Guevara כתב: פולני כמוך לא פוגשים כל יום. אף אחד לא זורק ז** על אלונה, היא מבחינתה הוציאה את ההודעה שהייתה צריכה להוציא
תואיל להסביר את הקשר בין חלקי המשפט? היא ביקשה מפורשות לא לעשות משהו ולא ספרו אותה. זה לא לזרוק עליה ז?
איך אתה יודע איזו הודעה היא הייתה צריכה להוציא? למה היא צריכה להוציא הודעה בכלל?
אמנם נגד הקבוצה עומד עונש רדיוס על תנאי מגמר הגביע בעונה שעברה, אך העונש לא הופעל בשני המקרים הקודמים. כזכור, הקבוצה נענשה בקנס כספי בעקבות זריקת המצתים מול עירוני קריית שמונה ובני סכנין במקרים קודמים.
אם הדיין יחליט להפעיל את העונש בכל זאת, עלולה הקבוצה של ברק בכר לארח את מכבי חיפה מחוץ לאצטדיון טוטו-טרנר והמשמעות תהיה חמישה משחקים רצופים מחוץ לאצטדיון הביתי שלה, דבר שעלול להשפיע על גורל האליפות.
אני רוצה לשמוע מה יש לכל אנשי ה"pyro is not a crime" לספר לנו במקרה שהתרחיש הזה יגיע. ספרו לנו כמה זה היה שווה את כל זה
תפסיקו כבר עם זיוני המוח שלכם.
אוהדי מכבי הדליקו 5-6 פעמים אבוקות העונה ולא קיבלו כלום. ולא, לא תפסו את כל זורקי האבוקות.
אם אנחנו נקבל רדיוס חצי ליגה צריכה לקבל רדיוס.
[quote="CrazyRed7"]תפסיקו כבר עם זיוני המוח שלכם.
אוהדי מכבי הדליקו 5-6 פעמים אבוקות העונה ולא קיבלו כלום. ולא, לא תפסו את כל זורקי האבוקות.
בקיצור די להתבכיין כמו ילדות עם קוקיות.[/quo
ייתכן מאוד שאתה צודק.
למה אתה כל כך עצבני ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כי טוחנים את זה בלי סוף.
לא מדובר בתקדים, או במשהו שלא קרה בארץ, לא מדובר באיזו אלימות, לא נחצו קווים. אבל האווירה בקרב הקהל היא כאילו נפלנו לתהום, כאילו שקרה אירוע שלא נראה כדוגמתו מעולם ועתיד המועדון תלוי בו.
בסה"כ הודלקו אבוקות. משהו שקורה עשרות פעמים בשבוע בעולם. רק באותו המשחק זה קרה גם ביציע שמולנו.
[quote="גדי"][/quote]
כי הקהל שלנו אוהב דרמה. הרי חוץ מהקהל שלנו אף אחד לא מתעסק בזה ולא גורם לכל כך הרבה רעש.
אם אלונה הייתה פגועה/מאוכזבת/כועסת כבר היינו יודעים זאת מזמן. אלונה לא מתביישת לומר את דעתה.
האוהדים שלנו לעומת זאת נעלבו, נפגעו וכועסים בשמה. בגלל פוסט חסר משמעות בפייסבוק.
לא קרה שום דבר חריג ולכן לא שמענו את אלונה. היא אישה חכמה וידעה שסיכוי טוב שיהיו אבוקות.
אותי יותר מטריד שכל הרפש הזה כנגד הארגון יגרום לקרע או חלילה פירוק. זה הרבה יותר מטריד ומפריע לי מרדיוס כזה או אחר שאם יגיע יגרום לבלאגן בכל הליגה.
אם אני הייתי חבר בארגון הייתי אומר לעצמי בשביל מה אני צריך להשקיע כל כך הרבה מעצמי ומזמני בשביל שחלק רחב מהקהל יתנהג בצורה כל כך כפוית טובה כאילו רצחו מישהו וגרמו לאלונה ללכת.
סניור כתב:
כי טוחנים את זה בלי סוף.
לא מדובר בתקדים, או במשהו שלא קרה בארץ, לא מדובר באיזו אלימות, לא נחצו קווים. אבל האווירה בקרב הקהל היא כאילו נפלנו לתהום, כאילו שקרה אירוע שלא נראה כדוגמתו מעולם ועתיד המועדון תלוי בו.
בסה"כ הודלקו אבוקות. משהו שקורה עשרות פעמים בשבוע בעולם. רק באותו המשחק זה קרה גם ביציע שמולנו.
אבוקות היו ואין פה שום דבר יוצא דופן - עניין של טעם אם בסוף זה טוב או רע.
מה שהיה יוצא דופן זו ההתנהלות לפני. אתה יכול לקחת את זה בקלות או לקחת את זה בכובד ראש.
