זורקי האבוקות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: זורקי האבוקות

שליחה על ידי oranu »

קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות המחממות.

בנוגע ליחסי ארגון אוהדים פנימיים אני לא ארחיב כי זה עניינים שלנו עם עצמינו.

דבר אחד אני יכול להגיד - לא משנה מי שעשה את זה כשעל הקבוצה עמד להיות מפועל עונש רדיוס אחד אותם "סוררים" קם בבוקר ןעשה מעשה הלך למשרדי המועדון ואמר אני עשיתי.

עשיתי טעות אני רואה שההשלכות הן חמורות, ואני מודע בטעות ומצטער.

הוא לא חבר ארגון בכלל והוא פנה לאחד מנציגי הארגון בשביל שיקשר אותו עם ראשי המועדון ויודה במעשה כדי שהמועדון לא ייפגע.

לטעמי זה מעשה גברי וכנראה שבית הדין לא יפעיל את עונש הרדיוס עקב ההודאה הזאת.

גם אם היו תופסים אותו בלי קשר להודאה וגם אם כן זה מראה שמי שהיה מעורב בסיפןר הזה כנראה זה מישהו שכן אכפת לו מהמועדון והוא שילם מחיר אישי כבד (בצדק, לקח את הסיכון וזו בעיה שלו).

לגבי הפריסה - חלאס להאמין למה שמכתיבים לכם.

אלונה לא אישרה שום פריסה - כשהנושא היה בשיחות פנימיות ההתניה לאישור הפריסה מצד המועדון והמשטרה הייתה לשוחח עם אדם שמתכנן לעשות זאת באופן אנונימי ולנסות למנוע ממנו לעשות זאת.

כמובן ששוב הציפייה הייתה מהארגון אוהדים שיארגנו שיחה כזו - דרישה הזויה שלעצמה.

רק לאחר הוצאת ההודעה של הארגון בפייסבוק הופעלו לחצים כבירים על כל המעורבים ובסוף אישרו.

וכמו שאמרתי - לא התחייבנו לשום דבר התחייבנו שאנחנו מתעסקים בתפאורות חוקיות ומי שמתעסק בדברים אחרים זה לא מידיעתינו ולא מעניינינו, שהמשטרה תתפוס אותו.

בינתיים האוהד היחיד שנעצר בפרשה זה אוהד שבא והודה להד על המעשים והגיע למועדון דרך הארגון.

אז אין פה שום יריקה לפנים של אלונה אלא הפוך נעשו כל המאמצים לעזור ולמנוע מהמועדון עונש רדיוס.

ולבטל פריסה בבוקר של משחק ואז לצאת בהודעה בפייסבוק שבגלל אותו אדם שביטל יש פתאום פריסה ולהיות המושיעה הגדולה זה פופוליזם במלוא מובן המילה וסתם התססה בקרב האוהדים להציג את הארגון או את מי שהדליק אבוקוץ כיורק בפרצופה של אלונה.

פעם פעמיים בעונה יהיו פה אבוקות ואין מה לעשות עם זה אלא אם כן נחליף את הקהל בין באר שבע לבין הקהל של הקאמפ נואו מה שלא יקרה, זה הכל.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

oranu כתב:פעם פעמיים בעונה יהיו פה אבוקות ואין מה לעשות עם זה אלא אם כן נחליף את הקהל בין באר שבע לבין הקהל של הקאמפ נואו מה שלא יקרה, זה הכל.
תרגום -

" פעם פעמיים בעונה נקבל רדיוס על הראש של כל הקהל של הקבוצה ושל אלונה, ייתכן שנפסיד את האליפות בגלל אובדן הביתיות, אבל תודו שזה יפה ומעניין וזה ממש שווה להיות סגנים של מכבי כל עונה הכל למען האבוקה ! תחי האבוקה !
תחי...תחי...תחי !!!!"

נ.ב

' הגיבור' שלך חזר מהודאתו.....קבל את הרדיוס לפנים. :cry:
https://www.one.co.il/Article/15-16/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גיל שגיב כתב:
תרגום -

" פעם פעמיים בעונה נקבל רדיוס על הראש של כל הקהל של הקבוצה ושל אלונה, ייתכן שנפסיד את האליפות בגלל אובדן הביתיות, אבל תודו שזה יפה ומעניין וזה ממש שווה להיות סגנים של מכבי כל עונה הכל למען האבוקה ! תחי האבוקה !
תחי...תחי...תחי !!!!"

נ.ב

https://www.one.co.il/Article/15-16/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
עוד פעם אתה במפגן של צומי?

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

גיל שגיב כתב:
תרגום -

תחי...תחי...תחי !!!!"

נ.ב

איפה ראית שנכתבו דברים כמו שנקבל רדיוס פעם פעמיים בשנה על הראש של כולם ? איך תירגמת דבר כזה? אני קראתי דברים אחרים .

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

pirlo21 כתב:
איפה ראית שנכתבו דברים כמו שנקבל רדיוס פעם פעמיים בשנה על הראש של כולם ? איך תירגמת דבר כזה? אני קראתי דברים אחרים .
ועד איפה הנאיביות של הכותב ושלך שמאמינים שבאירגון לא ידעו על האבוקות ??????

