ביתר ירושלים- הפועל ב"ש, 4.4, שני, 20:55, טדי.
Re: ביתר ירושלים- הפועל ב"ש, 4.4, שני, 20:55, טדי.
זה הזמן להפגין עוצמות חברים !!
6-7 אלף אדומים שרים בקול ביחד נגשים את החלום !! וטדי ירעד ויחרד
התמיני יכול לגזור אותנו רק בקופות על הדשא אנחנו נעשה את העבודה ונרחיק את ה 200.000€ שהוא חולם עליהם בלילות.
6-7 אלף אדומים שרים בקול ביחד נגשים את החלום !! וטדי ירעד ויחרד
התמיני יכול לגזור אותנו רק בקופות על הדשא אנחנו נעשה את העבודה ונרחיק את ה 200.000€ שהוא חולם עליהם בלילות.
מחיר פשוט מטורף, 104 שקל למבוגר וזה עוד בלי דלק ומשהו לאכול...
למזלי אני לא מבוגר אז לי זה לא כל כך משנה, אבל וואו מחיר לגמרי שוחט.
בגרף שהצגתם רואים בבירור את השיפור בהחזקת כדור מאז שמליקוסן נכנס, ואת השוויון אחרי שבראון הצטרף אליו.
מקווה מאוד שבכר מסיק מסקנות, כי הן די ברורות. אם נמשיך לראות את אותו הרכב גם בשבוע הבא, אני לא רואה אותנו מנצחים שם.
מקווה מאוד שבכר מסיק מסקנות, כי הן די ברורות. אם נמשיך לראות את אותו הרכב גם בשבוע הבא, אני לא רואה אותנו מנצחים שם.
כל כך שמחתי כשבראון הצטרף, הרגשתי שזה בדיוק השחקן שהיה חסר לנו ליד אוגו ולא במקומו. כולם דיברו על עיבוי הסגל ועתודה ליום שאחרי,אני דווקא הסתכלתי על הישורת הקרובה והמשימות הדחופות.
בראון שחקן כדורגל פחות טוב מהובאן וראדי, אין לי בכלל ספק. אבל אנחנו בשלב שדווקא אנרגיות ונחישות חסרים לנו יותר. אחד שמתנפל על הכדור, אחד שהקהל בטרנר מקפיץ לו את הדופק ל-200 בישיבה, אחד שרעב להוכיח.
זה זמן וובה בראון. חדל פסטיבלים ותחרויות נושאות פרסים, זמן וובה בראון על הדשא. אנחנו נואשים למישהו דינאמי שיהיה שם כשהעסק כבוי. פחות פס מדוייק או יותר לא יעשו את ההבדל בין נצחון או הפסד, אבל החסרון בעוד רוצח באמצע בהחלט כן.
וגם דם חדש, טרי ויצירתי מהספסל- להעלות את ראדי בדקה 70 זו פריבילגיה מטורפת
בראון שחקן כדורגל פחות טוב מהובאן וראדי, אין לי בכלל ספק. אבל אנחנו בשלב שדווקא אנרגיות ונחישות חסרים לנו יותר. אחד שמתנפל על הכדור, אחד שהקהל בטרנר מקפיץ לו את הדופק ל-200 בישיבה, אחד שרעב להוכיח.
זה זמן וובה בראון. חדל פסטיבלים ותחרויות נושאות פרסים, זמן וובה בראון על הדשא. אנחנו נואשים למישהו דינאמי שיהיה שם כשהעסק כבוי. פחות פס מדוייק או יותר לא יעשו את ההבדל בין נצחון או הפסד, אבל החסרון בעוד רוצח באמצע בהחלט כן.
וגם דם חדש, טרי ויצירתי מהספסל- להעלות את ראדי בדקה 70 זו פריבילגיה מטורפת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
קצת מוזר (אבל יחד עם זאת קצת הגיוני) ומאוד מעצבן שבפלייאוף כמעט כל (אם לא כל) הסכמי ההדדיות התבטלו.Noam98 כתב:מחיר פשוט מטורף, 104 שקל למבוגר וזה עוד בלי דלק ומשהו לאכול...
סאמק. אנחנו יושבים בדרומי...
כן באסה, יציע נוראי ממה שאומרים
- simply-red
תגידו תודה שאנחנו לא בצפוני בטדי, יותר גרוע מהדרומי.Noam98 כתב:כן באסה, יציע נוראי ממה שאומרים
מה?! איך בדיוק?! חחחחחsimply-red כתב: תגידו תודה שאנחנו לא בצפוני בטדי, יותר גרוע מהדרומי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
simply-red כתב: תגידו תודה שאנחנו לא בצפוני בטדי, יותר גרוע מהדרומי.
מה רע בצפוני לעומת הדרומי?
הוא אפילו עדיף, כי יש בו גג שנותן אפקט אקוסטי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מניח שהתבלבלת בין היציעים. הדרומי זה החדש שבלי הגג.simply-red כתב: תגידו תודה שאנחנו לא בצפוני בטדי, יותר גרוע מהדרומי.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
גדיר חייב לפתוח הוא אוהב לשחק מול בייתר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חברים,
לא צפויה להיות מצוקת כרטיסים, כך שמי שקונה כרטיס מבוגר, עדיף שיעשה זאת בקופות ביום המשחק, יוצא 14 ש"ח פחות.
לא צפויה להיות מצוקת כרטיסים, כך שמי שקונה כרטיס מבוגר, עדיף שיעשה זאת בקופות ביום המשחק, יוצא 14 ש"ח פחות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לחלוטין. 12,000 מקומותאורי אדום בנשמה כתב:חברים,
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ביזיון! דופקים את מנויי החוץ