מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי שמעון א »

אדום זקן כתב: בוזגלו זה לא האישו,זה האיש לטוב ולרע,פשוט לא צריך לפחד לדבר ובשורה התחתונה,מה הוא אמר? כלום.
שאם ניקח אליפות אנשים יקפצו מהגגות.
מה? זה לא נכון?
מה הקשר לפחד??? האמן לי אני אומר ביום את המילה אליפות יותר ממה שאתה ממצמץ...
הוא לא יודע להתראיין. הראיון שלו לפני כמה שבועות אם אני לא טועה בידיעות אחרונות.. "מי שאומר שאני בתקופה לא טובה, לא מבין בכדורגל" תגיד הוא אמיתי? מה אנחנו עיוורים? כבר חצי שנה הוא לא עובר שחקן...
זה לא בושה להיות בתקופה רעה. קורה לכל שחקן. זה בושה שיש לבן אדם חוסר מודעות עצמית ברמה כזאת.
אתה בתקופה חרא! תוריד פרופיל, חדל קשקשת, מספיק לדבר על עצמך, שחרר מגוטמן כבר, תתעסק נטו בכדורגל על המגרש ותוכיחלכחולם שאתה אחד מהגדולים.

שלא תבין אותי לא נכון. כשהוא מעלה סרטונים או תמונות של המשפחה בפייסבוק... זה בסדר גמור. זה מרגש, אנושי, שימשיך עם זה.
אבל מאז העונה השניה שלו פה הוא כבר עשה 693 ראיונות על עצמו ועל זה שגוטמן לא סופר אותו... יאללה שחרר. גוטמן מת. עיתונאי שואל? תגיד שאתה לא רוצה להתייחס לזה. שואלים על אליפות? תגיד כן רוצים אליפות, אבל קודם נעבור את בית"ר.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אדום זקן כתב: גבר,לא מכיר אותך אישית,מניח שלאור התגובות של האנשים כאן,אתה מוכר ומוערך ועל זה אני מכבד אותך.
יחד עם זאת,הנטייה שלך להנתנהג כמו מרוקאית זקנה שבכל פעם שמזכירים את המילה אליפות ואתה יורק 7 פעמים על הרצפה,היא מוגזמת.
חלק מהעניין של "מועדון הגדולות",הוא גם לדבר חופשי מבלי לעשות חשבון מתוך אמונה ובטחון ביכולת שלך.
אמירות כמו "שיעברו קודם את החצי" שייכות לאוהדים מקבוצה אחרת!
אני לא מבין מה הקשר בין מה שאתה כותב לבין מה שחלק מהאנשים פה אומרים, שאני מסכים איתם מאוד, שבוזגלו מדבר הרבה ועושה קצת תכלס.
אין שום בעיה שיאזכר אליפות ולא על זה התלונה, התלונה היא שהבן אדם מדבר בלי כלום ביד ובלי שהוכיח דבר, אין לו זכות או על מה לדבר.
קודם שיזכה במשהו ואז הוא יכול לקבל פינה בחדשות הספורט מצידי. ולהוביל רוב העונה את הטבלה זה עוד לא תואר.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אתם סתם נופלים עליו הפעם.. נכון שהוא בתקופה פחות טובה
אבל הראיון שלו היה בסדר גמור.. מה עדיף? ראיון בנאלי וקלישאתי שלא אומר כלום?
כן גוטמן לא ספר אותו כשהוא סיפק עונה עם שערים ובישולים בקצב מסחרר, כמו שלא ספר את מליקסון כשוורמוט הסריח את הדשא. במדינה שלנו כשהכל קומבינה צריך לפעמים לבוא הגישה שאכלו לי שתו לי.למרות זאת אין ספק שחובת ההוכחה עליו

