אבוקות - היום שאחרי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

Re: אבוקות - היום שאחרי

שליחה על ידי red and white »

אריק כתב: חושב שאין קרע בארגון כפי שאתה מתאר.
כשסייעו להכניס דגל פריסה סייעו לכל הקהל וגם לעצמם, לא רק לארגון. אם היינו מנצחים אתמול אף אחד לא היה מדבר על זה כולל אלונה. אין כאן עניין של היה שווה או לא, סה"כ זה תרם מאוד לאוירה המחשמלת בטרנר.
1+

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

גדי כתב:
לא הבנתי אריק מה קודר ? לא כתבתי כלום שקשור למה שאני חושב על פירו או על המצב בקוטב.. הצגתי את העובדות כפי שהן ידועות לי.

אשמח מאוד אם תתקן אותי עם טעיתי בהצגת הנתונים.

לא התחייבו בשם הקהל. התחייבו בשם האירגון (לא על דעת עצמם) - אתה צודק. יותר לא יתחייבו ולכן גם לא יעזרו.

היה שווה ?
אנחנו במקום יותר טוב היום ?
אם מסתכלים נטו על עובדות בשטח, אז כן, אנחנו במקום יותר טוב היום.
האבוקות הוסיפו המון לאווירה, זאת הייתה התפאורה הכי יפה באצטדיון למרות שהייתה כנראה פאשלה קטנה עם הסרטים ליד הפריסה, זה הוכיח למשטרה שאבוקות ייכנסו עם פריסה או בלי פריסה ואין קשר בכלל, זה הטריף את השחקנים וסיפק אחלה קאבר לאוהדים. אם מסתכלים על היבט של אולטראס אז זה הוסיף כבוד לארגון, ועל הפעולה עם הבאנר של מכבי בכלל אין מה לדבר.
אני לא מזלזל חלילה במה שאמרת אבל זאת הפעם הראשונה והיחידה שקראתי את הדברים האלה, ושוב, אם הם נכונים אז זה כמובן לא היה שווה את זה.
אני בטוח שאלונה מבינה קצת מה זה תרבות אולטראס והיא האמינה שיהיה פירו, אני לא חושב שהיא באמת נשברה מזה והתאכזבה קשות כמו שהרבה מציירים את זה.
ואף אחד לא קבע שיהיה רדיוס(נגד חיפה למען האמת אני מעדיף רדיוס...) ואף אחד עוד לא קבע שלא יכניסו יותר פריסות כי עובדה שאתמול המשטרה קיבלה ז*ן ענק שהוכיח שאין קשר בין פריסה לפירוטכניקה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אורי אדום בנשמה כתב:

מחילה מראש, אבל קשקוש בלבוש. זה בערך כמו לטעון טענות נגד צה"ל והשב"כ שלא מצליחים למנוע פיגועים. ולגבי למה זה קורה להם שוב ושוב: כי הדרך היחידה למנוע את זה, היא להפשיט עירום ועריה, פשוטו כמשמעו, כל אוהד ואוהדת בכניסה. אתה בעד?
לא צריך להפשיט אנשים כדי למצוא אבוקה, אלא אם החדירו אותה בתחת....
ואמרו פה שאת האבוקות מכניסים מראש, אז אולי שהאיצטדיון יהיה סטרילי יותר גם כשאין משחק.
וברור לך שזה מחדל כשלמשטרה/צהל/שבכ יש מידע מודיעיני על פיגוע והפיגוע קורה, בטוח ששואלים שאלות ומסיקים מסקנות.
במקרה הזה כלום

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

שאלה,
אם היו מיישמים איזה רעיון ישן שעלה - אישור לפירוטכניקה באיזור מסוים ביציע בליווי חבלן משטרתי שמאשר את האמצעים, אתם חושבים שזה היה הולך או שזה היה נחשב "ממוסד" מדי בעיני האולטראס למיניהם?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yedidel כתב:שאלה,
אם היו מיישמים איזה רעיון ישן שעלה - אישור לפירוטכניקה באיזור מסוים ביציע בליווי חבלן משטרתי שמאשר את האמצעים, אתם חושבים שזה היה הולך או שזה היה נחשב "ממוסד" מדי בעיני האולטראס למיניהם?
מי יממן חבלן משטרתי בכל משחק....

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אני לא יודע בוודאות מן הסתם כי אני לא בסצנה, אבל ניחוש מושכל שזה היה הולך.
לפני כמה חודשים אני זוכר שעלה פוסט באולטראס וורלד אני חושב, ונכתב שם על הפיכה של פירו לחוקי בארגון אולטראס אחד באוסטריה אם אני זוכר נכון. זה היה כתוב בנימה מתרגשת, ופירטו את כל ההסכם שכלל הכשרה של הארגון להדלקת אמצעים פירוטכניים, הדלקה של עד מספר מסויים(לא מצומצם מדי, באזור ה10) של אבוקות ורימוני עשן, בדקות מסוימות, ביציע מסוים, וכמובן בתיאום מוקדם עם המשטרה והנהלת האצטדיון כמו שעושים עם כל תפאורה חוקית אחרת.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אריק כתב: חושב שאין קרע בארגון כפי שאתה מתאר.
יש. גדול.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אולי העונה הגדולה בהיסטוריה של הפועל באר שבע ותראו במה אנחנו מתעסקים.

