זורקי האבוקות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: זורקי האבוקות

שליחה על ידי ForeverRed »

אורי אדום בנשמה כתב:

הגם אתה??? איך נפלו גיבורים... :לאלא:
לא הבנתי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:הבעיה עם אלונה שהיא מאוד נאיבית ביחס לשינוי שעבר הקהל שלנו.

היא מתגאה בכל מקום בתהליך שעברנו ובצדק, אבל להוציא פוסט כזה לפני משחק ולצפות שכולם יעמדו דום זה לא מציאותי.

עשבים שוטים תמיד היו ויהיו. לא צריך להתעסק בהם, אלא ב-99 האחוזים האחרים של הקהל.

אני מאוד מקווה (ומאמין) שהיא לא מתכוונת לעשות צעדים טפשיים.
מה זה צעדים טיפשיים?
אם היא תקום ותלך בגלל האבוקות(מה שקשה לי להאמין),זה יהיה אחד הצעדים היותר הזויים של בעל בית.
קבוצות גדולות מאיתנו מנסות להילחם בתופעה ולא מצליחות.
הפוסט הזה שהיא כתבה כמה שזה מצחיק יצר בדיוק את האפקט ההפוך.
ומעבר לזה,כן אני מסכים שזה קצת מחשבה נאיבית,הרבה יותר חמור בעיניי זה המכות שהיו לפני המשחק.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ForeverRed כתב: לא הבנתי.

או שהבנת והתכחשת...

תמשיכו להזי ן את האקסיומה לגבינו בעוד רגשי נחיתות ואשמה עצמית, וכשפועל יוצא תקבלו יחס הולם, לכו תבכו על כתפי עצמכם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אף אחד שאני ראיתי לא האשים את הארגון או את המועדון, אבל לדעתי האישית האוהדים שהדליקו את האבוקות הם האשמים ואותם צריך לתפוס והם צריכים לשלם על העניין בין אם מדובר באנשים מהארגון ובין אם לא.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אפילו בפייסבוק עברו הלאה......... לא נמאס לכם?

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

באמת הקפצתם את הנושא הזה שוב ?

הלאה תתקדמו , אנחנו נחזור לעסוק בנושא הזה כשיגיע יום של הדיון בבית הדין
תמונה

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

"חשובים יותר מהמועדון"
"האהבה לארגון"
"אלונה על הזין שלכם"
מכל מה שכתבתי זה מה שבחרתם להבין.

אני מסביר הסברתי ואסביר שוב -נעשו מאמצים למנוע אבוקות במשחק הזה אבל השליטה היא לא שלי ולא של עידן ולא של שאר חברי הארגון.

יש אנשים שרוצים לעשות את זה ויעשו אם נרצה או לא נרצה.

ניסינו למנוע, לא הצלחנו.

אני רשמתי וארשום שוב אני אישית לא בעד הדברים האלה בגלל הקנסות למועדון ובגלל הרדיוסים, זה יפה זה מגניב זה מלהיט, לטעמי לא שווה את המחיר.

ושוב אני מסביר ושוב אני אסביר - יש איזה שהיא ציפייה מהארגון שהוא ימנע את התופעה והוא יעצור אותה (לפחות מצד ההנהלה והמשטרה) אז הציפייה הזו לא מציאותית וצריכים להפסיק אותה.

מי שמדליק וייתפס ייענש הוא מודע להשלכות.

אם חבר ארגון או כל אוהד אחר זה לא משנה ידליק אבוקה וישלל לו המנוי אז מה הארגון יכול לעשות? יחרים? ממש לא אין מה לעשות זה החוק במדינה ואם מישהו נתפס עובר עבירה פלילית אז הוא נענש זה לא קשור ליחסי ארגון-הנהלה.

אין שום בעיה עם אלונה בפן האישי הבעיה היחידה עם אלונה היא הגישה והציפייה שלמרות כל השינוי החיובי שהקהל והארגון עושים ביחד היא עדיין לא מרוצה ו"שוקלת צעדיה".

לא יכול להיות שיצפו מהארגון להיות השוטרים ביציע.