לא מרגיש שיש לי קוקיות כי אני מרגיש שמי שעשה את זה לא ספר אנשים אחרים שספציפית למשחק הזה נרתמו לעזור לאותם אנשים. מרגיש שעשו את זה דווקא אבל זו רק הרגשה שלי אז אולי אני טועה. מפריע לי. זה לא לגיטימי ?
גם אני חושב שסיכוי נמוך לרדיוס אבל בית הדין הזה לא צפוי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
CrazyRed7 כתב:
כי הקהל שלנו אוהב דרמה. הרי חוץ מהקהל שלנו אף אחד לא מתעסק בזה ולא גורם לכל כך הרבה רעש.
אם אלונה הייתה פגועה/מאוכזבת/כועסת כבר היינו יודעים זאת מזמן. אלונה לא מתביישת לומר את דעתה.
האוהדים שלנו לעומת זאת נעלבו, נפגעו וכועסים בשמה. בגלל פוסט חסר משמעות בפייסבוק.
לא קרה שום דבר חריג ולכן לא שמענו את אלונה. היא אישה חכמה וידעה שסיכוי טוב שיהיו אבוקות.
אותי יותר מטריד שכל הרפש הזה כנגד הארגון יגרום לקרע או חלילה פירוק. זה הרבה יותר מטריד ומפריע לי מרדיוס כזה או אחר שאם יגיע יגרום לבלאגן בכל הליגה.
אם אני הייתי חבר בארגון הייתי אומר לעצמי בשביל מה אני צריך להשקיע כל כך הרבה מעצמי ומזמני בשביל שחלק רחב מהקהל יתנהג בצורה כל כך כפוית טובה כאילו רצחו מישהו וגרמו לאלונה ללכת.
ייתכן שכל מה שכתבת נכון לגבי אלונה ולגבי האירגון. לא מתווכח וימים יגידו.
לי מפריע שאתה מבטל דברים מסוימים שאחרים חוששים מהם כאילו הם רוצים רק רע לקבוצה ההיפך ממך.
גדי כתב:
אבוקות היו ואין פה שום דבר יוצא דופן - עניין של טעם אם בסוף זה טוב או רע.
מה שהיה יוצא דופן זו ההתנהלות לפני. אתה יכול לקחת את זה בקלות או לקחת את זה בכובד ראש.
לא מרגיש שיש לי קוקיות כי אני מרגיש שמי שעשה את זה לא ספר אנשים אחרים שספציפית למשחק הזה נרתמו לעזור לאותם אנשים. מרגיש שעשו את זה דווקא אבל זו רק הרגשה שלי אז אולי אני טועה. מפריע לי. זה לא לגיטימי ?
גם אני חושב שסיכוי נמוך לרדיוס אבל בית הדין הזה לא צפוי.
חלילה לא מאשים אותך בבעלות על קוקיות, ואני האחרון שבכלל משתמש בביטוי הזה.
אבל הטענה שלי לא הייתה אישית אלייך, אלא ככלל, הקהל שלנו מצטיין בניפוח דברים והוצאה שלהם מכל פרופורציה. כנ'ל לגבי האבוקות במשחק האחרון.
סניור כתב:
חלילה לא מאשים אותך בבעלות על קוקיות, ואני האחרון שבכלל משתמש בביטוי הזה.
אבל הטענה שלי לא הייתה אישית אלייך, אלא ככלל, הקהל שלנו מצטיין בניפוח דברים והוצאה שלהם מכל פרופורציה. כנ'ל לגבי האבוקות במשחק האחרון.
יש לנו קהל מאוד מעורב וחרד. אני אישית הייתי מבואס כל המשחק. לא הצלחתי בכלל להתרכז במשחק.
אני באמת שלא רוצה להתעסק בזה יותר אלא רק עונה כי זה כבר היה ונשאר רק לחכות מה יהיו ההשלכות.
הלוואי ונתעסק רק בטדי.
tnr,h
CrazyRed7 כתב:תפסיקו כבר עם זיוני המוח שלכם.
בקיצור די להתבכיין כמו ילדות עם קוקיות.
לא יודע אם את כל, אבל תפסו לא מעט, חלקם חברים בפאנטיקס. אצלנו תפסו 2 שזרקו מצתים, לא קשורים לארגון, וגם על זה הייתה סופר ביקורת, אז תחשוב לבד מה יקרה אם ההנהלה שלנו תפעל כמו ההנהלה של מכבי.
חברי הארגון ידעו טוב מאוד את ההשלכות של המעשה שהם עשו, וידעו שזה יהווה ביקורת. נתחיל מזה שהביקורת לא כזאת רצינית כמו שאתה עושה ממנה, דפי הפיסיבוק לא מלאים בתלונות על הארגון, רק פה זה ממשיך לרוץ כי אין לנו משהו אחר להתעסק בו עד משחק הנבחרת. אם נקבל רדיוס אז זה יתפרץ שוב מן הסתם.