עד מתי ירדוף אותנו יצר ההרס העצמי הזה?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:
אתה טועה, כי השבכ מסכל 98% מהפיגועים ועדיין יש חקירה על כל פיגוע שהצליח. התפקיד הוא גם לסכל בזמן אמת.
לא צריך להפשיט, אפשר לבדוק טוב טוב. אפשר שצוות סיור יסייר באצטדיון בצהריים ויחפש דברים מוסלקים, הכל אפשרי. כל הפתרונות, גם הטכנולוגיים, קימים, השאלה כמה רוצים. המשטרה בארץ לא רוצה. היא נהנית מאוד מהמעמד שלה בכדורגל, ימבה כסף, מעט עבודה אפס אחריות.
נראה לך שאם נשיא ארצות הברית (רק לשם ההקצנה, אל תתפס על הדוגמה הספציפית) היה מבקר אתמול באצטדיון מישהו היה מצליח להכניס מצית בלי אישור???

ברור שאנחנו לא בעוצמת דריכות כזו ולא יגיעו ל100% הרמטיות, אבל גם את המינימום עבודה תמורת סכומי העתק שמשולמים להם הם לא עושים. אבל היי מה אכפת להם לדרוש תוספת של 100? "לבעלה של אלונה יש כסף"...

הבעיה שלי שאנחנו מקבלים את זה כמובן מאליו ולא מנסים להביא לפחות לאחריות שווה על האירוע בין מפקד האירוע למנהלו...

כל עוד לא תפשיט כל אוהד בכניסה, לא תוכל למנוע. חד וחלק

חוץ מזה - כבר הרבה שנים שאין כמעט שוטרים ביציע, למקרה ששכחת...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אביאל כתב: יש. גדול.

גם אני לא חושב שיש , כי בפייסבוק הרבה מהאירגון מתגאים במה שהיה.

זה היה מתוזמן בצורה מדהימה שקשה לי להאמין שלא ידעו מזה כולם .
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

בעונת 07/08 נגד הפועל ת"א בגביע המדינה זה קרה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

הראל כתב:

גם אני לא חושב שיש , כי בפייסבוק הרבה מהאירגון מתגאים במה שהיה.

זה היה מתוזמן בצורה מדהימה שקשה לי להאמין שלא ידעו מזה כולם .
לא נאמר מתוך מחשבה.. זה מה שאני יודע, אלא אם קיבלתי מידע שגוי ואני מבטיח לך שהמקור מאוד בעיניינים.
לי באופן אישי חבל על המחיר.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אורי אדום בנשמה כתב:

בעונת 07/08 נגד הפועל ת"א בגביע המדינה זה קרה.
זה היה זיקוקים כמו שיש בחתונה לא אבוקות

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

תגידו התחרפנתם? על מה כל הסיפור למען השם?? כמה אבוקות ?
אם זר יכנס לפה הוא יחשוב שנחצה פה איזשהו קו אדום. בסהכ עוד אלמנט של להדליק את הקהל והקבוצה (ולטעמי גם עזר, לראיה הפתיחה הטובה שלנו עד לגול המקרי של מכבי). אף אחד לא צריך להעלב בשם אף אחד, שהסמרטוטים מהמשטרה יעשו בדק בית בארגון שלהם ושימצאו דרך להצדיק כבר את המשכורת שלהם למען השם.הם לא צריכים מילה של אלונה, לא מילה של קושמרו וגם לא מילה של האפיפיור. אין בעיה לצקצק כשהאבוקות נדלקו, ואפשר לא להסכים, רצוי גם לא להסכים מדי פעם, כי רק כך מתקדמים קדימה, אבל חבר'ה, למה לעשות מזבוב פיל? אנחנו עוד נירה לעצמנו ברגל עם האובר דרמטיות הזאת. לכולנו מטרה אחת ואהבה אחת, גם אם לארגון האוהדים שלנו בא מדי פעם להפגין שרירים מול היריבה הגדולה שלהם. כולנו אחים וצריכים להכיל את כולנו. כל עוד לא נחצה פה קו אדום, ונעשה משהו שלא ייעשה. יאללה הפועל, בואו נדבר כדורגל.
נערך לאחרונה על ידי Guevara ב 21 מרץ 2016, 22:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Guevara כתב:תגידו התחרפנתם? על מה כל הסיפור למען השם?? כמה אבוקות ?
אם זר יכנס לפה הוא יחשוב שנחצה פה איזשהו קו אדום. בסהכ עוד אלמנט של להדליק את הקהל והקבוצה (ולטעמי גם עזר, לראיה הפתיחה הטובה שלנו עד לגול המקרי של מכבי). אף אחד לא צריך להעלב בשם אף אחד, שהסמרטוטים מהמשטרה יעשו בדק בית בארגון שלהם ושימצאו דרך להצדיק כבר את המשכורת שלהם למען השם. לא צריכים מילה של אלונה, מילה של קושמרו וגם מילה של האפיפיור. אין בעיה לצקצק כשהאבוקות נדלקו, ואפשר לא להסכים, רצוי גם לא להסכים אף פעם, כי רק כך מתקדמים קדימה, אבל חבר'ה, למה לעשות מזבוב פיל? אנחנו עוד נירה לעצמנו ברגל עם האובר דרמטיות הזאת. לכולנו מטרה אחת ואהבה אחת, גם אם לארגון האוהדים שלנו בא מדי פעם להפגין שרירים מול היריבה הגדולה שלהם. כולנו אחים וצריכים להכיל את כולנו. כל עוד לא נחצה פה קו אדום, ונעשה משהו שלא ייעשה. יאללה הפועל, בואו נדבר כדורגל.
+1

שלח תגובה