אובידו הובאן רוצה חוזה לשנתיים מה אתם חושבים ?
Re: אובידו הובאן רוצה חוזה לשנתיים מה אתם חושבים ?
נראה לי שברור לכולם שאם הוא לא היה זר כבר היו מחתימים אותו בלי לחשוב פעמיים.
ב300,000 יורו? למה?yedidel כתב:נראה לי שברור לכולם שאם הוא לא היה זר כבר היו מחתימים אותו בלי לחשוב פעמיים.
חייבת להיות הררכיה גם בשכר.
הקבוצה מציאה לו 250 אלף. עלייה יפה מאוד למרות שהוא לא השתפר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי, עשרות פעמים כתבנו כאן שלא להאמין לכל מה שכתוב בתקשורת.גדי כתב:
ב300,000 יורו? למה?
רוצה לומר, זה טבעי שיש מו"מ. טבעי שהשחקן רוצה יותר והקבוצה מוכנה לתת פחות. טבעי שיש "הצעות" וספינים של סוכנים.
בסוף יפגשו איפשהוא באמצע.
לגבי השכר, לא תמצא מציאות של שחקנים עם כרטיס ביד באיכות מעל הובאן, כך שהשכר הוא גורם משפיע פחות מאשר שחקן שצריך לרכוש גם את כרטיסו.
בנוסף, השווי של השחקן הוא כמה שקבוצה כזו או אחרת מוכנה לשלם.
זה עלות מעסיק יותר נמוכה משל ראדי. שווה פחות?גדי כתב:
ב300,000 יורו? למה?
הובאן שווה כל שקל.
מה שהוא עושה על המגרש זה מוסר עבודה שלא נמצא אצל אף שחקן כישרוני ככל שיהיה.
בין 3 השחקנים הכי חכמים שהיו בארץ (לדעתי הכי חכם)
והכי חשוב. תמיד אבל תמיד מגיע למאני טיים.
בלעדיו אנחנו לא כאלה חכמים באמצע, ומלאי ביטחון בהתקפה..
מאוהב בו ברמות קשות!
מה שהוא עושה על המגרש זה מוסר עבודה שלא נמצא אצל אף שחקן כישרוני ככל שיהיה.
בין 3 השחקנים הכי חכמים שהיו בארץ (לדעתי הכי חכם)
והכי חשוב. תמיד אבל תמיד מגיע למאני טיים.
בלעדיו אנחנו לא כאלה חכמים באמצע, ומלאי ביטחון בהתקפה..
מאוהב בו ברמות קשות!
אבל יותר מטוני ואוגוyedidel כתב:
זה עלות מעסיק יותר נמוכה משל ראדי. שווה פחות?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה נכון מאוד.yedidel כתב:נראה לי שברור לכולם שאם הוא לא היה זר כבר היו מחתימים אותו בלי לחשוב פעמיים.
הבעיה שיש לך מקום רק ל5 זרים צריך להתקדם לפעמים (ראו ערך מכבי תל אביב).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שחקן אפשר לסמוך עליו.
לא כל שחקן היה יכול להבקיע בטרנר מול מכבי ב1-0 להם. או בגמר הארור
גם בשנה שעברה בוסרמיל גול מאוד דומה באותה התוצאה.nir767676 כתב:שחקן אפשר לסמוך עליו.
גול לא דומה בכלל, אבל דומה בחשיבות(מבחינת המשחק, לא העונה, אז העונה הייתה כבר גמורה, אבל הגול שלו בטרנר פחות או יותר הציל לנו את הסיכוי למשהו בליגה)סניור כתב:
גם בשנה שעברה בוסרמיל גול מאוד דומה באותה התוצאה.
דווקא זכור לי שגם בשנה שעברה זו הייתה איזו מסירת עומק כשהוא מצד שמאל, אבל אולי אני טועה. הכמה שבועות ההם מחוקים אצלי לחלוטין. מנגנון ההדחקה עובד שעות נוספות.
אני חושב שהכדור הגיע אליו משחקן של מכבי בכלל
העיקר שהוא לא משלשל נגד מכביNoam98 כתב:אני חושב שהכדור הגיע אליו משחקן של מכבי בכלל
תמיד מופיעשיש כתב: העיקר שהוא לא משלשל נגד מכבי
תמיד יש את השחקנים האלה שברור לך שהם לא במיטבם/ רחוקים מהשיא/ לא תורמים יותר מדי וכו׳
ואז יש את אלה שאומרים משהו כמו "לא שמים לב לעבודה שהוא עושה״ או ״ לא מבינים את החשיבות שלו למערך״ או ״ כל המשחק הטקטי שלנו נשען עליו בלעדיו הכול מתפרק״ או ״ רק הוא יכול לתת מסירה על 30 מטר , במזג אוויר חורפי במגרש חוץ,כששני שחקני הכנפיים שלך בפינות,הקיצוני והבלם חופפים והחלוץ 9 סוגר על האמצע שלהם״ וכו׳
ואז אתה מרגיש כמו איזה טמבל כי איך יכול להיות שאתה שלושים שנה רואה כדורגל ולא מבין על מה הם מדברים
אז בואו אני אגלה לכם משהו, שחקן שכל מסירה שנייה שלו הולכת ליריב, או שמשחרר כדור מהרגל חצי שעה אחרי הזמן, או מתוך 50 בעיטות נותן אחת למסגרת, או שמנסה דריבל בכוח כאילו מסי נגע בו בגיל 30 פלוס, אין צורך להתפלסף יותר מדי,הוא פשוט לא טוב מספיק.
(הכל לכאורה, כי ת׳כלס אני חולה על הובאן ומת שהוא יחזור להציג את היכולת של שנה שעברה)
ואז יש את אלה שאומרים משהו כמו "לא שמים לב לעבודה שהוא עושה״ או ״ לא מבינים את החשיבות שלו למערך״ או ״ כל המשחק הטקטי שלנו נשען עליו בלעדיו הכול מתפרק״ או ״ רק הוא יכול לתת מסירה על 30 מטר , במזג אוויר חורפי במגרש חוץ,כששני שחקני הכנפיים שלך בפינות,הקיצוני והבלם חופפים והחלוץ 9 סוגר על האמצע שלהם״ וכו׳
ואז אתה מרגיש כמו איזה טמבל כי איך יכול להיות שאתה שלושים שנה רואה כדורגל ולא מבין על מה הם מדברים
אז בואו אני אגלה לכם משהו, שחקן שכל מסירה שנייה שלו הולכת ליריב, או שמשחרר כדור מהרגל חצי שעה אחרי הזמן, או מתוך 50 בעיטות נותן אחת למסגרת, או שמנסה דריבל בכוח כאילו מסי נגע בו בגיל 30 פלוס, אין צורך להתפלסף יותר מדי,הוא פשוט לא טוב מספיק.
(הכל לכאורה, כי ת׳כלס אני חולה על הובאן ומת שהוא יחזור להציג את היכולת של שנה שעברה)