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

nir767676 כתב:
אני לא מבין מה הקשר בין מה שאתה כותב לבין מה שחלק מהאנשים פה אומרים, שאני מסכים איתם מאוד, שבוזגלו מדבר הרבה ועושה קצת תכלס.
אין שום בעיה שיאזכר אליפות ולא על זה התלונה, התלונה היא שהבן אדם מדבר בלי כלום ביד ובלי שהוכיח דבר, אין לו זכות או על מה לדבר.
קודם שיזכה במשהו ואז הוא יכול לקבל פינה בחדשות הספורט מצידי. ולהוביל רוב העונה את הטבלה זה עוד לא תואר.
מה לא הבנת?
שיגיד מה שבא לו,אם זה נותן לו ביטחון,זה יכול להיות בוזגלו,מליקסון,ברדה,צדק,שאגב גם התראיין ולא שמעתי כאן יותר מדי רינונים.
מאור בוזגלו מת לקחת כאן תואר ולהוריד כבר את הקוף מהגב יותר מכל שחקן אחר בסגל.
אני מהראיון הבנתי בכלל משהו אחר,הבנתי שהכל מתואם ומסונכרן בינו לבין אבא שלו ברמה הכי גבוהה שיש.
ההתקפה על גוטמן בזמנו של אבא בוזגלו נעשתה בתיאום מושלם בין האב לאביו.
הבעיה איתם שהיום זה גוטמן מחר זו אלונה ומאור לא יכול להגיד "לא ידעתי",בפעם הבאה שאבא שלו יעשה קונצים לפתיחת חוזה וקשקושים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לא שיש לי בעיה עם הראיון שהיה, אבל מה רע בראיון בנאלי ומשעמם? בשביל אקשן ורייטינג יש האח הגדול.
אלדר כתב:אתם סתם נופלים עליו הפעם.. נכון שהוא בתקופה פחות טובה
אבל הראיון שלו היה בסדר גמור.. מה עדיף? ראיון בנאלי וקלישאתי שלא אומר כלום?
כן גוטמן לא ספר אותו כשהוא סיפק עונה עם שערים ובישולים בקצב מסחרר, כמו שלא ספר את מליקסון כשוורמוט הסריח את הדשא. במדינה שלנו כשהכל קומבינה צריך לפעמים לבוא הגישה שאכלו לי שתו לי.למרות זאת אין ספק שחובת ההוכחה עליו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שמעון א כתב: א. אין לי מושג על מה אתה מדבר.
ב. מותר לדבר בתקשורת. אבל צריך לדעת מה להגיד ואיך. הבן אדם כבר שנה וחצי לא אותו מאור שהכרנו(ואם אתה אומר שכן אז אתה משקר, סליחה). שחקן שנמצא בתקופה לא טובה לא צריך לדבר על עצמו פעם בחודש וליפול למלכודות של עיתונאים.
ג. תגיד את האמת. עם יד הלב.. אתה לא רואה הבדל עצום בין ראיון של אליניב ברדה לראיון של בוזגלו? בצניעות, באיפוק, בלחשוב שניה לפני שעונים. אני בטוח שאתה יודע למה אני מתכוון.

שוב, אני מאוד מחזיק ממאור בוזגלו. ואני עדיין מצפה ממנו שדווקא הוא יביא לנו תואר. אבל זה נראה שהוא עושה הכל כדי שזה לא יקרה.
זה נכון שכבר שנה וחצי מאור הוא לא מאור שהכרנו.
מאז התחרות עם זהבי על מלכות השערים בפתיחת העונה השנייה הוא שם את עצמו מעל הקבוצה וזה בא לידיי ביטוי עד היום.

