כך גם אני, בוא נחכה לניתוח של שי.yedidel כתב:בתור אחד שממש היה בעד וובה להרכב, אני משום מה ראיתי משחק לא טוב שלו עם איבוד כדור כבר בדקה הראשונה ואחרי זה עוד 4-5 איבודים קריטיים. מה פספסתי?
2-0 קטן-גדול בטדי :: סיכום
Re: 2-0 קטן-גדול בטדי :: סיכום
צריך לראות שוב כדי לאמוד בצורה מדויקת את המשחק של וובה.
מה שכן, הוא שיחרר יותר את הובאן שלאחר שהסריח את הדשא ביכולת התקפית לזמן מה, חזר ליכולת הרגילה שלו ובעיקר לתנועה המעולה.
הייתה התקפה אחת במחצית הראשונה שאם שהר מוסר רוחב קצת פחות לעומק הוא מסיים גם עם בישול.
ואני עם bs war, אם טוני/מליקסון כשירים לעלות בהרכב אני פותח איתם ומשאיר אמצע של הובאן&אוגו.
טוני/מאור אגף שמאל, בוזגלו בימין, ברדה פיבוט וששהר יתעסק בלהיות במקום לכדורי הרוחב, הגבהות ותנועה לשטחים שברדה והשאר יצרו לו.
מה שכן, הוא שיחרר יותר את הובאן שלאחר שהסריח את הדשא ביכולת התקפית לזמן מה, חזר ליכולת הרגילה שלו ובעיקר לתנועה המעולה.
הייתה התקפה אחת במחצית הראשונה שאם שהר מוסר רוחב קצת פחות לעומק הוא מסיים גם עם בישול.
ואני עם bs war, אם טוני/מליקסון כשירים לעלות בהרכב אני פותח איתם ומשאיר אמצע של הובאן&אוגו.
טוני/מאור אגף שמאל, בוזגלו בימין, ברדה פיבוט וששהר יתעסק בלהיות במקום לכדורי הרוחב, הגבהות ותנועה לשטחים שברדה והשאר יצרו לו.
האמת שהתכוונתי להרכב שכולל את שני המאורים ואת טוני. כמו שפתחנו נגד בית"ר בטרנר, שלטעמי היה אחד המשחקים הטובים שלנו העונה.yossi כתב:צריך לראות שוב כדי לאמוד בצורה מדויקת את המשחק של וובה.
באמת שאתמול התמקדתי בו ובאמת שלא היה שם שום דבר מיוחד.
מה שכן יש מצב שכשהוא יותר מאחור זה מפנה את אוגו לעמדה קדמית יותר ומפיק ממנו את המיטב.
מה שכן יש מצב שכשהוא יותר מאחור זה מפנה את אוגו לעמדה קדמית יותר ומפיק ממנו את המיטב.
- yanivnew91
משהו ששמתי לב אליו בקשר לוובה.
כמה פעמים כשהקבוצה הניעה כדור כדי להשתחרר מלחץ של בית"ר אחרי חטיפת כדור וובה פשוט לא נספר ע"י שחקנים מסויימים כאופציית מסירה וזה גרם להסתבכות מיותרת.
בפעמים שהוא כן קיבל את הכדור הוא ידע גם להוציא את הקבוצה קדימה בצורה יפה.
בקיצור, ראדי יכול להמשיך לחכות על הספסל
מבסוט לאללה מוובה
כמה פעמים כשהקבוצה הניעה כדור כדי להשתחרר מלחץ של בית"ר אחרי חטיפת כדור וובה פשוט לא נספר ע"י שחקנים מסויימים כאופציית מסירה וזה גרם להסתבכות מיותרת.
בפעמים שהוא כן קיבל את הכדור הוא ידע גם להוציא את הקבוצה קדימה בצורה יפה.
בקיצור, ראדי יכול להמשיך לחכות על הספסל
מבסוט לאללה מוובה
זה ספציפית למשחק מול חיפה.bs war כתב:
האמת שהתכוונתי להרכב שכולל את שני המאורים ואת טוני. כמו שפתחנו נגד בית"ר בטרנר, שלטעמי היה אחד המשחקים הטובים שלנו העונה.