הודלקו לפחות 6 אבוקות ועוד שני רימוני עשן....כל זה על ידי אוהדים שלא שייכים לאירגון ? ואם לא שייכים (יאלא נזרום) אז גם אף אחד מהארגון לא ראה ולא יודע מי אלו המבצעים ? אפילו אחד לא מכירים ?????

בערבית אומרים - בראקה מתחארוויט !

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

גיל שגיב כתב:
ועד איפה הנאיביות של הכותב ושלך שמאמינים שבאירגון לא ידעו על האבוקות ??????

הודלקו לפחות 6 אבוקות ועוד שני רימוני עשן....כל זה על ידי אוהדים שלא שייכים לאירגון ? ואם לא שייכים (יאלא נזרום) אז גם אף אחד מהארגון לא ראה ולא יודע מי אלו המבצעים ? אפילו אחד לא מכירים ?????

בערבית אומרים - בראקה מתחארוויט !
שאלתי שאלה אחרת לגמרי , לא אמרתי מי הדליק או מה הדליק .
שאלתי איפה בדברים שנכתבו בהודעה הראשונה שהגבת אליה ראית שנכתב שנקבל רדיוס פעם או פעמיים בשנה על הראש של כולם ? איך תירגמת דבר כזה .
כתבת תרגום לדברים , איפה היה כתוב כזה דבר?

בעברית אומרים - גנב דעת דמגוג ופופוליסט . בערבית - פסרה דלמות .

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

pirlo21 כתב:
שאלתי איפה בדברים שנכתבו בהודעה הראשונה שהגבת אליה ראית שנכתב שנקבל רדיוס פעם או פעמיים בשנה על הראש של כולם ? איך תירגמת דבר כזה .

חנקת! חחח

E26

שליחה על ידי E26 »

pirlo21 כתב:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק!

לנושא עצמו - 6 אבוקות/רימונים שנדלקו באותו התזמון זה מתואם מראש.
אם האולטרס קשור או שלא- לא יודע להגיד. מה שכן- תוכנן מראש.
היה מופע מדהים. כמובן שההשלכות בהתאם כפי שאנו רואים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ידעתי שיש משהו מסריח עם האוהד הזה שהודה.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

וואי וואי, עוד מעט תצא סדרה דוקומנטרית -"צלה של אבוקה- האמת על פרשת הדלקת האבוקות בטרנר במשחק העונה". יאללה כוסראבק תשתחררו כבר כל קבוצה אחרת הדליקה כבר 100 אבוקות העונה בחיים שלי לא ראיתי אותם מתעסקים בזה שבועיים אחרי. איזה יצר הרסנות יש פה לאנשים, בעונה הכי טובה שהם ראו עוד מתעסקים בשטויות האלה. תנו לכל אחד לעשות את העבודה שלו, למשטרה לבית הדין להנהלה ולאוהדים. בסוף זה יסתדר. הלוואי שהמנהלים ימחקו את הטופיק הזה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

גיל שגיב כתב:
תרגום -

תחי...תחי...תחי !!!!"

נ.ב

תשמע אתה בן אדם הזוי ומסכן אין דברים כאלה

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אני ניסיתי למגר את התופעה ולא הצלחתי למרות שהאמנתי שאני אצליח אז אני אומר לך שאם אני ניסיתי ולא הצלחתי המיגור לא יכול להגיע מהאוהדים אלא רק מענישה חמורה.

לגבי אוהד שהודה או חזר בו או וואטאבר לא מענייני ולא רוצה גם שזה יהיה מענייני.

לגבי הרדיוסים אתה דמגוג בשקל ותלך כפרה עליי ועל כל חבר ארגון 1000 פעם בן אדם מסכן עלוב ובלי חיים.

הארגון לא יכול לעצור את תופעת האבוקות וזהו אתם לא רוצים להבין אל תבינו תבואו בטענות למי שהדליק לא למי שאתם חושבים שהדליק כי עובדה שמהצילומים כל מה שקלטו זה רק ילדים ואנשים שהם בכלל לא קשורים לארגון אז אל תזיין פה ת מוח ותנפח תאוריות קונספרציה ותגיד לי מי עשה מה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

pirlo21 כתב:

התבלבלת, בעברית אומרים - נאיביות, תמימות, בורות ובערות.

בערבית ? - עלה יעתיק אלעמיה ולמוגליב !

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ONmyOWN כתב:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק!

היה מופע מדהים. כמובן שההשלכות בהתאם כפי שאנו רואים.
תרגום -

" גם אני היום צוחק מקלות דעת וחוסר הבנה, מחר אני אבכה על הרדיוס אבל העיקר האבוקה ! תחי האבוקה ! תחי תחי תחי !!!"

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

oranu כתב:
תשמע אתה בן אדם הזוי ומסכן אין דברים כאלה
תקשיב - אותי לא מוכרים בדברי מתיקות ונחמדות כדי להסתיר את האמת הערומה !

והאמת ?

הארגון ידע ! הארגון יודע ! הארגון מכיר !

האמת הזויה בעיניך ?

שלח תגובה