כפרה עליך נאסר יקר,ns75 כתב:תמיד יש את השחקנים האלה שברור לך שהם לא במיטבם/ רחוקים מהשיא/ לא תורמים יותר מדי וכו׳
ואז יש את אלה שאומרים משהו כמו "לא שמים לב לעבודה שהוא עושה״ או ״ לא מבינים את החשיבות שלו למערך״ או ״ כל המשחק הטקטי שלנו נשען עליו בלעדיו הכול מתפרק״ או ״ רק הוא יכול לתת מסירה על 30 מטר , במזג אוויר חורפי במגרש חוץ,כששני שחקני הכנפיים שלך בפינות,הקיצוני והבלם חופפים והחלוץ 9 סוגר על האמצע שלהם״ וכו׳
ואז אתה מרגיש כמו איזה טמבל כי איך יכול להיות שאתה שלושים שנה רואה כדורגל ולא מבין על מה הם מדברים
אז בואו אני אגלה לכם משהו, שחקן שכל מסירה שנייה שלו הולכת ליריב, או שמשחרר כדור מהרגל חצי שעה אחרי הזמן, או מתוך 50 בעיטות נותן אחת למסגרת, או שמנסה דריבל בכוח כאילו מסי נגע בו בגיל 30 פלוס, אין צורך להתפלסף יותר מדי,הוא פשוט לא טוב מספיק.
(הכל לכאורה, כי ת׳כלס אני חולה על הובאן ומת שהוא יחזור להציג את היכולת של שנה שעברה)
באדיבותו של טוטי - כנס, תראה את הנתונים של הובאן מהמשחק האחרון ותסביר על מה אתה מדבר?
https://7-boom.co.il/games-summary.php?article=10" onclick="window.open(this.href);return false;
היתה לו תקופה חלשה - זה נכון. אני לא חושב שמגיעה לו העלאה. אבל העובדות הן שמדובר בשחקן מהחומר הנכון. מיום ליום אני מבין יותר כמה חשוב לשמר שחקנים כמוהו בקבוצה ואח"כ במערכת.
אפילו אקל עליך-