יש שוטרים ומצלמות שיתפסו את האנשים אתם לא יודעים איזה לחצים הופעלו עלינו ביום המשחק ומנעו מאיתנו את הפריסה בגלל שהיה מידע מודיעיני לאבוקות.

את מי זה מעניין??? אישרתם לי פריסה עשיתי הכל כמתוכנן עכשיו כדי לאשר את הפריסה רוצים שנגיע למדליקי האבוקות ושהמשטרה/אלונה ישוחחו איתם.

זה לא מגוחך בעינכם? מה אנחנו כלבי השמירה שלהם? חלאס הציפיות מהארגון עלו כי באמת העמדנו פה רף גבוה וזה בסדר וכיף שיש אתגר ויש רף גבוה אבל שיתוף פעולה יותר פורה ממה שיש בבאר שבע לא תמצאו בשום מקום בארץ.

אי אפשר לשרוף הכל בכל פעם שמישהו ידליק אבוקות כי זה קרה קורה ועוד יקרה - אם תרצו או לא זו תופעה קיימת ואין דבר למנוע אותה כל עוד הענישה לא תהיה חמורה יותר.

וכן אם מישהו מספיק גבר להדליק אבוקה אבל גם מספיק גבר לבוא ולהגיד זה אני אז זה הרע במיעוטו, עדיף אחד כזה שמונע עונש מ 15k אוהדים ומבין את ההשלכות למעשיו ומוכן לקבל אותם, אתם חושבים שאני מצדיק את הפעולה, אז ממש לא, אבל אני גם יודע להעריך אנשים עם אומץ וכנות גם אם הם עשו משהו לא חוקי (ולא מדובר ברצח להזכיררכם)

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן כתב: התגובה שלך מחשידה קצת.
יש בעיות עם אלונה?
אין בעיות עם אלונה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

שמעון א כתב: זה נראה כאילו שהאהבה שלכם לארגון הפכה לגדולה יותר מהאהבה שלכם לקבוצה.
אתה מדבר ללא ידיעה וללא שום הכרות עם אנשים שכל מה שעומד לנגד עיניהם זה טובת המועדון.

כנראה גם לא קראת עד הסוף את ההודעה.
ממליץ לקרוא את התגובה האחרונה הנוספת שלי.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

crazyred כתב:כנראה גם אני נאיבית, הייתי בטוחה שפוסט שלה זה הדבר היחידי שיחלחל.

אורן, לא הבנתי - מי שהדליק את האבוקות הסגיר עצמו?
ונניח שלא ונניח גם שמדובר באנשים מהארגון (שעשו זאת על דעת עצמם לחלוטין) ועכשיו המשטרה תופסת אותו ואלונה רוצה לשלול לו את המינוי כדי למנוע עונש רדיוס. מה דעתך? הארגון לא יתעצבן?

חייבת להגדיר שהעצבים פה היא הפגיעה הקולקטיבית. אין פה מישהו שחשוב שאבוקות זה לא יפה, שזה לא מכניס לאווירה לכו'. הוויכוח הוא על האם זה שווה. אין פה אף אחד שתומך בענישה קולקטיבית. זו שטות מפגרת והלוואי ותשתנה. האשמה במדליקי האבוקות וזהו. אין פה וויכוח.
הבנת נכון - אחד ממדליקי האבוקות פנה לנציג ארגון ומוכן להודות במעשה בשביל שלא יקבלו רדיוס.

לשאלה השנייה - הארגון לא יתעצבן כי אין לו על מה, מי שמדליק וייתפס כנראה יורחק אין לנו שליטה על זה וזה החוק במדינה עד שישתנה
החוק אם וכאשר.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

oranu כתב:
אתה מדבר ללא ידיעה וללא שום הכרות עם אנשים שכל מה שעומד לנגד עיניהם זה טובת המועדון.

כנראה גם לא קראת עד הסוף את ההודעה.
ממליץ לקרוא את התגובה האחרונה הנוספת שלי.
א. אם פגעתי, סליחה.
ב. קראתי את 2 ההודעות במלואן.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

doctorslayer כתב:
לא הבנתי, אתה מצפה מאלונה לקבל את המעשה של האבוקות כי זה נוח לך? כי זה מבחינתך יפה בעין?
סבבה הכל טוב ויפה, אז שמי שהדליק או הארגון ככלל ילכו וישלמו את הקנס בהתאחדות.
מבטיח לך שלא תשמע מילה מאלונה בנושא.

