעייפות של גאדיר, אבל בפועל מכבי המשיכה להיות לא טובה, עדיין שלטה יותר בכדור אבל בתכלס הגיעה הגיעה לעוד 5-6 הזדמנויות שמתוכם 1 מסוכנת (הבעיטה בסוף המשחק של דור מיכה) חוץ מזה היא הניעה כדור למוות באיזור ה 40 מטר מהשער. מאיזור הדקה ה 70 אחרי 2 החילופים של בן שהר ומליקסון המשחק התאזן לחלוטין ואלו היו הרגעים שהיינו חייבים להכריע את המשחק, בדקות האלו מכבי בכלל לא הגיעו למצבים, סה ומדוניאנין התעייפו וכמעט שלא באו לידי ביטוי וחוץ מאלברמן שהיה במשחק מעולה כל החלק הקידמי שלהם נחלש בדקות האלו, ודווקא אנחנו יצאנו ל 3-4 התקפות שנגמרו במצבים שלצערנו לא סיכנו את השער יותר מידי. לפי דעתי אם החילופים היו מגיעים קודם המשחק היה יותר מאוזן ליותר דקות והיינו יכולים לנצח.
12871458_1715432052033603_717351564837865154_n.png (21.97 KiB) נצפה 3993 פעמים
blueman כתב:טוב אז אחרי שראיתי את השידור החוזר קצת תובנות.
מחצית ראשונה טובה שלנו, מכבי הגיעו לשתים וחצי הזדמנויות שאחת מהם הייתה הקרן של הגול והשנייה המסירה של בן בסט לזהבי שלא הגיע לכדור. ירדנו מהמחצית הזאת עם 5 מצבים שגאדיר לא הפסיק להטריד את ההגנה של מכבי ועם קצת יותר ריכוז אנחנו מובילים בהפרש של יותר משער. אתמול מהמגרש וכמובן לפי התגובות של כולנו בפוסטים השונים המחצית השניה הייתה זוועתית ולדעתי אלו תגובות שקצת מחמירות איתנו. אומנם הייתה נפילה אדירה ביכולת במחצית השניה שנבעה בעיקר לדעתי ממשחק רע מאוד של ראדי והתעייפות של גאדיר, אבל בפועל מכבי המשיכה להיות לא טובה, עדיין שלטה יותר בכדור אבל בתכלס הגיעה הגיעה לעוד 5-6 הזדמנויות שמתוכם 1 מסוכנת (הבעיטה בסוף המשחק של דור מיכה) חוץ מזה היא הניעה כדור למוות באיזור ה 40 מטר מהשער. מאיזור הדקה ה 70 אחרי 2 החילופים של בן שהר ומליקסון המשחק התאזן לחלוטין ואלו היו הרגעים שהיינו חייבים להכריע את המשחק, בדקות האלו מכבי בכלל לא הגיעו למצבים, סה ומדוניאנין התעייפו וכמעט שלא באו לידי ביטוי וחוץ מאלברמן שהיה במשחק מעולה כל החלק הקידמי שלהם נחלש בדקות האלו, ודווקא אנחנו יצאנו ל 3-4 התקפות שנגמרו במצבים שלצערנו לא סיכנו את השער יותר מידי. לפי דעתי אם החילופים היו מגיעים קודם המשחק היה יותר מאוזן ליותר דקות והיינו יכולים לנצח.
בן ביטון והובאן עם משחק אדיר. מהצד השני אלברמן היה מדהים אבל היה חייב, פשוט חייב לקבל אדום אחרי העבירה הגסה על טאהא. בנוגע לפנדל על הובאן - היה, תסתכלו על הברך של ריקן תו"כ המהלך ותראו שהיא פוגעת בהובאן ומורידה אותו לדשא.
ניראנו טוב מבשבועיים האחרונים. החילופים עשו לנו טוב וכדאי היה לעשות אותם קודם לכן. העיקרית שלי מהמשחק היא שההרכב חייב רענון גם בגלל מחסור במנוחה וגם בגלל חוסר ברעב. גדיר, בן שהר, בראון נראו טוב מאוד כשנכנסו ועל מליקסון מיותר לומר כמה הוא חסר.
ההרכב שלי לבית"ר: גורש
אופיר טאהה צדק ביטון
אוגו בראון
הובאן\מליקסון
בן סהר מליקסון\בוזגלו
גדיר