הלוואי וטוני ומליקסון יכלו לתת 90 דקות. לאור המציאות עדיף אחד בהרכב והשני עולה מהספסל.
ההצבה של בראון בהרכב גרמה לי לצפות למרכז שדה מאוד מאוד עוצמתי. במחצית הראשונה זה עבד סביר.
במחצית השניה זה היה ממש לא כמו שציפיתי. שחקני בית"ר מקבלים את הכדור 25 מטר מהשער לבד בלי טיפת לחץ.
במחצית השניה זה היה ממש לא כמו שציפיתי. שחקני בית"ר מקבלים את הכדור 25 מטר מהשער לבד בלי טיפת לחץ.
- dardasmiley
זו בדיוק הייתה תוכנית המשחק, לתת להם להחזיק כדור 30 מ' מהשער שלנו, במטרה למשוך אותם לצאת ולתקוף, תוך ידיעה שהאמצע שלנו חזק מספיק לעצור אותם דם ולהוציא התקפות כשהם דלילים.izguy83 כתב:ההצבה של בראון בהרכב גרמה לי לצפות למרכז שדה מאוד מאוד עוצמתי. במחצית הראשונה זה עבד סביר.
לעניות דעתי, עבד יופי, וגם מראה על הכנה נכונה מאוד של ברק. ידע שביתר בבית לא תסתגר ותשחק על תוצאה, וככל שניתן להם יותר שטח הקהל והאופי של הקבוצה יגרמו להפקרות מאחור...
אני מבין, אבל במחצית השניה זה היה פלילי. יותר מדי חופש עד הרחבה. יותר מדי.dardasmiley כתב:
זו בדיוק הייתה תוכנית המשחק, לתת להם להחזיק כדור 30 מ' מהשער שלנו, במטרה למשוך אותם לצאת ולתקוף, תוך ידיעה שהאמצע שלנו חזק מספיק לעצור אותם דם ולהוציא התקפות כשהם דלילים.
לעניות דעתי, עבד יופי, וגם מראה על הכנה נכונה מאוד של ברק. ידע שביתר בבית לא תסתגר ותשחק על תוצאה, וככל שניתן להם יותר שטח הקהל והאופי של הקבוצה יגרמו להפקרות מאחור...
- yanivnew91
במקרים בודדים הם הצליחו לעבור את ה25 מטר לשער, בכל שאר המקרים הם איבדו סבלנות וירו לשמיים מאותו טווחizguy83 כתב: אני מבין, אבל במחצית השניה זה היה פלילי. יותר מדי חופש עד הרחבה. יותר מדי.
אגב וובה בראון, במצב של אבישי כהן במחצית הראשונה (מזל שהוא כל כך התרגש) הוא שבר נבדל בצורה ממש גרועה.
בכל מקרה מרענן יחסית לראדי של השבועות האחרונים, אבל בטוח שיכול לתת יותר
אל תשכח שזו הופעת בכורה בהרכב, ממשיך איתו מול חיפהyedidel כתב:אגב וובה בראון, במצב של אבישי כהן במחצית הראשונה (מזל שהוא כל כך התרגש) הוא שבר נבדל בצורה ממש גרועה.
למרות שהוא איבד פה ושם כדורים, הוא עדיין איבד פחות מראדי. לוחץ יותר טוב, אגריסיבי ומתקל מצויין .
שנית, חייבים רענון.
בנוסף, אתם מוזמנים לראות את המשחק, הוא משחרר לחץ בצורה מצויינת והרוגע שלו עם הכדור הוא נכס בשבילנו. פעם ראשונה אחרי הרבה מאוד זמן, שאני רואה את הובאן מאוד משוחרר, והתנועה שלו קדימה הייתה פנטסטית ( ההרגשה שוובה מחכה מאחורה, מאוד מאוד עזרה לו).
משחק ראשון שלו בהרכב, שהביטחון יעלה אנחנו נראה ממנו את אותה תפוקה ויכולת מקריית שמונה.