"לא יכול להיות שרק בבאר שבע הבעלים לא מתמודד" , מי ישמע טביב חלום חייו לשלם את העונשים האלה, או יענקל'ה.

אני מת על זה שאף אחד לא משלם את המחיר על המעשה, אבל ביקורת לטובה אנחנו שומעים בשפע.

ואגב, ההיתממות הזאת היא חרטה ושנינו יודעים את זה.
אני יושב ביציע המזרחי ועוד ב19 וחצי בערב שמעתי רחשים סביבי שהולכים להיות אבוקות ביציע הדרומי, ושלא מעט נכנסו.
אמנם לי באופן אישי אין מושג מי הכניס מה הכניס כמה ולמה, אבל כל היציע המזרחי דיבר על זה, משום מה זה לא נשמע לי כמו הנפצה לאור ההוכחות שהתקיימו שעה וחצי מאוחר יותר.
אתה מבין למה לא נעים לדבר איתך? כי בכלל לא קראת את התגובה או שבחרת להתייחס לחלק מאוד ספציפי.

מי אמר שאני מצפה שאלונה תקבל את זה?
מי אמר שאני מצפה שהיא תשלם את זה באהבה ותגיד לאוהדים יאללה תדליקו עוד?

אתה ברוב חוצפתך אומר שהארגון ישלם עאלק.

מי אתה בכלל ולמה שהארגון ישלם???

הארגון עובד קשה מאוד כדי לייצר כסף בעזרתו של הקהל הרחב בשביל תצוגות ותפאורות אדירות.

אף שקל לא יוצא מקופת הארגון בשביל דברים כאלו ומי שעושה את זה עושה את זה עצמאית (אגב אבוקה עולה 80 שקל כל ילד בן 16 יכול לקנות אבוקה להכניס בביצים ולהדליק ביציע).

אין פה שום היתממות - יש פה אמירה ברורה וכנה - אין לנו יכולת למנוע את התופעה.

זה לא עולה הרבה כסף, יש מספיק ילדים שמתלהבים מזה וידליקו ויש גורמים ביציע שאוהבים את זה ולא מוכנים לוותר.

המניעה לא צריכה להיות של הארגון ובטח לא תשלום הקנסות.

המניעה צריכה להיות של המשטרה ותפקידה לתפוס את מי שעובר על החוק ושיישא בהשלכות ובעונש הקבוע בחוק.

להכניס את הארגון למצב של תגידו לנו מי ומה עשה ומתי עשה זה מעשה מבזה שמעמיד אותנו בסיטואציה מגעילה ודוחה.

מי שייתפס מדליק שיישא בתוצאות, הציפייה מהארגון למניעה או לתשלום של הקנסות היא הזויה ברמות הגבוהות ביותר.

ואם לארגון לא כזה אכפת עובדה שדווקא לאותו ארגון שכל כך לא אכפת לו והכל על הזין שלו פנה אדם שמוכן להודות במעשה.

אז עובדה שדווקא אלה שעברו עבירה רואים בארגון כתובת לפנייה כדי להודות במעשה שיכול להביא השלכות על כלל הקהל וכנראה שגם אותו אדם יודע את זה שלארגון אכפת מהמועדון וטובתו בלבד.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

שמעון א כתב: א. אם פגעתי, סליחה.
ב. קראתי את 2 ההודעות במלואן.
א. אין צורך בהתנצלות זה בסדר אחי.
ב. שמח, מקווה שאתם מצליחים להבין את המסר שהעברתי, לפחות מהצד שלי כנציג ארגון הנהלה שעומד בין הפטיש לסדן ולא יכול להמשיך לתפקד ככה בעיקר בגלל לחצים בלתי הגיוניים מצד משטרה/הנהלה וציפייה לעשות דברים שהם לא ביכולתי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

oranu כתב:
אין בעיות עם אלונה.
רסמי,עזוב שטויות,הפריסות האלה כבר פאסה וסתם מעבידות אנשים בפרך וגם עוד יוצאים עליכם.
הכי יפה זה צעיפים וקונפטי.
אללה ריבר פלייט

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

oranu כתב:"חשובים יותר מהמועדון"
"האהבה לארגון"
"אלונה על הז** שלכם"
מכל מה שכתבתי זה מה שבחרתם להבין.

