כן. אל תחיה בסרט שנקבל אותו משחק 90 דקות כמה משחקים רצוף, זה לא יקרה.izguy83 כתב:מה עכשיו? ימשכו אותנו עם מליקסון ככה עד סוף העונה?!
המקסימום זה 50 דקות בכמה משחקים רצוף וגם זה בנס.
כן. אל תחיה בסרט שנקבל אותו משחק 90 דקות כמה משחקים רצוף, זה לא יקרה.izguy83 כתב:מה עכשיו? ימשכו אותנו עם מליקסון ככה עד סוף העונה?!
פשוט לא יאמן הסיפור איתו. כשאתה הכי צריך אותו הוא פצוע. מת עליו, מוקסם מכל נגיעה שלו בכדור, אבל אי אפשר לבנות עליו עונה.אדום בלב בנשמהההה כתב: כן. אל תחיה בסרט שנקבל אותו משחק 90 דקות כמה משחקים רצוף, זה לא יקרה.
המקסימום זה 50 דקות בכמה משחקים רצוף וגם זה בנס.
לא הייתי ממהר עם וואקמה, שלא יגמור כמו מליקסון ולגבי האחרון אכזבה עצומה, אם גם אחרי פגרה הוא לא חזר אז אין מה לבנות עליו להמשך. יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי לזכות בתואר בלעדיוizguy83 כתב: פשוט לא יאמן הסיפור איתו. כשאתה הכי צריך אותו הוא פצוע. מת עליו, מוקסם מכל נגיעה שלו בכדור, אבל אי אפשר לבנות עליו עונה.
ע"פ וואן, וואקמה ערך אימון מלא.
לדעתי, חייב לפתוח. בלי מליקסון ווואקמה על המגרש זה יותר מדי.
אין לנו יותר מדי זמן למשחקים.שיש כתב: לא הייתי ממהר עם וואקמה, שלא יגמור כמו מליקסון ולגבי האחרון אכזבה עצומה, אם גם אחרי פגרה הוא לא חזר אז אין מה לבנות עליו להמשך. יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי לזכות בתואר בלעדיו
תמשיך לחשוב שמשהו מסריח.ForeverRed כתב:משהו מאוד מסריח בסיפור הזה.
לא מצליח להבין איזה טיפול הוא מקבל ואיך קורה שכבר חודש וחצי הוא מנסה לחזור להתאמן ולא מצליח.
סבבה,לך תבדוק מה קורה איתו שלא תלך האליפות.CrazyRed7 כתב:יש פה חבורת פאתטים כפויי טובה שאין דברים כאלה.
אם לא מאור מליקסון מאבק האליפות נגמר הרבה לפני הפלייאוף.
עדיף להיות לוזר ולא לשלוח סמלים לפרישה או לרמוז שמאור לא עושה הכל כדי לשחק.אדום זקן כתב: סבבה,לך תבדוק מה קורה איתו שלא תלך האליפות.
חשיבה של לוזרים
צר לי לאכזב אותך אחי אבל אם מליקסון לא עושה איזה משהו יוצא דופן בפליאוף הזה ומנחית לנו פה איזה תואר אז כשאני אסתכל אחורה על התקופה שלו פה אני לא אזכור ממנו כלום.CrazyRed7 כתב:יש פה חבורת פאתטים כפויי טובה שאין דברים כאלה.
אם לא מאור מליקסון מאבק האליפות נגמר הרבה לפני הפלייאוף.
לא הבנתי מה הקשר,תבדוק את ההודעות שלך לפני שאתה שולח.CrazyRed7 כתב: עדיף להיות לוזר ולא לשלוח סמלים לפרישה או לרמוז שמאור לא עושה הכל כדי לשחק.