ועדיין, בראיון הספציפי הזה הוא לא אמר שום דבר יוצא דופן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב: מה לא הבנת?
שיגיד מה שבא לו,אם זה נותן לו ביטחון,זה יכול להיות בוזגלו,מליקסון,ברדה,צדק,שאגב גם התראיין ולא שמעתי כאן יותר מדי רינונים.
מאור בוזגלו מת לקחת כאן תואר ולהוריד כבר את הקוף מהגב יותר מכל שחקן אחר בסגל.
אני מהראיון הבנתי בכלל משהו אחר,הבנתי שהכל מתואם ומסונכרן בינו לבין אבא שלו ברמה הכי גבוהה שיש.
ההתקפה על גוטמן בזמנו של אבא בוזגלו נעשתה בתיאום מושלם בין האב לאביו.
הבעיה איתם שהיום זה גוטמן מחר זו אלונה ומאור לא יכול להגיד "לא ידעתי",בפעם הבאה שאבא שלו יעשה קונצים לפתיחת חוזה וקשקושים.
בוקר טוב אליהו.
כל מילה שיוצאת למאור מהפה מתואמת עם אבא יעקב ויש לה משמעות.

הם כבר התחילו לעבוד על החוזה הבא.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

לדעתי חלק מהאשמה על היכולת הפושרת שלו מוטלת על בכר שנותן לו קרדיט בלתי מוגבל.

שחקנים שנמצאים ביכולת לא טובה צריכים לקבל כאפת ספסל, אפילו אם קוראים להם בוזגלו, ראדי או טוני.

זכור לי שבעונה הראשונה שלו פה הוא פתח מאוד חלש, אלישע ספסל אותו משחק אחד נגד אשדוד, ומאז הוא רק פרח.

חבל שבכר לא משתמש כמעט בסגל העמוק שלו בשביל רוטציות פה ושם.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ReDo כתב:לדעתי חלק מהאשמה על היכולת הפושרת שלו מוטלת על בכר שנותן לו קרדיט בלתי מוגבל.

שחקנים שנמצאים ביכולת לא טובה צריכים לקבל כאפת ספסל, אפילו אם קוראים להם בוזגלו, ראדי או טוני.

זכור לי שבעונה הראשונה שלו פה הוא פתח מאוד חלש, אלישע ספסל אותו משחק אחד נגד אשדוד, ומאז הוא רק פרח.

מסכים שספסל יכול לעזור במקרה הזה, אבל לא מאשים את בכר.
בכל זמן נתון אחד מבין, וואקמה, מליקסון, שהר ובוזי היה פצוע ואי אפשר לוותר על עוד שחקן הכרעה במגרש.
היו לנו מעט מאוד מחזורים שיכולנו לשחק עם ווקמה, בוזי ומליקסון ביחד כאשר ראדי היה זה שחיכה על הספסל ולדעתי זה היה ההרכב הכי טוב ועוצמתי שלנו.

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

ReDo כתב:לדעתי חלק מהאשמה על היכולת הפושרת שלו מוטלת על בכר שנותן לו קרדיט בלתי מוגבל.

ד"א באותו משחק באשדוד הוא הבקיע גול גדול, אחד האהובים עליי שלו פה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

בולשיט לגביי הקרטיד.
אין לנו שחקן אגף/קו טבעי שיכול להחליף אותו.
או שוואקמה פצוע או שמליקסון וכו' ולא, שהר לא יכול להחליף אותו וגם לא גאדיר כי הם לא שחקני קו.
ברגע שמליקסון ווואקמה יהיו כשירים אז יהיה מקום לספסל אותו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב:בולשיט לגביי הקרטיד.
או שוואקמה פצוע או שמליקסון וכו' ולא, שהר לא יכול להחליף אותו וגם לא גאדיר כי הם לא שחקני קו.
אהבת את המילה בולשיט אה?
עובר בין נושאים ומעיף בולשיטים לכל עבר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: בוקר טוב אליהו.
כל מילה שיוצאת למאור מהפה מתואמת עם אבא יעקב ויש לה משמעות.

הם כבר התחילו לעבוד על החוזה הבא.
אליהו נאווי?

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

דר אדום בנשמה כתב:בולשיט לגביי הקרטיד.
בולשיט על הבולשיט שלך

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב: אהבת את המילה בולשיט אה?
עובר בין נושאים ומעיף בולשיטים לכל עבר
אז יש לנו שחקן אגף שאני לא מכיר שיכול לשחק במקום מאור?
מי זה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה