1 באפריל.Noam98 כתב:"האוהד שהסגיר עצמו למשטרה ונחשד כ׳קוף׳, הודה שלא הדליק את האבוקה והופעל עליו לחץ מגורמים אנונימיים, לקחת אחריות.
עקב ההתפתחויות האחרונות בית הדין קבע להפעיל את עונש הרדיוס ע"ת שעמד על הקבוצה מגמר גביע המדינה בעונה שעברה.
לפיכך, הפועל באר שבע תשחק את משחק הבית הקרוב שלה מול מכבי חיפה, לא באצטדיונה הביתי. האצטדיון היחיד מלבד סמי עופר שיכול להכיל את כמות המנויים של באר שבע הוא אצטדיון טדי שבי"ם, והוא צפוי לארח את ההתמודדות המסקרנת.
המועדון לא צפוי לערער על ההחלטה."
שי מוגילבסקי, ynet.
העמדה לדין
- ForeverRed
Re: העמדה לדין
- red and white
- Title: Almog
ועוד גרמת לי לבדוק את זה...תתביישNoam98 כתב:"האוהד שהסגיר עצמו למשטרה ונחשד כ׳קוף׳, הודה שלא הדליק את האבוקה והופעל עליו לחץ מגורמים אנונימיים, לקחת אחריות.
עקב ההתפתחויות האחרונות בית הדין קבע להפעיל את עונש הרדיוס ע"ת שעמד על הקבוצה מגמר גביע המדינה בעונה שעברה.
לפיכך, הפועל באר שבע תשחק את משחק הבית הקרוב שלה מול מכבי חיפה, לא באצטדיונה הביתי. האצטדיון היחיד מלבד סמי עופר שיכול להכיל את כמות המנויים של באר שבע הוא אצטדיון טדי שבי"ם, והוא צפוי לארח את ההתמודדות המסקרנת.
שי מוגילבסקי, ynet.
- The red one
אתה צריך להתבייש בעצמך, לא הוא.red and white כתב: ועוד גרמת לי לבדוק את זה...תתבייש
מיצנו את 1 באפרילNoam98 כתב:"האוהד שהסגיר עצמו למשטרה ונחשד כ׳קוף׳, הודה שלא הדליק את האבוקה והופעל עליו לחץ מגורמים אנונימיים, לקחת אחריות.
שי מוגילבסקי, ynet.
- The red one
רק 14:30 מה אתה כזה כבד?!גיא חניה כתב: מיצנו את 1 באפריל
- red and white
תתבייש גם אתה , מההתחלה חשבתי שזו מתיחה אבל הייתי חייב לבדוקאדום בלב בנשמהההה כתב: אתה צריך להתבייש בעצמך, לא הוא.
- The red one
לא, אתה תתבייש שנפלת לזה. בוש!red and white כתב: תתבייש גם אתה , מההתחלה חשבתי שזו מתיחה אבל הייתי חייב לבדוק
- red and white
דווקא אני לא מאלה שנופלים לדברים האלה, אבל בדיחה כזו מחייבת בדיקה.אדום בלב בנשמהההה כתב: לא, אתה תתבייש שנפלת לזה. בוש!
- The red one
חח אני מראש לא האמנתי, אבל אם אותך נועם הצליח להפיל אז מגיע לו שאפו.red and white כתב: דווקא אני לא מאלה שנופלים לדברים האלה, אבל בדיחה כזו מחייבת בדיקה.
- red and white
היית עסוק בלבדוק אם איגיבור קיבל אזרחותאדום בלב בנשמהההה כתב: חח אני מראש לא האמנתי, אבל אם אותך נועם הצליח להפיל אז מגיע לו שאפו.
- The red one
חחחחח כשראיתי את התמונה הזאת בקטן התחלה בכלל הייתי בטוח זה צ'ביוטה או השני שכחתי ת'שם 

היום הכי מיותר בשנה. בפער עצום.גיא חניה כתב: מיצנו את 1 באפריל
ניצחתי, מיליון אפס לי.red and white כתב: ועוד גרמת לי לבדוק את זה...תתבייש
תודה.