אני מסביר הסברתי ואסביר שוב -נעשו מאמצים למנוע אבוקות במשחק הזה אבל השליטה היא לא שלי ולא של עידן ולא של שאר חברי הארגון.

יש אנשים שרוצים לעשות את זה ויעשו אם נרצה או לא נרצה.

ניסינו למנוע, לא הצלחנו.

אני רשמתי וארשום שוב אני אישית לא בעד הדברים האלה בגלל הקנסות למועדון ובגלל הרדיוסים, זה יפה זה מגניב זה מלהיט, לטעמי לא שווה את המחיר.

ושוב אני מסביר ושוב אני אסביר - יש איזה שהיא ציפייה מהארגון שהוא ימנע את התופעה והוא יעצור אותה (לפחות מצד ההנהלה והמשטרה) אז הציפייה הזו לא מציאותית וצריכים להפסיק אותה.

מי שמדליק וייתפס ייענש הוא מודע להשלכות.

אם חבר ארגון או כל אוהד אחר זה לא משנה ידליק אבוקה וישלל לו המנוי אז מה הארגון יכול לעשות? יחרים? ממש לא אין מה לעשות זה החוק במדינה ואם מישהו נתפס עובר עבירה פלילית אז הוא נענש זה לא קשור ליחסי ארגון-הנהלה.

אין שום בעיה עם אלונה בפן האישי הבעיה היחידה עם אלונה היא הגישה והציפייה שלמרות כל השינוי החיובי שהקהל והארגון עושים ביחד היא עדיין לא מרוצה ו"שוקלת צעדיה".

לא יכול להיות שיצפו מהארגון להיות השוטרים ביציע.

יש שוטרים ומצלמות שיתפסו את האנשים אתם לא יודעים איזה לחצים הופעלו עלינו ביום המשחק ומנעו מאיתנו את הפריסה בגלל שהיה מידע מודיעיני לאבוקות.

את מי זה מעניין??? אישרתם לי פריסה עשיתי הכל כמתוכנן עכשיו כדי לאשר את הפריסה רוצים שנגיע למדליקי האבוקות ושהמשטרה/אלונה ישוחחו איתם.

זה לא מגוחך בעינכם? מה אנחנו כלבי השמירה שלהם? חלאס הציפיות מהארגון עלו כי באמת העמדנו פה רף גבוה וזה בסדר וכיף שיש אתגר ויש רף גבוה אבל שיתוף פעולה יותר פורה ממה שיש בבאר שבע לא תמצאו בשום מקום בארץ.

אי אפשר לשרוף הכל בכל פעם שמישהו ידליק אבוקות כי זה קרה קורה ועוד יקרה - אם תרצו או לא זו תופעה קיימת ואין דבר למנוע אותה כל עוד הענישה לא תהיה חמורה יותר.

וכן אם מישהו מספיק גבר להדליק אבוקה אבל גם מספיק גבר לבוא ולהגיד זה אני אז זה הרע במיעוטו, עדיף אחד כזה שמונע עונש מ 15k אוהדים ומבין את ההשלכות למעשיו ומוכן לקבל אותם, אתם חושבים שאני מצדיק את הפעולה, אז ממש לא, אבל אני גם יודע להעריך אנשים עם אומץ וכנות גם אם הם עשו משהו לא חוקי (ולא מדובר ברצח להזכיררכם)
אורן, אתה אדם מדהים. זכות גדולה שלנו כקהל שאתה נמצא בחזית עבורנו.

אין לי ספק שאין זה תפקיד הארגון לפקח על הקהל הרחב. דרישה הזויה.
הצפייה שלי היא שהארגון יתנער מהאבוקות כל עוד זה פוגע בקבוצה.

מבחינתי ההודעה שלך מניחה את דעתי ואני רוצה רק לחזק את ידייכם.

יאללה טדי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה