לדעתי גם שהר,דן ביטון וברדה יכולים לשחק באגף ימין.דר אדום בנשמה כתב: אז יש לנו שחקן אגף שאני לא מכיר שיכול לשחק במקום מאור?
מי זה?
מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
אף אחד מהם לא יכול לשחק בצד, אולי כאלתור כשאין ברירהשמעון א כתב: לדעתי גם שהר,דן ביטון וברדה יכולים לשחק באגף ימין.
לדעתי כן אחי.שיש כתב: אף אחד מהם לא יכול לשחק בצד, אולי כאלתור כשאין ברירה
בולשיט ביטוןדר אדום בנשמה כתב: אז יש לנו שחקן אגף שאני לא מכיר שיכול לשחק במקום מאור?
מי זה?
שחקן נוער
- simply-red
רק בישראל שחקן בגיל18-20 נחשב למוקצה בשל גילו.. בכל העולם ובליגות"קצת" יותר חזקות מליגת העלק שלנו מככבים נערים בגילאי 18 פלוס מינוס ואני לא מדבר על ליגות כמו צרפת , הולנד ובלגיה ששם זה דבר נורמלי ומקובל אלה על הליגות הכי בכירות. קח דוגמה את מרכוס רשפורד שמשגע את מנצ'סטר יונייטד והוא רק בן 18, מככב ביונייטד מהפריימר -ליג באנגליה,קשה לומר אם כל נער כזה יהפו לסופרסטאר והאמת שרוב הסיכויים שלא,אבל את ההזדמנות לא מפחדים לתת להם . מעניין מה יהיו התגובות כאן אם בכר היה עולה באיזה משחק עם ליאל סספורטס בהרכב..Tal_Hbs כתב:
בולשיט ביטון
שחקן נוער
לא באמת התכוונתי לדן ביטוןsimply-red כתב: רק בישראל שחקן בגיל18-20 נחשב למוקצה בשל גילו.. בכל העולם ובליגות"קצת" יותר חזקות מליגת העלק שלנו מככבים נערים בגילאי 18 פלוס מינוס ואני לא מדבר על ליגות כמו צרפת , הולנד ובלגיה ששם זה דבר נורמלי ומקובל אלה על הליגות הכי בכירות. קח דוגמה את מרכוס רשפורד שמשגע את מנצ'סטר יונייטד והוא רק בן 18, מככב ביונייטד מהפריימר -ליג באנגליה,קשה לומר אם כל נער כזה יהפו לסופרסטאר והאמת שרוב הסיכויים שלא,אבל את ההזדמנות לא מפחדים לתת להם . מעניין מה יהיו התגובות כאן אם בכר היה עולה באיזה משחק עם ליאל סספורטס בהרכב..
זאת הייתה בדיחה על המילה בולשיט
- The red one
איזה רע אתה. תראה כמה גרמת לו לכתוב בגלל הציניות שלך..
Tal_Hbs כתב: לא באמת התכוונתי לדן ביטון
זאת הייתה בדיחה על המילה בולשיט
- simply-red
ראית מזה..איזה רע יאלה... בגללו בזבזתי 2 דקות מהחיים שלי, 120 שניות מלאות על השעון...אדום בלב בנשמהההה כתב:איזה רע אתה. תראה כמה גרמת לו לכתוב בגלל הציניות שלך..
לא יביא תואר גם עוד 200 שנה.
קשקשנים.
הוא לא האשם בתוצאה
המאמן שהתעסק בלדבר באנגלית אשם
הוא חלק מקבוצה שהגיעה לא מוכנה למשחק
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בכר טעה בהרבה דברים.maor20094 כתב:אנשים אומרים שבכר טעה שהוציא אותו והכניס את מליקסון.
ואני אומר שמגיע לו מדליה.
במקרה הזה הוא ממש לא טעה.
בוזגלו בעוד משחק גרוע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הקבוצה הגיעה די מוכנה ורגועה.taltal כתב:הוא לא האשם בתוצאה
ואז הוא דאג לחרב הכל בפתיחת המחצית השניה.