שנית, חייבים רענון.
בנוסף, אתם מוזמנים לראות את המשחק, הוא משחרר לחץ בצורה מצויינת והרוגע שלו עם הכדור הוא נכס בשבילנו. פעם ראשונה אחרי הרבה מאוד זמן, שאני רואה את הובאן מאוד משוחרר, והתנועה שלו קדימה הייתה פנטסטית ( ההרגשה שוובה מחכה מאחורה, מאוד מאוד עזרה לו).
משחק ראשון שלו בהרכב, שהביטחון יעלה אנחנו נראה ממנו את אותה תפוקה ויכולת מקריית שמונה.
נערך לאחרונה על ידי zivmay ב 05 אפריל 2016, 17:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב.zivmay כתב:למרות שהוא איבד פה ושם כדורים, הוא עדיין מאבד איבד פחות מראדי. לוחץ יותר טוב, אגריסיבי ומתקל מצויין .
שנית, חייבים רענון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- simply-red
וובה לא נתן משחק גדול אתמול, לא היה חלש אבל גם לא בלט. אולי מעט התרגש ואולי אין לו עדיין את הביטחון שהיה לו בק"ש ששם הוא ממש היה בעל הבית באמצע ואצלנו הוא "עוד שחקן", כשהוא ישחק בביטחון מלא הוא יוסיף לנו המון .
בן שהר שיחק אתמול בדיוק איך שמצופה ממנו, הטריד בלי הפסקה את ההגנה של בית"ר וניצול מצבים מקסימלי, בן שהר לא צריך לצאת מההרכב לפחות לא בתקופה הקרובה גם אם נגד חיפה לא ייתן הופעה מרשימה, אנחנו צריכים לבנות לו את הביטחון כי נצטרך אותו מאוד "במאני-טיים", גדיר יעדר שבועיים-שלושה ולברדה הייתי נותן מעט לנוח לקראת השלבים המכריעים שבפתח ולכן שהר צריך להיות באנקר בהרכב ולרוץ איתו כמה משחקים ברציפות.
בן ביטון ראוי לציון, נתן משחק הגנה פשוט מושלם ויכל גם לקנח באיזה שער בסיום.
לגבי דודו גורש, כנראה שיש לו עדיין סימפטומים של שחקן בקבוצת תחתית אחרת לא ברור לי למה ביזבוזי הזמן המוגזמים.. אפילו אוגו התעצבן עליו.
בוזגלו והובאן , לא אהבתי את ההצגות המוגזמות ושוב כדי למשוך זמן.
מי ששם לב לזריקת המבט ימינה של בוזגלו רגע לפני המסירה שמאלה לשהר בגול השני, כמו רכז בכדורסל...גדול
בן שהר שיחק אתמול בדיוק איך שמצופה ממנו, הטריד בלי הפסקה את ההגנה של בית"ר וניצול מצבים מקסימלי, בן שהר לא צריך לצאת מההרכב לפחות לא בתקופה הקרובה גם אם נגד חיפה לא ייתן הופעה מרשימה, אנחנו צריכים לבנות לו את הביטחון כי נצטרך אותו מאוד "במאני-טיים", גדיר יעדר שבועיים-שלושה ולברדה הייתי נותן מעט לנוח לקראת השלבים המכריעים שבפתח ולכן שהר צריך להיות באנקר בהרכב ולרוץ איתו כמה משחקים ברציפות.
בן ביטון ראוי לציון, נתן משחק הגנה פשוט מושלם ויכל גם לקנח באיזה שער בסיום.
לגבי דודו גורש, כנראה שיש לו עדיין סימפטומים של שחקן בקבוצת תחתית אחרת לא ברור לי למה ביזבוזי הזמן המוגזמים.. אפילו אוגו התעצבן עליו.
בוזגלו והובאן , לא אהבתי את ההצגות המוגזמות ושוב כדי למשוך זמן.
מי ששם לב לזריקת המבט ימינה של בוזגלו רגע לפני המסירה שמאלה לשהר בגול השני, כמו רכז בכדורסל...גדול